Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de ontvangen reviews blijken snelle levering en mooie naamplaatjes een terugkerend positieve punt. De ontwerptool en site worden als gebruiksvriendelijk ervaren. Enkele klanten meldden problemen met tracking of het voorbeeld terwijl de meeste bestellingen op tijd en correct werden afgeleverd. Al met al is de algehele ervaring positief met aandacht voor kwaliteit.
Mooi naambord.
16 August 2025
Alie
Eext
Naambordje valt heel goed mee ! Het werd ook snel geleverd !
26 July 2025
Magalien
Begijnendijk
Het naamboordje is erg mooi alleen mag de editor wel wat extra functie om bijvoorbeeld je tekst te centreren ten opzichte van het naamboord
18 June 2025
Daniel
Medemblik
Naambordje is prima, alleen de slogan voor 15 uur besteld is zelfde dag verzonden klopt niet. Jammer
9 June 2025
Carola
Mooie afgewerkte producten (unieke stickers en voordeurnaamplaatje gekocht). Geweldige service. Ze doen enorm de moeite om een mooi product te leveren. Problemen met de opmaak worden verholpen. En dit allemaal binnen een korte tijd. Alle vertrouwen en aan te raden om hier te bestellen.
2 June 2025
ANITA
Muizen
Maak eenvoudig je eigen naambordje en het wordt de volgende dag bezorgd
7 May 2025
A
Den Haag
Bij het zoeken naar een naambord, na onze recente verhuizing, vonden wij op de website naambordjevoordeur.nl. Handig was de ontwerpfunctie waarmee we na een keuze voor het soort naambord direct lettertype, (verschillende) lettergrootte(n), letterkleur en layout konden uitwerken. Na ontwerp naar onze zin hebben we direct besteld en twee dagen later ontvangen; nog mooier als we hadden gedacht bij het ontwerp!
3 May 2025
Cor
Best
snel en goede kwaliteit
30 April 2025
Eddy
OUD-HEVERLEE
Zeer snel en mooi bordje. Veel keuze
9 April 2025
petra
Uithuizermeeden
Mooi bordje en ook en prima bijgeleverde bevestigingsmateriaal.
6 April 2025
Harrie
Froombosch
Snel en netjes geleverd conform de bestelling."
30 March 2025
R.W.
Zevenbergen
Het naambordje maken was niet heel moeilijk en werd de volgende dag al geleverd. Ben er heel tevreden mee.
10 March 2025
José
HARDENBERG
De service en communicatie en kwaliteit is top! Ik zou dit bij iedereen aanraden!
16 February 2025
Peggy
Vosselaar
Voor de 2e keer een naamplaatje besteld voor onze vereniging. Nu ging het samenstellen van het naamplaatje een stuk sneller door de ervaring van de 1e keer, ook omdat het een zelfde type naampje betrof qua afmeting, kleur en lettertype, dus dat scheelt. De levering was 2 dagen later en dat vind ik snel. Levering in een stevige envelop dus makkelijk in de brievenbus. Ik ben zeer tevreden en kom zeker weer terug als er een nieuwe bewoner in onze flat komt.
22 January 2025
Kok
Den Haag
Fijne ervaring, eerste keer dat ik beroep doe op Nambodjevoordeur.nl. Product geleverd zoals het moet: snel en correct. Goede kwaliteit, veel informatie, goede handleiding voor installatie. Site is overzichtelijk, niet zo fancy maar alle info staat er op. Ook voor het onderhoud van het plaatje. Fijn! Doe zo voort!
2 December 2024
Olivier
Bever
Ik heb een naambordje besteld in kleur groen, op de website lijkt deze kleur donkergroen, in het echt is hij best wel wat lichter en feller. Jammer, dat vind ik wel wat tegenvallen. De kwaliteit van het bordje lijkt goed en de verzending was erg snel.
Beveelt niet aan
16 November 2024
Sarah
Leiden
Gemakkelijk te bestellen ,goede kwaliteit precies zoals ik wilde, Dat het paketje een dag te laat kwam lag niet aan de verzender maar aan postnl
5 November 2024
Klaas
Apeldoorn
Goed en snel
28 October 2024
Jac
BOVEN-LEEUWEN
Het bestelde naambord kwam op tijd aan en heeft een prima kwaliteit. Nadat ik heb gemeld dat er een ringetje en dopje om te bevestigen, ontbrak, kreeg ik meteen een excuusmail en werd het de volgende dag bezorgd. Goede service!
1 October 2024
Jorie van der Loo
Rhenen
Het ontwerpprogramma vond ik niet prettig werken. Ook is de sticker zodanig verzonden dat deze gekreukt is ontvangen. Dat was gelukkig bij het opplakken weg te werken, maar hierdoor geen aanrader.
Beveelt niet aan
2 September 2024
Anoniem
Anoniem
Goedemorgen,
Wat vervelend dat u niet een goede ervaring bij ons heeft.
We gaan dit intern bespreken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het niet gekreukt aankomt in de toekomst. Wat vond u niet prettig werken aan de ontwerpmodule? Ik zou graag uw reactie willen zien op mijn email [email protected] zodat we ook dit kunnen verbeteren in de toekomst.
Met vriendelijke groet,
Tom
Makkelijk te bestellen en supersnelle levering! Helemaal top!
26 August 2024
M
W
Door een fout van mijn kant was het naambordje niet uitgelijnd. Na contact te hebben gehad een nieuw bordje ontvangen waar ik alleen de verzendkosten van moest betalen. Super en heel blij!!
2 August 2024
Inge