Pluspunten

super service en hele snelle levering!!

Pluspunten

Snel contact, snelle hulp, snelle levering.

Pluspunten

Goede communicatie. Levering gaat snel.

Pluspunten

gemak van ontwerp van stempel. ruime keuze. snelle bezorging

opslaan van een ontwerp maar nog niet bestellen was (nog) niet mogelijk ( volgens mij).

Pluspunten

de website gebruiksvriendelijker maken erg lastig om daar te komen waar je wilt weten het is dat ik heel graag een stempel wilde anders had ik het allang opgegeven ongeveer 2 uur bezig geweest om 3 stempels te bestellen. Ik wilde 2 dezelfde stempels bestellen met ongeveer gelijke test. 1 lukte 2 lukte niet kreeg een ander formaat stempel aangeboden, opnieuw gemaakt was inmiddels stempel 1 weer uit de winkel wagen dit gebeurde tot 2 x toe

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke web-site, goede terugkoppeling, track and trace mogelijkheid.

Pluspunten

Prima, geleverd zoals besteld en binnen twee dagen in huis

Het zou handig zijn wat voorbeelden te kunnen zien van stempels die gemaakt zijn met verschillende producten om zo de kwaliteitsverschillen te kunnen zien. Makkelijker om dan een keuze te maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service bellen bij onduidelijkheid.

Stempels werken niet perfect. Tips bij producten waarvoor geschikt en ongeschikt

Pluspunten

Keurige terugkoppeling na bestelling, snelle levering.

Pluspunten

1. Je kunt zelf je stempel maken, maar ze kunnen de uitvoering ook overnemen op basis van je ontwerp 2. Snelle respons en levertijd 3. Goede levering 4. Vriendelijk mensen aan de telefoon

zie ik niet

Pluspunten

- goed en snel geholpen - snelle levering - goede producten

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk online stappen om alles te regelen, snel levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Verschil tussen op geven afleveradres en aflevering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geachte Heer /Mevrouw . Ik kan het nog niet beoordelen , want er is nog niets bezorgd!! MVG Benny Schreuder

betere controle bezorgen!!!!

Pluspunten

goeie en snelle afhandeling

Het stempelkussen (wat geadviseerd is) had een maat groter kunnen zijn, je heb nu net niet alles in de inkt. of de bovenkant niet of de onderkant niet das een beetje jammer.

Pluspunten

snel en correct

geen melding ontvangen van te verwachten bezorgmoment. maar het paste door de brievenbus, dus erg is het niet

Pluspunten

Het ontwerpen van een gepersonaliseerde stempel gaat heel makkelijk, goede en snelle levering en de stempel komt er ontzettend mooi uit!

Pluspunten

Snelle levering en gemakkelijk stempels ontwerpen via de website

Pluspunten

Helemaal blij met het eindresultaat! Het was voor mij de eerste keer dat ik een stempel heb ontworpen en besteld. Na de stempels te hebben ontvangen smaakt het naar meer! Superkwaliteit stempels en het blijft een sympathiek medium.

Pluspunten

Prima website, efficiënte en snelle afhandeling van orders en een perfecte service. Zeer klantvriendelijk.

De afdruk is waardeloos

Pluspunten

De stempels zijn schitterend! Na een foutieve levering alles super netjes en accuraat opgelost! Een zeer professioneel bedrijf en bovendien erg klantenvriendelijk! Dus: ten zeerste aan te bevelen.

Ga zo door!

Pluspunten

goed overzichtelijke site, gunstige prijs, passende verzendkosten

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven