Super snel geleverd en goed verpakt en zag er ook nog eens goed uit. Top!!

Mooi product, snelle levering@

Goede website, makkelijk je eigen ontwerp maken. Complete levering incl. ophang materiaal. Super snelle correcte levering door de brievenbus

Slecht

Jullie belofte van “voor 15uur besteld morgen in huis” werd bij ons 4 dagen wachten. Het was een cadeau dus viel enorm tegen. Via de mail een klacht verstuurd maar als enige reactie gehad dat jullie via track en tracé gezien hadden dat het dinsdag geleverd zou worden, niet dus..

Beetje moeite met ophang instructie maar verder mooi naambordje!

Goede communicatie en snelle levering

OK

Het product zag eruit zoals ik het wilde hebben, werd snel geleverd dus de hele bestelling voldeed aan mijn verwachtingen.

Teleurstellend

Bezorging vond volgende dag niet plaats. Ergo, bleek dat item niet voorradig was hetgeen niet vermeld was op de bestelsite. Klantservice traag in reactie.

Komt beloftes niet na

Website vermeld dat bestellingen binnen een dag verzonden worden. Een week later nog geen pakketje of verzend bevestiging. Na contact met klantenservice beloofde ze mij smiddags een verzend bevestiging te sturen. Tot op heden (2 dagen na contact) nog steeds niets. Erg vervelend als je wat besteld als cadeautje!

Ik vond het bestellen ingewikkeld, dat zou simpeler moeten kunnen.

Ondanks mijn opmerking over het bestellen, ben ik heel tevreden. Aan de telefoon goed geholpen en de door mijn toedoen verkeerde bestelling werd netjes afgehandeld.

Tot nu toe erg ontevreden

Ik heb een naambord bestelt waarna ik de bevestiging ontving dat het de volgende dag, geleverd zou worden. Nog een tweede bevestiging met de tijd dat het geleverd zou worden. Daarna 3 dagen helemaal niks. Toen gebeld ik ga het voor u uitzoeken meneer was het antwoord. Nu inmiddels dag 5 en tot nu toe geen levering en niks gehoord over het uitzoeken. Nu had ik juist gekozen voor dit bedrijf omdat de levering zo snel zou zijn. Had het bord bestelt voor mensen die gingen emigreren. Helaas is de familie nu vanmorgen vertrokken zonder naam bord en ik ben € 50 euro verder voor een naambord wat ik nu straks met nog meer kosten naar de andere kant van de kan sturen. Mocht ik na een week nog niks hebben of weten zal ik om teruggave van mijn betaling gaan vragen en ga ervan uit dat hier dan toch echt wat meegedaan gaat worden.

TOP !

ALLES HELEMAAL TOP !

Tekst niet mooi in lijn

Niet helemaal afgedrukt zoals op het programma ingevoerd.

Klasse geregeld!

Snelle levering en mooi plaatje!

rappe en goede service

rappe en goede seevice

Moor bord, wel benieuwd naar levensduur van de belettering

Bord ziet er mooi uit. Letters zijn wel geplakt, ben benieuwd hoe goed dit blijft zitten.

Snelle levering, prachtig bordje

Goede en snelle levering

Snelle levering! Had gevraagd of de betaling binnen was en kreeg binnen paar minuten al een reactie top! Nog wel 1 tip ik miste mijn e-mail met mijn voldane betaling. Vandaar dat ik er zelf even achter aan ging om te vragen of jullie de betaling gehad hadden. Mvg Sabine

Een super mooi naambordje!

Het naambordje ziet er precies zo uit als ik wilde en snel geleverd ook!

Was makkelijk om een bordje te maken

Goede prijs kwaliteit verhouding

Eenvoudig en makkelijk te bestellen. Een goede ervaring.

Heel tevreden

Ziet er precies uit zoals verwacht werd dus heel tevreden over het naamplaatje voor op onze brievenbus

Super service

Had zelf een fout gemaakt met mijn bestelling, even telefonisch contact opgenomen de mensen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, mijn bestelling was de volge de dag al verzonden. Helemaal top.

Zeer slecht

Code via bol deed het niet, na veel mailtjes niks over gehoord. Slechte service en te late levering!!!

Geleverd zoals afgesproken, geen op/aanmerkingen

Niet nakomen van beloftes

Levering binnen 1 dag, dan 1 tot 3 werkdagen, nu aan werkdag 4 en nog steeds geen levering. Geen track and trace ontvangen. Benieuwd naar resultaat en kwaliteit, hopelijk is dat wel ok

Quinten Matsyslaan 35

5642 JC Eindhoven