Heeft een totaal van 12.962 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment90%
Uit de verzamelde reviews blijkt dat de accommodaties zeer schoon en netjes zijn. Privacy en rust worden vaak genoemd, met vriendelijke gastheren en goede faciliteiten. Veel reviewers prijzen de wellnessfaciliteiten en de bereikbaarheid. Over het algemeen is de feedback positief en keren gasten graag terug.
Sterke punten
Zeer schoon en netjes
Uitstekende privacy
Vriendelijk personeel en geweldige faciliteiten
Gebaseerd op 120 reviews
Fijne locatie om te ontspannen
Dank voor je hartelijke ontvangst, Brigitte, ondanks dat je op hete kolen zat ;)
En excuses dat we toch nog wat later waren. Wij hebben in ieder geval erg genoten van de ruimte en faciliteiten. Zeker tot ziens!
19 September 2026
Erika
Berkel-Enschot
Netjed
Alles heel donker
Maar we hebben genoten
Helaas jacuzzi maar 32 graden
En geen gebruik van kunnen maken
Voor de rest metjes en schoon
Mk
Zwolle
Prachtige locatie om te relaxen
De locatie is makkelijk te vinden en is schoon en netjes. Alles was zoals afgesproken. De toegang van de locatie was keurig geregeld. De locatie is op een industrieterrein. Dus qua privacy kan zou het wat beter kunnen. Parkeren is goed te doen.
Anoniem
Zwolle
Hele fijne ruimte, heel compleet en licht en schoon
Zeer fijne en goede omgeving. Ruim, goed, compleet en comfortabel ingericht.
Richard
Assen
Het was uitstekend
Cees
Haarlem
theo
Enschede
Super kamer met privacy
De foto van de kamer belooft wat en dat is helemaal waar gemaakt.
Super schoon, verzorgd en alle zaken als handdoeken maken het verblijf tot een feestje. Na de date heerlijk gedouched met de fijne Rituals produkten. De receptie was gesloten maar 1 telefoontje en de sleutel werd netjes gebracht. Dit is zeker een aanrader !!!!
Michel
Dongen
Een mooie schone ruimte met mooie kwaliteit facilliteiten
Bij binnenkomst werd ik netjes begeleid door de ruimte en werden de diverse functies van de faciliteiten uitgelegd. Een fijne plek waar ik graag nog een keer langs ga.
T
Waalwijk
Geweldige ervaring
Het appartement was super ingericht, schoon en gezellig. Ik heb een mooie tijd gehad.
De enige opmerking die ik kan maken is dat het bed wel erg zacht was.
Marcel
Hengelo
Knusse, Mooie en schone kamer
We werden gastvrij ontvangen. Alles was aan aanwezig en schoon. Het enige nadeel was dat het erg gehorig was als iemand de trap afliep. Verder geen bijzonderheden.
Andrea
Tilburg
Mooi hotel op mooie locatie
Mooie kleine gezellige kamer met nette badkamer en heerlijk bed middenin het centrum.
Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader.
Martin
Bergambacht
Was erg vies, achterstallig onderhoud, muf
Toen we binnenkwamen rook het al erg muf, was niet schoon. Stof wolken van de handdoeken af, lieten de jacuzzi vollopen maar daar dreef van alles in, was gewoon troebel water, na korte tijd de kamer verlaten.
Beveelt niet aan
Anoniem
Goes
Prachtige rustige plek
Hoewel we er maar kort verbleven waren we onder de indruk van de mooie B&B. Rustig gelegen, veel privacy, prachtig ingericht.
1 puntje de lamp...die hing vervelend laag.
Mooie plek ook om langer dan even te verblijven.
14 September 2026
JH
Arnhem
Veel privacy op een idyllische plek
Geweldige middag gehad waarbij we volop hebben kunnen genieten van de sfeervol ingerichte Boshut. De faciliteiten waren goed, schoon en talrijk. Houd rekening met de trap naar boven, die is wat smal en zonder leuning (maar dat is misschien een bejaarden-probleem (-; ).
Dit was voor ons de 1e keer, maar er komt zeker een vervolg! Een echte aanrader
14 September 2026
Joan
Groningen
Heerlijke plek
Fijne plek, schoon, veel ruimte en perfecte ontvangst
13 September 2026
G
Goirle
Prima kamer voor een paar uurtjes ontspanning
Fijn bed, dimbare verlichting, fijne badkamer en fijn veel handdoeken. Inchecken zonder tussenpersoon. Veel privacy dus. Wel wat gehorig. Denk dat er op de tegenoverliggende kamer schoongemaakt werd.
13 September 2026
Megan
Veghel
Top verblijf
Hakan
Roosendaal
Lovely time spend
When we arrived, we got a warm welcome, further the rooms were from first look very clean the bedroom was also very clean, the perfect setting to enjoy each other, also it was nice that we could order from home delivery, the perfect location. Easy to access.
It was a lovely experience.
Matteo
Nederland
Erg goed
Schoon, netjes.
Alles is al voor je klaargemaakt.
Duidelijke uitleg gekregen.
Martin
Winschoten
Prachtige plek
Wat een mooi hoekje Nederland!
Robert
Abcoude
Mooi appartement van alle gemakken voorzien. Goede service. Veel privacy ook door de zelf check in. Zeker demoeite waard!
L
Utrecht
Ontzettend mooie locatie
Via de site de B&B in Eemdijk geboekt.
Alles was zoals beschreven en besproken.
Rustige locatie in een mooie B&B.
Van harte aan te bevelen.
Mike
Emst
Prachtige kamer
Prachtige kamer, veel privacy.
Jesse
Drachen
Goed.. douche was zeer glad
Braha
Eindhoven
Prima locatie
Wat een heerlijke ervaring bij Secret Rooms! De kamer was mooi, schoon en sfeervol ingericht. Je hebt echt het gevoel dat je even helemaal weg bent en alle rust en privacy hebt.
Alles was netjes verzorgd en de sfeer was perfect om even te ontspannen. Ook de hygiëne was uitstekend en alles voelde verzorgd en comfortabel aan.
Wij hebben er ontzettend van genoten en komen hier zeker nog een keer terug. Absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een privé-spa waar je samen heerlijk kunt ontspannen!
9 September 2026
Melle
Amsterdam
Review overzicht
Positief sentiment90%
Heeft een totaal van 12.962 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over Secret Rooms
Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken.
Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier.
Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.
We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte.
Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!