Een mooie plek
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 12.989 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat de accommodaties zeer schoon en netjes zijn. Privacy en rust worden vaak genoemd, met vriendelijke gastheren en goede faciliteiten. Veel reviewers prijzen de wellnessfaciliteiten en de bereikbaarheid. Over het algemeen is de feedback positief en keren gasten graag terug.
Contact liep soepel en snel. Een mooie locatie en mooie kamers
2 October 2026
Dieko
Arnhem
Alles was super geregeld, netjes en schoon, zeker voor herhaling vatbaar
1 October 2026
Harold
Zwolle
Was ons tweede keer hier en je word al uiterst aardig en behulpzaam geholpen en alles wordt netjes uitgelegd aan je Geeft al een fijn en vertrouwd gevoel aan je als klant, vandaar dat we ook terug kwamen na de eerste keer ,toen was het al zo fijn Dus gewoon super geweldig en kamer erg sfeervol en netjes en schoon ,top locatie om een keer te bezoeken
1 October 2026
Michel
Amsterdam
Leuke locatie. Zeker om nog een keercterug te komen. Super lieve gastvrouw
30 September 2026
Thea
Utrecht
Wat een prachtige sauna, ontzettend leuke en fijne gastvrouw en ontzettend schoon. Komen hier zeker weer terug.
30 September 2026
P.
Uden
Een mooie privé locatie met eigen parkeerplaats gelijk voir de deur. Geen moeilijk gedoe met inchecken, de deur is open met sleutel aan binnenkant. Uitchecken ook gewoon simpel de deur uitlopen en klaar. Dus kan je gelijk beginnen aan een ontspannen ( al dan niet ondeugend) verblijf voor korte of wat langere duur. Goed bed, mooie zit gedeelte en keuken blok. Perfect.
Martin
Assen
Wij hebben een super verblijf gehad! Super gastheer die alles tot in de puntjes goed voor elkaar heeft!
Ilse
Dieren
Alles was picobello in orde. We kwamen binnen en konden gaan genieten.
Maarten
Nijmegen
Helaas kan geen review schrijven Omdat ik wegens omstandigheden niet kom komen
Johan
HELMOND
Het welkom wat door een man met ontbloot bovenlijf in boxershort en op slippers met een vrouw die duidelijk onder haar jurk geen bh of ondergoed aanhad. Alsof we ze hadden betrapt of even krikken. Dat is best ok verder, al had een tshirt best gemogen. Het blijft het huren van een neukhut. De plek is supermooi en zalig rustig. Het stinkt wel naar rook en kattenbak. Verder zijn er ratten die 'snachts door de kamer lopen, een plattelandservaring zeg maar. En het beddengoed mag best ververst worden na iedere gast. Nu zaten er nogal wat vlekken op die Rob Geus niet zou goedkeuren met zijn blauwe lampje. Het was gewoon goor. Smerig.
Beveelt niet aan
Tjeerd
Amsterdam
Wij hebben een heerlijk ontspannend weekendje gehad samen. Super gastvriendelijk en je komt niks tekort
Wendie
Haaren
Mooi hotel, luxe kamers en uitstraling
Marco
Boxmeer
De beheerder van de kamer heeft echt iets moois neergezet. Mooi afgewerkt, compleet en super gastvrij. Het contact met de website en de beheerder verliep vlot en prettig. Je kunt aan alles merken dat de beheerder echt trots is op de kamer en je een fijne tijd wil bieden. Mijn complimenten.
Pieter
Nijmegen
Naast de mooie schone locatie ook altijd een fijn contact met de verhuurder
27 September 2026
Erik
Gorinchem
Deze locatie is zeker goed voor een ontmoeting.
26 September 2026
Loes
Hoogeveen
Deze secret room is smaakvol ingericht. Bij binnenkomst waren bubbelbad en sauna al heerlijk op temperatuur. Er stond een rustig, sfeervol muziekje aan. Handdoeken, badjassen, badslippers, essentiele oliën, zeepjes etc. allemaal voorhanden. De kamer is knus met toch voldoende (loop)ruimte. Het enige dat volgens ons mist; kleine bijzettafeltjes aan weerskanten van het bed.
26 September 2026
A
Utrecht
De service was goed, het welkom was aangenaam en alles was netjes en schoon.
25 September 2026
Nader
Roermond
Zeer tevreden. Een kleine opmerking, het zou fijn als van te voren een uitleg krijgen over de zelf inchecken.
25 September 2026
Man
Utrecht
Fijne kamer van alle gemakken voorzien.
24 September 2026
Michel
Emmen
Echt geweldig, discreet en klasse geregeld
24 September 2026
Mart
Den Bosch
Hele lieve gastheer die korte en fijne uitleg heeft gegeven. Hele mooie nette ruimte en het was heel mooi versierd! De fruitplank die we hadden was ook super!
S
Roermond
Mooi ingericht met oog voor detail. Prima instructies voor zelf inchecken. Echt een warm en luxe aanvoelend plekje. Je hoorde wel de verdieping erboven mensen lopen.
Marjo
Haarlem
Was even kijken welke we moesten hebben en twijfelden waar we de auto moesten neer zetten. Verder dikke prima!!
Willem
Zuidwolde.
Een verblijf daar is altijd geweldig. Ziet er super uit! Locatie top. Goed verzorgd en schoon.
21 September 2026
Frank
Almere
Wij werken door heel Nederland en bezoeken regelmatig een privéspa. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit tot nu toe absoluut de beste ervaring was! Alles was ruim, schoon en prachtig verzorgd. We hebben heerlijk kunnen ontspannen en komen zeker nog eens terug. Echt een aanrader! Ook bereikbaarheid en klantvriendelijkheid staan hoog op de lijst
20 September 2026
Ramses RamSchuttingen
Rotterdam
Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken.
Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier.
Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.
We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte.
Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!
Atoomweg 12
1627LE Hoorn