Netjes en snel gebracht

Niets op aan te merken

Prachtige stempel

Er stond 2 tot 3 werkdagen maar het werden er 14. Dat is dan lang wachten. Gelukkig is het resultaat prachtig.

Mooi en supersnelle levering

Voor het eerst een stempel laten maken naar eigen ontwerp. Dat ging eenvoudig en vlot via de site. De stempel werd heel snel geleverd en is precies wat ik graag wilde.

Mooi en snel

Stapsgewijs naar een mooi product. En dan een snelle levering!

Behulpzaam

Telefonisch goed geholpen voordat ik ging bestellen. Daarna snelle levering van een prima product!

Prima stempel, snelle levering, bestel er nog wel eens een andere stempel.

Snelle levering, perfect resultaat!

Een goede prijs kwaliteit verhouding, het overtrof mijn verwachtingen. De levering was bizar snel, ik zou het iedereen kunnen aanraden!

Zeer goede service

Goede communicatie en informatie. Snelle levering. Kwalitatief uitstend product.

Vlotte levering, stempel valt tegen.

De stempel is zo vlak uitgesneden dat er een groot vlak zwarte inkt mee stempelt. Pakt dus niet mooi de contouren

Order netjes opgelost

Wij hadden een sjabloon van ons bedrijfslogo laten produceren. Door de moeilijkheid van ons logo werd het lastig om deze op onze beurskisten over te brengen. De Stempelfabriek had als oplossing om ons het totale bedrag van het sjabloon te crediteren. Hartelijk dank Stempelfabriek, mooie nette oplossing!

Ja netjes besteld en geleverd gewoon goed.

Geen problemen super een 10. Goed bezig Johnn

Snelle service, perfecte kwaliteit

De website werkte perfect om onze stempel vorm te geven. Plaatje uploaden en klaar. Volgende dag al in de bus. Voor herhaling vatbaar.

Zeer snelle en correcte levering.

De stempels die wij hadden besteld hadden niet de juiste afmeting en daar werd adequaat op gereageerd. Fijn dat er meegedacht werd! Ook een snelle levering.

X

Service prima. Snelle nieuwe levering na verkeerd product.

Cxxxxxxxc

Geweldige service

Zeer snelle en geweldige service, goede producten

Prima telefonische ondersteuning met goed eindresultaat!

Door uw medewerker goed telefonisch geadviseerd over de type stempel die vervangen moest worden ivm gewijzigd adres.

super!

hele fijne service, mijn bestelling was fout. Deze werd meteen geannuleerd en geld terug geboekt echt top! Toen de bestelling de volgende dag binnen was zaten hier wel de spullen bij van de foute bestelling. Mailtje gestuurd, en het werd zo geregeld dat ik die extra bestelling gratis kreeg en ik het juiste factuur toe gestuurd kreeg. Echt top!

Mooie stempel

Mooie stempel voor deze prijs. Als ik de stempel gebruik zonder veel kracht erop te zetten, merk ik wel dat de stempel niet helemaal goed op bijvoorbeeld mijn verpakkingen komt. Maar voor dit geld + de snelle levering ben ik zeer tevreden.

Snelle levering, prima product

Een dag na het bestellen hadden wij de stempels al binnen.

Snelle levering, kwaliteit van de klei stempel is goed. Vraag mij wel af of de bezorgkosten zo hoog moesten zijn zo zwaar was het niet en het kon door de brievenbus. Plus over het hele bedrag inclusief de bezorgkosten btw waardoor de prijs uiteindelijk best wel hoog is. Maar waarschijnlijk is dit gebruikelijk? Ben dan ook gewoon een particulier.

Goede service, mooie stempel en snelle levering!

Goede service, mooie stempel en snelle levering!

Geweldig geregeld, materiaal goed.

Eerst even contact gehad met de klantenservice t.b.v de online ontwerp-tool. Hierna alles netjes kunnen bestellen en de volgende dag al in huis,. echt top en geweldig! Qua materiaal kan het iets beter, het is echt heel dun en dus als je het een paar keer heb gebruikt wordt het zichtbaar minder toepasselijk. Het ligt er nu even aan hoe vaak de sjabloon te gebruiken is, anders is zelf maken misschien toch een betere optie.

vlotte levering

vlotte levering van mijn bestellingen

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.