Prima bedrijf. Telefonisch goed bereikbaar.

Super snel geleverd

Mooi product, snel geleverd, dikke prima.

Wel heb ik nog een vraag over inkt toevoer hoe moet dit worden gedaan?

mooie, ambachtelijke producten

Op de website kun je een mooi en geheel gepersonaliseerde stempel maken. Het is wel even stoeien met regelafstand e.d. Dit zou wellicht nog wat eenvoudiger kunnen. Vlotte afhandeling en keurig op tijd afgeleverd. Wij zijn blij met een houten stempel voor onze school.

zeer goed

zeer goed

Super makelijk

vlot gegaan

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik gebruik sjablonen als kunstenaar, de stempelfabriek bied mijn veel mogelijkheden !

nog niet blij

Het stempelplaatje is te dun. Dus kan niet stempelen. ben benieuwd wat de oplossing is.

Alles vlot verlopen

Alles is goed verlopen.

Snel en goed

Makkelijke overzichtelijke site. Netjes, snel en goed afgehandeld

Rommelige backoffice

Met mijn bestelling waren een aantal dingen mis, het werd te laat geleverd en het ‘lag bij de post’ terwijl er op de order Afhalen stond vermeld. Uiteindelijk wel mijn stempel gekregen en te tevreden met het geleverde product.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie overzichtelijke website / pagina

Snelle levering en goeie kwaliteit Zeer blij mee

No like I was expecting

I ask for a stamp and arrived in a different address than I did write in the online order, somebody asked for the design for my stamp and I did put it in the online order as well but looks like didn't work. I sent the design to this person and one week later he asked me again for the design.

Goede levering service en oplossing

Te vreden! Als klanten opzoek zijn naar een stempel raad ik jullie websitebezoek zeker aan!

Alles keurig geregeld snelle levering

We hebben gekregen wat we hebben bestelt. Jammer dat ik na het downloaden van het bestand geen voorbeeld van de stempel kon zien. Dus op vertrouwen bestelt. Anders had ik zeker 5 sterren gegeven

Snel geleverd, precies zoals verwacht

Zelf ontworpen bedrijfsstempels precies zoals gehoopt geproduceerd! Levering was snel. Het vaste adres voor onze bedrijfsstempels!

leuk snel en goed

ok

helemaal prima

zeer snel een prima product geleverd

Snelle levering zoals altijd

Jan van Breda

Thanks mijn verschillende stempels drukken mooi af

excellent

super snel en alles keurig in orde

Fijn product en snel geleverd!

Voor mijn bedrijf heb ik een COLOP Printer stempel aangeschaft en hoewel ik vreesde dat de lijntjes te fijn gingen zijn, is de stempel prima gelukt. Blij mee! Zelf vind ik de stempel alsnog ietwat aan de dure kant, en dat drukt mijn score een beetje.

Supersnel met leveren, toppie

Supersnel met leveren, toppie