Komen hun woord na

Snel geleverd en een mooi stempel.

goed gedaan

Erg goed

Mooi product, een houten stempel. De website was ook handig want je kon een proefdruk uitdraaien en de keuze uit stempels is groot.

Uitstekend!

Binnen 1 dag kreeg ik 2 superstrakke, uitstekende stempels thuisbezorgd. Kan niet beter. Top!!!

stempel van prima kwaliteit

Zeer snel geleverde top kwaliteit.

De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Vanaf de definitieve bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling tot het bestelde geleverd is. Prijs, kwaliteit en service zijn uistekend. TOP

Duidelijke site, snel geleverd, prima hoor

Duidelijke site, snel geleverd, goede stempels dus prima hoor.

snel geleverd

eigen ontwerp stempel besteld, super snelle levering

kan beter

wist niet precies hoe stempel te verwisselen verwijzing naar website was nodig niet makkelijk te vinden toon van medewerker van "ach weet u dan niet" leek wat negatief mag wel wat vriendelijker

goede service

Ik kwam met een vraag en deze werd prima beantwoord. Er werd goed meegedacht toen de stempel uiteindelijk toch anders was t.o.v. het product.

Mooie kwaliteit supersnel geleverd.

Goede website om een stempel te ontwerpen ‘what you see is what you get’. Mooie kwaliteit en supersnel geleverd.

Brandstempel besteld voor mijn houtwerk. Snel geleverd en prima kwaliteit!

Ik maak decoratieve en functionele voorwerpen op mijn houtdraaibank. Met de brandstempel voorzie ik ze van mijn logo.

Stempel werkt niet naar behoren!

Stemoel was redelijk aan de prijs! Bij het uploaden van onze logo ga ik er van uit (als hij geaccepteerd wordt) dat de stempel dan ook gaat werken! Dit is echter niet het geval. Alle mihelijk dingen gedaan om het stempel resultaat te verbeteren maar het resultaat is beneden maats

Super snelle levering volgens afspraak

Geen probleem geconstateerd tijdens de bezorging en de controle van de inhoud.

Geweldig snelle afwerking en zeer correct

De bestelling werd keurig verzorgd afgeleverd en zo snel dat ik er wat verbaasd over was. Op de dag van de bestelling kreeg ik al een e-mail dat de bestelling verzonden was. Sneller kon niet.

Gebruiksvriendelijke site, makkelijk eigen ontwerp te maken, bestelling plaatsen en super snel geleverd!

niet goed opgelet

ik heb een kader om de tekst gekregen zelf niet goed opgelet bij het opmaken helaas :(

Super; snel en goede kwaliteit

Besteld in de ochtend, 's middags bestelling al verstuurd. Perfecte kwaliteit

Gewoon goed zoals het hoort.

Makkelijk iets op te zoeken en snel in huis.

Het wordt allemaal goed geleverd, maar....

Alles wordt super goed en netjes op tijd geleverd. Het enige wat erg frustrerend werk is dat het bestellen erg lastig gaat. Je kan maar 1 artikel per keer bestellen.

De chat functie is ideaal. Goed geholpen door Gijs

snelle levering, fout artikel

snelle levering, maar helaas niet geleverd wat ik besteld had.

Stempel Verdiend

Mooi kwalitatief stempel, wat goed was verpakt. Fijn dat ze me er op wezen dat mijn adres nog niet compleet was.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven