Erg mooi en goed

ERg handig formaat en duidelijke tekst op de stempel

Zeer snelle en goede levering

De service is TOP (via chat) en zeer snelle levering en het product voldeed aan mijn verwachtingen dus kort samengevat TOP!

Goede service na onjuiste levering.

Goede service na onjuiste levering.

Medewerking is goed

Prettige samenwerking, snelle verzending.

Nog steeds geen goede stempel ontvangen

Ik heb een stempelplaatje besteld, na contact met de stempelfabriek en advies omtrent de stempel is er een stempel opgestuurd die zou passen. Dit was helaas niet het geval. Weer telefonisch contact gehad en een foto gestuurd van het stempelplaatje en de ontvangen stempel. Toen een mail ontvangen van ene Tom, die zou een nieuwe passende stempel opsturen, maar tot op vandaag niets ontvangen. Misschien is de stempel niet op voorraad , maar dat zou toch even kunnen worden doorgegeven? Kortom, ik weet niet wat er nu gaat gebeuren en wat ik met het stempelplaatje en niet passende stempel moet doen?

Ziet er zeer degelijk en stevig uit Prima

Vlotte levering, stevig en degelijk.! Het duurt even maar wordt flink heet dus een standaard is geen overbodige luxe !

Easy & quick

The website is clear, ordering easy and arrived quickly. Very happy.

Razendsnel de juiste bestelling geleverd.

Prima ervaring!

Mooie producten en prima levering

Tevreden over alles

prima product, snel geleverd ...

prima product, snel geleverd ...

Goede en snelle service! Zeker aan te bevelen

Perfect! En naar wens!

mijn professionele stempel binnen 24u besteld en ontvangen. Goede kwaliteit, betaalbare prijs en snelle service. Mijn complimenten en ik raad een ieder van harte aan.

Ongelooflijk snel geleverd.

de bestelling was in een mum geplaatst en nog geen paar uur later kreeg ik als de track en trace code.. geweldig vlot geleverd.

Ronde stempel niet tevreden

1ste keer ronde stempel besteld bij stempelfabriek voor het drukken van logo op kraftzakken. Snelle levering maar logo kussen is niet rond en met hoeken afgesneden waardoor je dus de afgesneden randen mee op de afdruk ziet. Niet erg netjes. Website is ook niet duidelijk welk soort stempelkussen je moet nemen hiervoor. Uiteindelijk 2 stempelkussens nu en drukt het niet mooi af op de kraftzakken en met lijnen die er niet bijhoren. Paarhonderd euro de vuilbak in. Niet geschikt voor kleine en fijne randjes die stempels. Zal ze dan wel laten bedrukken de zakken en is het maar iets duurder.

Nette stempel en zeer snel geleverd!

Stempel ziet er keurig uit, netjes en goed verpakt en ook nog zeer snel verstuurd. Top!

Heel eenvoudig eigen stempel te maken

Duidelijke website, heel makkelijk de stempel te ontwerpen. Snelle levering. Heb al meerdere malen besteld, ik ben heel tevreden.

Wat betreft bezorging en klantvriendelijkheid; snelle en goede service.

Wat betreft bezorging en klantvriendelijkheid; snelle en goede service.

prima maar teveel mails

Dit was de eerste bestelling en heb meer dan 10 mailtjes van jullie gehad. is wel beetje overdreven he

Goed en snel

Klantvriendelijke website, heldere stappen, snelle levering

Communicatie en leveringstijd zijn top!

snelle levering en zorgvuldig verpakt

ik kreeg mijn bestelling snel geleverd en het was goed ingepakt!

Service met een grote S

Snelle reactie op vragen, goed meedenken, goed advies, bestelling zelfde dag op de post. Goed product. Fijn!

Makkelijk, snel, goed

Stempel besteld met eigen ontwerp. Eenvoudig kunnen uploaden, gelijk goed en de volgende dag in huis.

Kwaliteit is uitstekend. Nu nog helemaal waterpas..

Uitstekende kwaliteit. Voor ons bedrijf had ik een nieuw stempel laten ontwikkelen. Wel zag ik dat het stempel kleiner is, dan ik aanvankelijk besteld had. En dat het niet helemaal waterpas staat. Voor een kwaliteitspartij kan dit nog net iets zorgvuldiger..

Erg hoorde en uiterst correcte service

Bij het maken van de stempel via de site heb ik zelf een foutje gemaakt. De standaard tekst bleef staan en zo ook verwerkt op de stempel. Wordt kosteloos hersteld door de stempelfabriek. Dat noem ik buitengewone goede service... hoe noemen ze dat?? Warme douche? Marco van den Hoven Toast & Tosti Zaltbommel

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.