Alles was goed geregeld, dag erna al in huis

Nauwkeurige stempels en snelle levering

Nauwkeurige stempels en snelle levering

Uitstekende service

Zeer goede uitleg en advies, snelle service.

Zeer goede en snelle service

Nadat ik mijn bestelling had gedaan heb ik nog even telefonisch contact gehad. Goed advies gekregen en snelle levering. De stempel geeft een heel mooi resultaat. Ik ben er blij mee.

snel, mooie kwaliteit

Aanrader!

Snel

Snel geholpen via klantendienst, prima peoducten

Prima service!

Topservice en supersnelle levering

Ik had even moeite met bestellen online, dus heb ik gebeld, ik ben dan zeer netjes geholpen en de bestelling was zo geplaatst. Topservice en super snel geleverd! Het bestelde product is ook erg mooi geworden! Zeer tevreden. Tot de volgende bestelling :-)

Zeer snel geleverd

Makkelijk te personaliseren stempels en de volgende dag al ontvangen.

Helemaal goed, netjes en supersnel

Het zelfontwerpen was makkelijk omdat je de keuze hebt om verschillende bestandsformaten te uploaden. De stempel werd bovendien razendsnel geleverd en het resultaat is precies wat ik ervan gehoopt had.

Makkelijk en snel

de 'persoonlijke' stempel was zo aangemaakt, gecontroleerd en besteld. Ook een correcte en snelle levering, dus we konden er al snel goed gebruik van maken. Aanbevolen!

super goede service

alles verliep vlekkeloos en geweldig eindresultaat!

Helemaal prima

het was op tijd

Levering pas een week na bestelling

Levering pas een week na bestelling. Op de website staat volgens werkdag geleverd.

super

kwaliteit goed en snelle service

Het ging als vanzelf

Goed product, snelle verzending

Goed product, snelle verzending

Perfect.

Perfect geregeld en de afspraken nagekomen.

super!

mooi products snelle levering

Ziet er goed uit

Persoonlijk contact

Ik was wat onzeker met het bestellen maar werd snel persoonlijk geholpen. De volgende dag was het al binnen. Al met al weinig moeite hoeven doen. En tevreden over het resultaat.

Snel en netjes geleverd

snelle en correcte levering

Bij navraag naar een stempel werd meteen uitgelegd hoe dit werkt. Na een en ander hiervoor te hebben aangeleverd, is de stempel en ook het nieuwe extra afdrukje binnen 2 dagen bezorgd. Kortom, tevreden.

Super goede service

Super service ! Erg klantvriendelijk en helpen je gelijk naar wens.

Snelle service, goede kwaliteit

Binnen een dag stempel geleverd. Het stempelkussen was vergeten maar werd direct nagezonden. Mooie stempels.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven