Net appartement, vriendelijke eigenaar!

Alles was goed voor elkaar, en het was netjes en proper, dank u..

Het was uitmuntend

Heerlijke faciliteiten, prachtig afgetimmerd, luxe ingericht. En geen gekke prijs dan. Heerlijk kunnen ontspannen samen. Kom zeker nog een keer terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne kamer,wij komen hier vaker

Dit plekje bevalt ons prima.We komen hier een aantal keer per jaar. Alles is schoon,gezellig ingericht en alles wat je nodig hebt is er.

Zeer fijn.

Ruimte ontbreekt niks aan. Alles goed geregeld en netjes. Genoeg spullen ter beschikking zoals badjassen, slippers en genoeg drankjes. Ik zou alleen geen eten bestellen de volgende keer. Omdat de bezorger niet bij de deur kan komen heb ik een tijdje buiten op de uitkijk gestaan zodat ik hem niet zou missen. Dit heeft best wat kostbare tijd gekost. Het doet niks af aan de faciliteiten, die waren erg goed.

Netjes, discreet, schoon

Ruimte was groot, wel wat aan de donkere kant. Douche was in orde, temperatuur luistert vrij nauw. Maar groot genoeg. Bed was groot. Genoeg handdoeken. Overal zeer goed, netjes, goed verzorgd.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ontzettend goed ontvangen, duidelijke uitleg. Mooie kamer en badkamer. Ontzettend mooi uitzicht. Veel plezier beleefd:)

Onvergeetbaar

Mooie locatie. Bij ontvangst legt een vriendelijke dame duidelijk uit hoe alles werkt en wat de huisregels zijn. Deze locatie heeft meerdere sauna's en een overdekt buitenzwembad waarvan het dak ook geopend kan worden. We zijn al bij een aantal geweest maar deze staat zeker bovenaan in het high-end segment. Alles voorhanden om het bezoek onvergetelijk te maken.

Fijn verblijf

Mooie, schone en sfeervolle kamer. Zowel de slaapkamer als de badkamer tot in de puntjes verzorgd! Genoeg handdoeken aanwezig. Flesjes water en wat lekkers voor bij de koffie. We waren zeer tevreden en komen zeker nog een keer terug!

Het was geweldig!

De locatie aan het water en de prijs was perfect, wij hebben hier genoten de evaring en we zullen nog een keer boeken.

Was echt heerlijk

Ik en me partner hebben heerlijk vermaakt eten was goed drinken en alles wat in de kamer was was gewoon goed en perfect en gastvrouw was super aardig en netjes groot compliment namens ons en we komen snel weer keertje terug Met vriendelijke groet Mike

Een echte aanrader

Was goed voor elkaar

Alles was netjes en schoon zou alleen even naar gordijnen kijken en wat zeep bij de douche aanbieden maar kom zeker terug relaxe avond gehad

Sober en sfeerloos

Je komt in een woonhuis terecht, krijgt een slaapkamer toegewezen. Badkamer deel je wsl met de andere kamers. Er ligt oude vloerbedekking op de grond, er staat een oude tweezits bank, een twee persoons bed en een kast. Er hangt niets aan de muur, raambekleding is armoedige luxaflex. Ik ben twee keer gebeld door de verhuurder en heb meerdere app berichten van hem ontvangen. Lekker gevoel van privacy!

Een rustige ontspannende ervaring

Wat een mooie relaxte plek. Fijne sauna’s, een heerlijke stoomdouche. Ik heb er een high tea bijgeboekt die ook gewoon top verzorgd was. Ik ga hier zekers nog een keer heen. Dat ene missende sterretje is voor ontbreken van een veilige in en uitstap van de jacuzzi. Deze ligt verzonken en met natte voeten is dat wat spannend.

Wat we zochten

De kamer was wat kleiner dan verwacht. Het stond vol met spannende BDSM meubels. We hebben ons prima vermaakt van 10-15u. Goed geregeld allemaal

Geweldig en mooi schoon.

We hebben een aantal uur heerlijk genoten in dit huisje, sfeervol en luxe uitstraling van binnen , jammer dat er nog steeds geen theelepeltjes zijn :-) Zeker een aanbeveling waard.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig! Mooie ambiance, aardige behulpzame gastvrouw

Geweldig! Mooie ambiance, aardige behulpzame gastvrouw. Klein aandachtspuntje het loungebed bestaat uit losse onderdelen die kunnen verschuiven :-)

Werden vriendelijk ontvangen

Wij werden vriendelijk ontvangen en het was erg schoon en netjes.

Super mooi en luxe

Prachtige ruimte, mooi opgezet allemaal we hebben heerlijk

Ongecompliceerd en gezellig

Relaxt

Luxe welness

Zeer luxe welness die compleet af is. Alles is er wat je nodig hebt. Het kamertje met minibar en de loungesets met grote tv maken het compleet af. Echt een aanrader!!

Een hele mooie spa

Super leuke ervaring. Heel warm welkom met duidelijke uitleg bij aankomst. Netjes schoon echt ee aanrader

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een prettige ambiance met veel privacy.

Compleet ingerichte locatie, welke druk bezocht wordt. De douche zit heel schattig boven een badkuip. Een gewone douche zou ook handig zijn. Er is ook een mooie buitenruimte, waarvan je gebruik kunt maken. De privacy is voldoende gewaarborgd.

Goede en nette lokatie

Netjes en verzorgd!

Top dagje gehad

Blij mee geweest

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!