Geen prettige stempel

Waar het aan ligt weet ik niet maar vlekt bij het stempelen of inkt is niet goed of stempel of beide, ik denk beide, maar doet niet wat het doen moet. En de inkt is zogezegd voor gladde oppervlakten werkt dus absoluut niet.

Geweldige service, snel en prima product

Prima bedrijf, prima product en prima service. Aanrader! Kantoorteam Advance Events uit Schiedam.

Prima ervaring, snelle levering!

niets op aan te merken

Goede service , snelle reactie

Er wordt meegedacht . Proefafdruk opgestuurd . Na goedkeuring volgende dag geleverd . Snelle reactie en goede service

Geweldige service!

Er wordt meegedacht, en men is vriendelijk.

top

levering zoals afgesproken

makkelijk

goed en snel

goede snelle levering, mooi product

goede snelle levering, mooi product. Tevreden

Heel goed gedaan

Wij hadden voor de zaak een stempel nodig en die is snel en vakkunsig geleverd. Top bedrijf!

Kreeg nog een belletje dat het ontwerp niet goed was meegekomen, even opnieuw gestuurd en voilà. Klaar.

Stempelfabriek voegt woord bij daad als het er op aan komt. Dank je wel, Tom!!

www.stempelfabriek.nl was het enige bedrijf dat mij de mogelijkheid bood om zonder enige hapering een stempel online te laten personaliseren, snel feedback gaf op bijkomende vragen en -ondanks de moeilijkheden in coronatijden- een vlotte service qua leveringstermijn én kwaliteit te bieden. Hoedje af. Ik weet nu waar ik wezen moet!! Bedankt, David Houblon

goeie website

snelle levering van mijn bestelde artikel

Wel snel verzonden maar niet goed afgewerkt

Sjabloon is niet 100 procent gelijk aan wat ik heb besteld en heb veel moeten nabewerken om alles netjes te krijgen. Slordig afgewerkt.

Zo als ik had bedacht

Keurig netjes en snel

Prima product en superieure service!

Mijn brandmerkstempel was te ingewikkeld van ontwerp. Na meerdere malen contact te hebben gehad zijn we tot een mooi compromis gekomen en mijn brandmerkstempel is echt heel mooi geworden.

Goed en snel geleverd

Eigen ontwerp snel en vakkundig gemaakt en geleverd.

Te laat

De stempel is er nog niet

Snelle verwerking en uitstekende kwaliteit!

Hele goede service!

Snelle services

Eenvoudige site om te bestellen

snel en goed

Ik kreeg heel snel antwoord en de bestelling kwam heel snel. Goed product!

snelle, correcte afhandeling en levering

snelle, correcte afhandeling en levering

prima service

Snelle levering Precies wat ik heb besteld. Goeie qualiteit

goede ervaring

er waren wat vragen over onze bestelling. We werden netjes gebeld. Slim: dat scheelt gezeur en teleurstelling

Supersnelle service en heel goed product

Top kwaliteit en keurig verpakt, 2 duimen omhoog !

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven