Goede en snelle verwerking

Ondanks dat sprake was van een speciale stempel (blinddruk) kregen wij dag van de bestelling al bericht dat de bestelling gereed was en aangeboden voor verzending. De stempel was de volgende dag in huis. De stempel voldeed aan de verwachtingen en stempelafdruk komt overeen met de afbeelding die wij meegestuurd hadden.

Helaas niet het product ontvangen dat besteld was

Ik had een blauwe stempel besteld en een zwarte stempel gekregen. Helaas gaat het mis bij bestellingen.

Ene dag product besteld, wat erg gemakkelijk ging, volgende dag geleverd.

keurig hoe opdracht is verzorgd

stempelfabriek levert heel goede kwaliteit, vriendelijke en snelle service, kortom plezierig om zaken mee te doen.

Snelle levering, prettig contact

Mijn stempel is snel geleverd zoals gevraagd. Helaas vergat ik zelf de kleur nog goed te controleren, maar een los stempelkussen is niet zo heel duur (maar de verzendkosten wel hoog, daar kan de stempelfabriek niets aan doen).

zeer goed en sneller

Persoonlijk vind ik het programma nogal lastig om te gebruiken. Misschien is er een gebruiksvriendelijker programma mogelijk.

Snelle levering en mooi product!

De handstempel werd, zoals beloofd, de volgende werkdag bezorgd. Top! Mooie kwaliteit stempel ook. Tip: maak op de website een uitleg, hoe het stempelkussen te vullen is met inkt. Dit scheelt jullie een belletje :-) Bedankt voor de goede service!

belofte niet nagekomen

Rond 13,00 stempel besteld welke ik heel dringend nodig had. Vooraf gebeld of die nog dezelfde dag verstuurd zo worden en dit bleek zo te zijn. Dus niet gebeurd, rustig maandag pas opgestuurd en dus te laat voor mij binnen. Belofte dus niet waar gemaakt. Stempel is verder niets mis mee.

Nette, snelle levering, stempel begint na 1 dag af te brokkelen.

Het bestellen van de stempel was eenvoudig, het bestand uploaden en afrekenen. Er is helaas geen richtlijn beschikbaar over de bestandsgrootte waardoor ik meerdere versies moest aanvragen bij mijn content delivery. Voor 15:00 besteld, de volgende dag in huis, super top! De stempel werkt naar behoren, helaas brokkelt er al een klein stukje van de zijkant van de stempel zelf af. Gelukkig zit dit bij mij niet in de weg van het logo maar voelt daarom niet aan als hoogwaardige kwaliteit. Voor prototype zou ik er zeker weer bestellen maar voor definitief afwerken niet.

Vlotte service en goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering binnen 1 dag.

Nog niet!!

Sorry, maar het pakketje is zoek ze zijn bij post nl aan het uitzoeken waar het is gebleven.

Snelle levering. Prima product.

Mooie kwaliteit en snelle levring.

Stempel is makkelijk te bestellen, goede kwaliteit en snelle levering.

Goede service.

Uitstekende service en snel

Netjes te woord gestaan via de chat. Goed geadviseerd. En de producten waren de volgende dag al geleverd.

Fantastiche

Levering super snel gekregen en dan nog eens een mooi en fantastich goed product ik ben zeer tevreden

Echt super snel en super kwaliteit

Ongelofelijk snelle levering nadat het bestellen zelf ook al zo makkelijk verliep. Goed op de hoogte gehouden van de status van de levering. TOP!

Simpel,snel en goed!

Duidelijke site, snelle afhandeling en levering

Netjes en snel

zeer tevreden

Bij stempelfabriek heb ik een houten stempel besteld met mijn eigen tekst. Dat ging best makkelijk, moet ik zeggen. Zaterdagavond besteld en dinsdagmorgen op de mat, dus dat was lekker snel. Ben er echt zó blij mee.

prima service

Na aanvankelijk wat zoeken op de site goed telefonisch geholpen, zodat ik mijn bestelling vlot kon doen.

Bestellen gaat vlot. Verzenden gaat fout.

Stemplaat is besteld. Bij verzenden gaat het fout. Er is beloofd via mail dat het de volgende dag binnen zou zijn, maar helaas het is 2 dagen later....evenzo bij bestelling van stempelapparaat hetzelfde euvel. Het is wel fijn dat betaling niet afgewacht wordt maar gevraagde artikel is wel verstuurd.

Helemaal TOP

Snel, kloppend, top