Hoi Heidi, Dat is niet de bedoeling natuurlijk. Kan je mij een foto aanleveren naar tom@stultiens-group.com
Beste Ronald, Bedankt voor je review. Wat vervelend. We wilde het bordje toch naar je toe sturen uit coulance zonder dat je hoeft te betalen voor het. We zien onze klanten graag tevreden en blij dus dit wilde we ja graag aanbieden. Ik wens je nog een fijne dag toe!
Originele beoordeling
Beste Alain, Bedankt voor de review. We gaan zeker jou feedback verwerken en zo nodig aanpassingen verrichten waar mogelijk is. Echter is het 3mm dibond wat heel sterk. Als het doosje kapot is heeft PostNL er te ruig mee omgegaan. Ik wil je vragen wat foto's te maken van de beschadigingen van het bordje, dan gaan we dat uiteraard herstellen. Verder communiceren wij bij montage handleiding precies hoe de montage eruit ziet. Het is een blinde bevestiging waardoor je de witte meegeleverde dopjes ook niet zal gaan zien. Ik zie het bericht graag tegemoet via tom@stultiens-group.com Met vriendelijke groet, Tom
Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.