Geweldig !

We hadden een paar uurtjes over en besloten om even te ontspannen in nabijgelegen Leilinde. Ontvangt was top! Vriendelijk en alles werd netjes uitgelegd tijdens de rondleiding. De Faciliteiten zijn brandschoon en er staat zelfs een fles welkomst bubbel klaar! Als we een keer meer tijd hebben zeker voor herhaling vatbaar !

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit voor een goede prijs en heel erg leuk en gezellig ingericht.

Ik was hier voor de 2e keer. T.o.v. de eerste keer waren er wat dingen die niet goed werkte. Desondanks hebben wij met volle teugen genoten en is de kans dat wij terug komen erg groot.

Prima geregeld

Heerlijk

Fijne ruimte. Heerlijk licht en een keer iets anders dan donker en overdreven romantisch (nep haarden, neon lichten enz.) Wel wat gehorig overdag de kapsalon beneden. Er staat muziek aan in het halletje, ik denk ter voorkoming daarvan. Maar er is verder geen muziek, op de tv na. Wij hadden zelf een speaker mee maar die moet dan wel dusdanig hard dat die de muziek uit het halletje overstemt. De ingang is via een kapsalon dus geheel privé is het niet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel relaxt, en makkelijk zelf in checken. Prijs kwaliteit verhouding is ook top!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mijn partner en ik hebben een drukke baan en thuis druk met klussen, om even rust te vinden voor een paar uur heb ik een luxe room gereserveerd. Mobiel uit samen in de jacuzzi met een drankje en elkaar verboden om over werk ofzo te kletsen. Wij zijn 3 uurtjes in onze bubbel gestapt en hebben heerlijk ouderwets genoten. Wij gaan dit nog een keertje doen. Niet ver van huis gewoon in Groningen zelf... Het was voor ons even een mini vakantie. Heerlijk.

Top ervaring. Voor herhaling vatbaar

Ziet er allemaal top uit.. en is zeker heel discreet.

Zeer prettig en schoon

Prettig ontvangst. Alles mooi schoon. Alleen de tijd vloog voorbij

• Prijs-kwaliteit verhouding

Voor ons was dit de eerste keer maar wat hebben we genoten. Het is een prachtige locatie makkelijk te vinden en totale privacy. De villa is werkelijk prachtig en van alles voorzien. Zeker een aanrader en wij komen snel weer een keer terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtig schone locatie , alles is hier perfect

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima plek om te ontspannen

Heerlijke plek om even samen te zijn.

fantastisch

superschone, mooie kamer waar je heerlijk kun spelen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie schonen kamer alles was perfect.

Dit was onze derde keer en zeker niet de laatste keer. Alles was perfect en schoon en mooie kamer in een rustige omgeving en een vriendelijke eigenaresse. Dit is voor mij en vriendin een heel fijne top locatie. John.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Verwachtingen meer dan waargemaakt!

We hebben gebruikt gemaakt van deze heerlijke secret room in Maarssen, voor ons lekker dicht bij huis. Alles was tip top in orde: heel netjes en schoon. We werden gastvrij ontvangen met een vlotte uitleg van alles. Sfeer en faciliteiten helemaal top: zelf te regelen verlichting en temperatuur en een goede Bluetooth box. Sauna en jacuzzi waren al gevuld/op temperatuur, heel fijn. De prijs is incl. gratis koffie/thee/fris, ook fijn. Vanwege een kleinigheid, contact gehad met de eigenaar, wat ook erg vriendelijk en snel verliep. Wij hebben genoten!

Top verblijf!

We zijn hier vaker geweest en ook ditmaal was het verblijf weer helemaal top. Netjes, goede privé voor twee, de koffie, thee en snoepjes waren er ook weer.

De 3,5 uur waren heerlijk

Bij aankomst een vriendelijke dame die alles goed uitlegd. De kamer ziet er mooi uit en het bubbelbad is echt heel groot. Als je van een hete sauna houd dan zit je hier goed. De stoomcabine is ook heerlijk. Ik kan mensen zeker deze kamer/ruimte aanraden.

Heerlijk relaxen

Het was gewoon heel fijn. Het Zwembad, de whirlpool. Heerlijk. Alles was netjes en schoon zoals je mag verwachten. De rand van t zwembad voelt alleen niet zo prettig. Maarja da's maar een klein minpuntje

Prima voor het doel

De trap was donker, smal en steil. Het gekraak van de treden benadrukte de stilte in het huis. Eenmaal boven op de overloop aangekomen werd duidelijk dat drie van de zes deuren toegankelijk waren: een kleine kamer om te zitten - met twee fauteuils en een dressoir, waarop koffie- en theefaciliteiten waren uitgestald en waarin spelletjes als uno lagen, een kleine badkamer met toilet en een kamer met een tweepersoonsbed en tv. Sfeervol verlicht en met de radio zachtjes aan was de toon gezet. Hoewel het appartementje eerder aandeed als terugtrekplek voor de vrouw de huizes diende het zijn doel en bleek het korte, tweepersoonsbed prima te voldoen voor een prettig samenzijn. Wat er zich achter de drie afgesloten deuren afspeelde zouden we nooit te weten komen...

Genoten

Precies goed voor waar wij er voor waren

Fijn ontvangst en privacy

De locatie, het persoonlijke ontvangst met een watermeloen-munt hapje en bubbels om te beginnen, fantastisch! De kamer is schoon en voorzien van een fijn bed en douche. Het toilet bevind zich op de gang.

Geweldige ervaring

Mooie locatie, netjes en hygiënisch. Echt even willen ontspannen en het voelt alsof je er ook helemaal alleen bent. Nette parkeer gelegenheid en ook netjes dat de minibar gratis te gebruiken is.

heerlijk genieten

schoon, discreet, relax zijn een paar woorden die hier van toepassing zijn, maar als ik dan toch ergens commentaar op mag geven, controleer dan de voorraad koffiecups want die waren op 2 na op

Alles Top

Alles was Top

Super fijn

Appartementje was super schoon en echt heel mooi.

Prima ervaring

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!