Alles prima verlopen.

Geen enkele strubbeling

Verkeerde stempel gekregen!

Verkeerde stempel gekregen. Gemaild naar contact persoon maar geen reactie gehad.

prima product, snelle levering, precies wat ik had besteld en verwacht

Snelle bezorging perfecte stempel

Stempel precies wat ik wilde. Een snelle bezorging ondanks de tijd waar we in leven.

snelle levering, makkelijke site en goede kwaliteit

snelle levering, makkelijke site en goede kwaliteit

Heel goede firma

Goed advies, snel geleverd. Voldoet aan de verwachting

Super eenvoudig, snel en goed

Voor onze administratie een nieuwe stempel besteld. Ging super eenvoudig met de ontwerptools op de website. Stempel werd binnen 24 uur geleverd en voldoet uitstekend. We zijn dik tevreden!

Gepersonaliseerde stempel geheel naar wens!

Het was heel makkelijk om met de ontwerptool zelf mijn stempel aan te maken met logo en NAW gegevens. Ook waren de stempels de volgende werkdag al in huis. Top service!

Een fijne stempel helemaal naar mijn ontwerp

Supersnelle service, plaatjes uploaden en zelfs achteraf betalen. Heel fijn!

top stempels van topkwaliteit!

perfecte stempels goede kwaliteit al diverse keren besteld en snelle levering

Top!!

Helemaal Prima!! supersnel geleverd en verder niets op aan te merken. Hartelijk dank hiervoor.

Goede en snelle levering. Prima

Snelle en adequate afhandeling (ook van de factuur). Jammer dat er alleen drie kleine puntjes zitten op de cirkelrand rondom het stempel. Wellicht kan dat nog hersteld worden.

Perfecte kwaliteit

Spannend hoe het resultaat zou zijn na het insturen van mijn ontwerp! Kwaliteit van het product en het resultaat van de eerste afdruk in eikenhout was perfect!

Prima. Bestel er zo weer

Bestel zo weer .

Tevreden!

Zeer tevreden over onze gepersonaliseerde stempel. Wij hebben hem gebruikt om ons adres op de geboortekaartjes te zetten. Het ziet er helemaal top uit!

Snel een handige stempel in huis met precies wat ik wou aan tekst. De grote van de stempel zelf had wel wat groter gemogen maar ik kwam er niet helemaal uit over de ware grote met samenstellen van. Was met adres invullen niet helemaal goed gegaan met nummer, werd keurig gebeld voor huisnummer.. dat is ook service.

Stempel onduidelijk leesbaar

Stempel laten maken maar onduidelijk leesbaar. Erg jammer. Contact opgenomen met stempel fabriek en sturen nu een nieuwe op. Hele nette service!

Top.

Eigen stempel laten maken. Super resultaat en snelle levering

Super behulpzaam en professioneel personeel

Wij hebben een stempel met eigen ontwerp laten maken, Supermakkelijk door het aanleveren van een pdf wat meteen werd opgevolgd met een telefoontje om e.e.a. af te stemmen. 2 dagen later had ik de stempel al in huis! Betalen met creditcard ging niet goed (lag niet aan stempelfabriek maar aan creditcard). Na 1 mailtje werd mij een factuur toegezonden die ik kon betalen, dus dat probleem was snel opgelost. Vriendelijk te woord gestaan. Mijn complimenten, ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden!

Uistekend produkt alleen de vracht aan mails voor een simpele bestelling stonden mij tegen.

Ik onthoud me hiervan omdat ik het gevoel heb dat er toch niks met dit soort enquetes wordt gedaan. Ze worden eens per week verzameld, en hup, ze gaan allemaal de prullenmand in. Meestal op vrijdagmiddag, zulks onder het genot van een glaasje.

Snelle levering en geheel naar wens!

In de drukke december maand toch zeer snel geleverd. Keurig verpakt en prachtige vormgeving van brandstempel.

Eerste bestelling en bij aanpassing, zal ik hier opnieuw bestellen.

Snel geleverd en goed product

Binnen een dag geleverd. Makkelijk aan te vragen en kwalitatief goed product.

Mooie stempel, mooie prijs, snelle levering

Mooie stempel, mooie prijs, snelle levering

correcte en stipte levering

Bestelling correct en zeer stipt geleverd.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven