Fast service! Good Quality!

Our custom stamp was made and sent within 1 business day. Very impressed with the service and quality.

Niet echt tevreden

De stempelkussen voldoet niet aan mijn verwachting. Het blikje waar het kussen in zit sluit niet goed het scharnier van het blikje is ruim waardoor het niet goed past. Het kussentje wat er inzit is niet plat dus je raakt de inkt niet overal gelijkhier kwam ik achter nadat ik de inkt er ophad gedaan anders had ik hem terug gestuurd. Veel te duur. Dus een miskoop.

Prima product, jammer van de klantenservice

Ten eerste werkt de website niet goed, waardoor ik niet twee dezelfde stempels kan bestellen. Hierdoor ben ik een uur bezig om via de site een stempel te bestellen, telkens wordt de andere stempel uit mijn winkelmandje verwijdert. Via whatsapp wordt ik goed geholpen: ik mag via de mail mijn bestelling verrichten. Ik bestel via de mail de versie met gerecycled plastic (krijg dit ook zo bevestigd), maar krijg vervolgens de normale versie thuisgestuurd. Ik geef aan dat ik hier ontevreden mee ben. Geen enkele keer heb ik het woord sorry of excuses gehoord!

Supersnel en compleet naar wens.

Kan niet beter

Goed product en heel snelle levering

Snel geregeld

Door mijn verhuizing had ik een nieuw adresstempel nodig. Op de site van de Stempelfabriek kies je gemakkelijk welke stempel en de opmaak van de tekst. Volgende dag heb je het in huis.

Snelle service & product kwaliteit is super

Stempelfabriek is zeker een aanrader voor uw kantoor artikelen.

nog niet zo goed

ik heb bestelling gedaan en betaald en me bestelling is er nog steeds niet

purchased 25.03.2020, no updates since then

Declared shipping within 1 working day, still not delivered, not even estimated delivery date shared.

• Would you recommend us? No

Snelle en correcte afhandeling. 1 item was niet op voorraad en er werd meteen contact gezocht!

Standaard bestelling gaat prima. Het omgaan met specifieke vragen of wensen blijkt erg lastig.

Ik had een specifieke vraag. De beantwoording via de chat was geen succes, de beantwoording via mail was dat evenmin.

aardig en attent

zie boven

Mij stempel werd binnen 24 uur geleverd en was exact zoals gevraagd.

Goede kwaliteit en snelle levering maar niet goedkoop.

Zeer goed bevallen, snelle service

Ik kan dit bedrijf voor het maken Van bedrijfsstempels aan iedereen aanbevelen

Snel, makkelijk betrouwbaar!

Ik wist miet of het ging lukken, toch geprobeerd en de stempel is perfect!

Perfecte dienstverlening en snelle leverinv

goede oplossing voor een verkeerd begrepen opdracht

Binnen twee dagen had ik een nieuwe stempel in huis. Goed opgelost door de stempelfabriek en binnen een week! Ik ben zeer tevreden

Erg fijne communicatie

Fijn geholpen! Snelle reactie via e-mail!

Perfecte service!

Zelfs de aanpassing van het logo was prima

Snel en simpel

Ik heb een eigen ontwerpstempel laten maken. Makkelijk kunnen invoeren en makkelijk kunnen bestellen. Levering was ook erg snel.

duidelijke site en klantvriendelijk gebruik

x

Was Prima

was prima

Prima snelle service

Besteld en de volgende dag geleverd. Super service

super

alleen met tekstregels is het ontwerpen snel gedaan en besteld, eerst wilde ik een logo erbij, dit heb snel genoeg opgegeven, kreeg het niet voor mekaar, logo kwam er half op staan. snelle goede service

Datumstempel drukt scheef af, niet blij mee.

Als je de prijs bekijkt en het gene je er voor krijgt klopt het van geen kant!!!

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven