Heerlijke plek om heen te gaan, en supervriendelijke host

Zeker voor herhaling vatbaar

Super ontspannend!!!!

Zeer schoon, veel privacy en heerlijk wat hapjes erbij genomen, waarbij je ook ziet dat er moeite voor gedaan word. Een gastvrouw hoe een gastvrouw hoort te zijn, zeer welkom geheten goeie uitleg en ons een super tijd gegeven met haar mooie locatie. Tot de volgende keer.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top, comfortabel en schoon!!

Zeer prettig, alles voor elkaar

• Prijs-kwaliteit verhouding

Keurige kamers, goede bedden.

Mooië lokatie, goed te bereiken. Sleutelcode is op tijd aangegeven en spreekt verder voor zich. Uitstekend bed en de kamer is netjes. Klein beetje gehorig maar geen overlast.

Verrassend

Hele leuke ruimte met veel mogelijkheden. Zeker aan te raden.

Mooie schone kamer

Kamer was schoon en veel plezier te beleven.

Top ervaring

Eerste keer op een woonboot, uitstekend geregeld, mooie discrete plek en voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Netjes met paar kleine foutjes

Hele mooie ruimte. In het begin even zoeken hoe alles werkt. Vooral de tv omdat de afstandsbediening het niet deed. Daarna heerlijk genoten. We hadden de pech dat vlak voor ons één jet stuk was gegaan. Maar dat was opzich niet heel erg. Behalve toen uit het niets ineens alles aan ging toen we er in zaten. Wat wel minder was, was dat we tot 22.30 uur geboekt hadden en iemand om 22.15 uur de deur open wilde doen (hadden we gelukkig op slot gedraaid). En daarna begon die man te kloppen. Dat vonden we niet kunnen een kwartier van te voren. Verder wel heerlijk genoten van de kamer.

Fijne kleine kamer

Mooi verzorgde kamer om je "ding " te doen , bed kraakt , stoorde ons niet maar is wel duidelijk hoorbaar in het huis. Wel te weinig handdoeken, tenminste voor ons was 1 per persoon te weinig. Verder zeer fijne spiegels en goed en schoon sanitair. Kleine kamer en prima prijs kwaliteit verhouding.

Zeer fijn verblijf!

Zeer aardige gastvrouw, prettige en snelle communicatie. Parkeren is geen probleem, ruimte genoeg. Veel privacy. Kamer is zeer netjes en schoon. Douchegel voor m/v aanwezig evenals handdoeken. Je bent van alle gemakken voorzien. Prettig verblijf gehad!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed georganiseerd, goed ingericht, schoon

Alles was goed verzorgd, fijne sfeer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige plek waar je even compleet de buitenwereld vergeet.

Leuke mensen die mij wegwijs konden maken. Er waren alle voorzieningen die je nodig hebt, drank even zelf meenemen en je bent er. De sauna was heerlijk en de Jacuzzi en douche ook. De massage tafel die in een bed veranderde zodra nodig was niet mega comfortabel om op te slapen, maar deze plek is ook niet om te slapen eigenlijk.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed ontvangst. Nette kamer.

Geweldig !

Hele mooie en schone welness en aardige eigenaar, gratis verse smoothie op het huis gekregen !

Geweldig lekker genoten

Ervaring op zich netjes ontvangen door de gastvrouw zeker een aanrader

Keurig

Gezellig

Heerlijke middag

Veel privacy. Accomodatie zeer schoon

Buitengewoon fijne lokatie!

Buitengewoon fijne, complete locatie van alle gemakken voorzien! Zeer goed bereikbaar en zeer discreet gelegen!

Alles top

Ik heb al een paar keer en recensie gegeven hier. Dit is echt een hele fijne plaats

Heerlijk genoten.

Kom er zeker nog een x.

Mooie, fijne, relaxte omgeving

Mooi, sfeervol, schoon . Een relaxte omgeving met veel privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Komen hier geregeld en het is altijd weer genieten van de mooie locatie en de gastvrijheid

Discreet en netjes

De kamer is van alle gemakken voorzien. En super schoon en netjes. De host goed bereikbaar via telefoon. Sleutel hing op de afgesproken plek zodat we ongezien naar binnen konden en ook zelf vertrekken. Erg prettig. We komen zeker terug hier.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Luxe kamer voor deze prijs

Aparte zit- slaap- en badkamer. Heel discreet was er op ons gerekend. Aan te bevelen voor een ieder die discreet genieten wil.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!