Goede kwaliteit en en snelle service

Besteld en de volgende dag al binnen. Goede kwaliteit

perfect

vlotte en correcte afhandeling

Goede service, prima stempel.

Ik ben blij met het resultaat, de stempel werkt goed en de levering was zoals verwacht. Het enige minpuntje is dat het letters bijna niet leesbaar zijn, dit had ik niet verwacht na de proefdruk.

Vlot en goed geholpen

Goed geholpen met personaliseren van de stempel, de stempel is snel binnen

gemakkelijk en vlot

gemakkelijk bestellen en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snelle levering

De website om de stempels te bestellen werkt handig en de levering was supersnel!

Perfect maat niet te vroeg mailen

Goede service, makkelijk in te vullen bestelling en perfecte uitvoering. Wel derde keer pas geleverd maar ook duidelijke uitleg gekregen. Chapeau

gebruik m niet dus jammer van het geld

heel aardige man die informeert maar ik heb een te kleine stempel besteld. Mijn fout. Mensen staan je vriendelijke te woord.

Mooi solide product, snelle service.

Mooi solide product, snelle service. Ik ben heel blij met het resultaat en de reacties van klanten zijn ook heel positief.

Snel en een goede kwaliteit

Fout bij levering repeat-order, goed en snel hersteld.

Na bestelling van een repeat-order kreeg ik de bestelde stempels de volgende dag in huis. Helaas met de verkeerde stempelplaatjes. Na een telefoontje en een bevestiging per mail twee dagen later de goede stempelplaatjes ontvangen. Complimenten voor de geleverde snelheid en het corrigeren van de gemaakte fout.

Prompt geleverd en stempels van hoge kwaliteit

Prompt geleverd en stempels van hoge kwaliteit

Goede ervaring, snelle service

Behulpzaam via telefoon, en makkelijk te bestellen via de site

prima, minpuntje is dat je geen wijzigingen meer kan aanbrengen als ie eenmaal in winkelmand zit

Super mooie stempel

Hoge kwaliteit stempel en snel ontvangen

Kleistempel niet volgens afspraak

Op aanraden van een medewerker (via de chatfunctie) heb ik bij mn bestelling in het opmerkingenveld aangegeven ‘Hoog reliëf’, dit zou voldoende info zijn voor het bestellen van een kleistempel. Er is mij een stempel gestuurd die hier totaal niet aan voldoet. Het bestand bleek een te lage resolutie te hebben, maar dit is voordat de stempel gemaakt is, niet aan mij teruggekoppeld. Nadat ik verschillende foto’s stuurde van de stempel die ik heb ontvangen, werd duidelijk dat de fout bij Stempelfabriek lag en is beloofd dat mijn aankoopbedrag geretourneerd wordt. Stempelfabriek zal doorgaans prima stempels produceren, maar voor een kleistempel beveel ik ze niet aan.

Voldoet niet aan mijn verwachting

Ik heb een stempelkussen goud besteld en het is gewoon knalgeel. Niet mooi en onbruikbaar voor mij.

Voldoet aan de vraag

Voldoet aan de vraag

Snelle levering, goed product.

Snelle service en vriendelijk te woord gestaan.

Prima. Snel afgeleverd en een mooi leesbare handtekening-stempel

Prima. Snel afgeleverd en een mooi leesbare handtekening-stempel

goed geregeld

goed geregeld

Snelle verzending, goed product

Ik was niet helemaal tevreden met de stempel. Dat hebben ze snel en perfect opgelost. Een aanrader.

Uitstekend service.

Even zoeken naar de kleurkeuze van het stempel Geleverd wat gevraagd is.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven