Super mooie stempel

Precies geworden zoals ik hem samengesteld heb!

Hele goede afhandeling. de Colop 45 is van redelijke kwaliteit. De mini Dater is wat flimsy. Werkt goed.

Snel en goede bestelling ne levering

Snelle bestelling en levering van nieuwe bedrijfsstempel

Snel geleverd, Goed product

Stempel snel geleverd en zoals besteld.

In 1x goed

Mijn bestelling snel en makkelijk kunnen invoeren webshop daarna is het eea ook snel en goed afgeleverd. Dus 100% tevreden

zeer snelle service en prima kwaliteit

de stempel was een dag later al in huis. Prima!

Snel geregeld

Keurig en snel geregeld.

Vlotte service!

Vlotte service!

Goede ervaring, gekregen waar ik op hoopte.

Goeie kwaliteit en zeer snel geleverd.

Een gewone houten stempel laten maken om een afdruk in klei te maken. Werkt perfect. Zondag besteld en dinsdag al in huis.

Top snelle levering

Goed product Vele mogelijkheden Snelle levering

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding & snel.

Website is makkelijk en overzichtelijk ingericht. Bestellen simpel en snel. Reactie en afhandeling is een voorbeeld voor hoe het moet. Product snel op bestemming in goede staat en kwaliteit.

Super bedrijf

Snelle en vriendelijke service en stempel meteen klaar

Betrouwbaar consistent en snel

Al járen bestel ik stempels. En elke keer blijkt weer. Betrouwbaar, consistent en snel. Zo ook weer dit jaar! Happy dus!

oplichting

Het Telos handstempel montuur met ribbel profiel kwam qua maat niet overeen met wat er op de foto stond. Op die foto zaten er ook letters op die mij de indruk gaven dat ze er bij zouden zitten, en die zijn los belachelijk duur. tot en met 107,- euro pure oplichting dit

uitstekend

uitstekend

Het stempelplaatje wat ik bestelde als vervanging voor het stempelplaatsje van mijn oude adres, leek op de site groter dan dat het in werkelijkheid is. Eigenlijk vindt ik nu het lettertype te klein. Maar.... ik heb het zelf gekozen.

Top service!

Uitstekend geregeld, duidelijke goed werkende website! Mijn bestelling voor een stempel met eigen ontwerp zeer snel geproduceerd en verzonden, vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend binnen.

Netjes en snel geleverd!

Ze belde nog, dat ik waarschijnlijk een verkeerd stempelkussen had besteld. Dit omdat de inkt niet overeen kwam met het stempelkussen. Heel netjes!

Super klantvriendelijk

Snelle service!!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Voor een volgende stempel weet ik waar ik moet zijn!

Snel en correct afgehandeld

Duidelijke bestelwijze en goede afhandeling van de order.

goede en snelle service

Snelle en goede bestelling en opvolging

Uitstekend service

Stempel besteld, formaat klopte niet met het bestelde, maar het werd uitstekend hersteld, binnen dag. Communicatie uitstekend en ben nu een zeer tevreden klant. En ik kom zeker bij jullie terug.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven