Prima bordje, maar niet geleverd binnen één dag

Speciaal op deze website besteld, omdat het maar één dag levertijd heeft. Op donderdag besteld en pas dinsdag in huis. Dus met lege handen naar een verjaardag moeten gaan.

Scheef

De tekst was scheef gedrukt!

Op afstand een net bordje. Maar van dichtbij zijn de stickertjes slecht geplakt met luchtbellen.

Had het bord iets beter van kwaliteit in geschat. Betere letters voornamelijk. Het zijn opgeplakte plakkertjes met luchtbelletjes eronder. Verder een mooi bord.

Duidelijke site ..ruime keus ..geweldig resultaat

Heel blij mee.

Naambordje is helemaal zoals ik het wou. Snelle levering ook.

Snelle goede levering

Binnen 24 uur had ik mijn bestelde naambordje binnen. Mooi uitgelijnd en snel geleverd.

Keurig en snel geregeld

Snelle en correcte service

Snelle service, perfecte productaflevering

Goede kwaliteit, handig layout programma, snelle levering

Ik was even bang dat de levertijd niet gehaald werd, omdat de status na 4 dagen nog steeds op 'in behandeling' stond. Achteraf bleek deze al op mijn werk geleverd te zijn. Kwaliteit is prima en ook de klantenservice reageerde snel. Dikke duim wat mij betreft!

Snelle levering met mooi resultaat!

2 dagen dan verwacht geleverd

Heel vlotte, snelle en perfecte afhandeling

Eindresultaat mag gezien worden. En dit allemaal in een zeer korte tijdspanne. Vrijdagmorgen besteld en zaterdagnamiddag reeds geleverd.

Steigerhout bordje besteld

Mijn steigerhout bordje met onze 2 namen ontvangen. Ben erg tevreden over de kwaliteit.

Ik had eerlijk gezegd een RVS plaatje verwacht.

Ik had eerlijk gezegd een RVS plaatje verwacht, maar ik ben hier ook ontzettend blij mee. Een perfect plaatje met juiste grote van letters.

Levering zou binnen een dag zijn, maar werd een week.

Zie boven

Duidelijke site, pretig contact

Na enig proberen is een naambord eenvoudig te ontwerpen. Levering door postnl enige dagen vertraagd, maar prima contact hierover

mooi bordje

Het proces om het naambordje te bestellen verliep heel goed. Er wordt zelfs nog aangeboden om naar de vormgeving te kijken, als je daar niet uit komt. Voor mij was dat niet nodig en het is een heel mooi naambordje geworden. Er zit een mooie laklaag op zodat het weersbestendig is. Tevens ondanks de drukte bij PostNL werd hij erg snel bezorgd. We zijn erg tevreden.

Perfecte uitvoering

Het door mij bestelde artikel, naambordje houtschijf, is heel mooi uitgevoerd en netjes bezorgd bij mijn familie elders in het land en waar ik helaas niet persoonlijk naar toe kan.

Ziet er heel mooi uit.

Eerst besteld bij naambordje met later betalen, kreeg een ordernummer en bedankt voor je bestelling . Toen dagen later ging het niet door, daar was ik nogal verbaasd over. Toen bij bol.com besteld. Dus het is toch goed gekomen. .

Mooi bordje anders als ik had verwacht maar mooi

Bordje werd snel geleverd Was toch van ander materiaal als ik had verwacht kleur wit scheen ook wat door maar dat vind ik niet storend. Wel zat er gelijk een zichtbare kras op het bordje ( dus helaas gelijk al beschadigd :( ) terwijl het bordje heel voorzichtig is gemonteerd erg jammer . best veel geld betaald ervoor had niet gedacht dat het zo kwetsbaar zou zijn . Maar hij hangt en ziet er vanaf de straat erg mooi uit.

Mooi bordje, voldoet aan de verwachting

Het is geworden zoals ik had bedacht. Netjes uitgelijnd.

Keurig, mooi product, snel geleverd

Keurig, mooi product, snel geleverd

Mooi bordje, matig bevestigingsmateriaal

Het bord is heel mooi en wordt compleet met bevestigingsmateriaal geleverd. Dit tweede is helaas van een matige kwaliteit, je schroeft er zo doorheen. Gelukkig hadden we zelf nog schroeven met een grotere kop, waardoor het bord alsnog aan de muur hangt. Hoe lang dit echter zal zijn op deze plastic doppen moet de tijd leren.

Naambordje naar wens

Mijn naambordje is naar wens en snel geleverd voor een goede prijs. Bevestiging ging gemakkelijk. Ben er blij mee!

Prachtig naambordje volgens verwachting

Makkelijk via website besteld en snel geleverd. Het naambordje was prachtig, heel blij mee.

De opmaak via de site ging heel vlot, de levering gebeurde snel en de naambordjes zijn heel mooi.

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven

085 487 49 10

Over Stultiens Group

Al sinds 1983 maken wij stempels voor het bedrijfsleven, de overheid, verenigingen en instellingen. Dat zijn standaard stempels, gepersonaliseerde stempels met of zonder afbeelding, datumstempels maar ook hele speciale stempels voor niet alledaagse doeleinden. Voor deze laatste hebben wij ook een uitgebreide collectie stempelinkten Daarnaast maken wij ook brandstempels, preegstempels en slagstempels. En dat alles met een levertijd van slechts 1 werkdag.