Laden reviews...
978 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat de accommodaties zeer schoon en netjes zijn. Privacy en rust worden vaak genoemd, met vriendelijke gastheren en goede faciliteiten. Veel reviewers prijzen de wellnessfaciliteiten en de bereikbaarheid. Over het algemeen is de feedback positief en keren gasten graag terug.
Mooie schone kamer incl. aparte douche en toilet. Ideale locatie voor een secret date
29 August 2026
Arthur
Bodegraven
Heerlijke middag gehad
28 August 2026
Mk
Zwolle
Wij hebben een heerlijke avond gehad in deze prachtige wellness room
27 August 2026
R.
Zwolle
Wat een superleuke omgeving en zeer schoon erg lieve eigenaresse Kristel. Wat een uitzicht en we kregen bezoek van een aantal kalveren erg nieuwsgierige beesten. Hier komen wij zeker nogmaals terug.
27 August 2026
John
Enschede
Mooie kamer, vriendelijke dame die ons wegwijs maakte. Alles stond al klaar, bad, infrarood en stoomdouche. Ook de faciliteiten op de kamer zijn uitstekend. Enige nadeel is dat je slecht kan parkeren in de buurt.
26 August 2026
Rene
Veendam
Heerlijke ruimte, faciliteiten zijn top alleen vreemd dat er geen kraan en glas is om water te kunnen drinken na het saunabezoek. Je moet via de hoofdingang naar binnen, eenmaal innde priveruimte is het volledig prive.
26 August 2026
Tom
Venlo
Schone en ruime kamer, zwembad is mooi schoon en op perfecte temperatuur, bubbelbad is ruim en makkelijk te bedienen. Goede uitleg over de sauna, en een goed gevulde minibar! goed geregeld!
Danny
Eindhoven
Keurige ontvangst met goede uitleg
Cor
Purmerend
Ondanks dat de vloer wat verzakt, is de woning verder prima. Leuke zithoekjes, zowel binnen als buiten Boven een prima, lekker zacht bed. Het gastenboek heeft indrukwekkende ervaringen wat me nieuwsgierig maakt naar Lynn.... hihi
T en G
Assen
Fijne ontvangst met korte uitleg. In de kamer waren de kaarsjes, sauna en sfeerhaard al aan; hele fijne binnenkomst!! Wij hebben een geweldige middag gehad! Wat mij betreft komen we zeker nog eens terug!
C.
Groningen
Super ervaring Keurig nette wellness Vriendelijk ontvangen Heerlijk samen met vriendin kunnen ontspannen Gaan binnenkort weer terug
Sofie en john
Vlissingen
Dit is zeker een dikke 10 waard alles perfect en in orde gewoon uitstekend.
John
Velp
wij hadden geboekt voor drie uurtjes en hebben er ontzettend van genoten..alles zag er keurig netjes uit en ook lekker schoon.echt een heel mooi challet om even van je rust te genieten. echt een aanrader en wij komen zeker nog keer weer.
Friezina
Borger
Mooie locatie, goed bereikbaar en een sfeervolle kamer. Veel ruimte en mogelijkheden. Badkamer is op zich voldoende, al zou het beter zijn alleen een douche en geen bad. Wij hadden een massagetafel erbij geboekt en als je helemaal onder de olie zit is het wel fijner om een douche te hebben in plaats van een bad.
23 August 2026
Ingrid
Vriezenveen
Discrete locatie erg rustig gelegen en uitgebreid ingericht. We komen zeker een keer terug
23 August 2026
C B
Sliedrecht
Alles was schoon
M
Almelo
We waren een half uur te laat. Zelfs dat was geen punt. Er werd zelfs een 1/2 uur respijt gegeven. Keurig net als accommodatie zelf
Rick
Oldenburg
Deze ruimte staat helemaal los naast het huis van de eigenaar en je kunt je auto voor de ingang zetten. De deur is afgeschermd waardoor iemand je snel kan zien. Zo voelt het erg privé allemaal. Het is ruim opgezet met een fijn bed klein keukenblokje en apart toilet. Alles wat je op de foto's ziet tref je ook in werkelijkheid aan. We hebben het als een heerlijk verblijf ervaren!
Laura
N.v.t.
Netjes geregeld, schoon, kort maar vriendelijk contact met de verhuurder, complimenten!
M
Rotterdam
Onze eerste keer op deze verrassende locatie. Op een mooie locatie, midden in de stilte van de uitgestrekte weilanden en bos staat deze oude boerderij waar hard wordt gewerkt om het in volle glorie te laten floreren. De receptie is mooi kneus en geeft je een ouderwets thuis komen gevoel. Ik was wat eerder dan de partner en dus werd ik vast naar de kamer geleid. Eerst via de buitenkant naar de achterkant van de boerderij. Daar halverwege naar binnen en je stapt een andere wereld binnen, de wereld van vroeger, een oude dorpsstraat. Met deuren naar de diverse appartementen. Wij zaten achter in. Een oude houten boeren schuurdeur gaf toegang tot ern sfeervolle kamer met douche en toilet, keukenblok, zithoek en een sfeer haard. En daarnaast een iets lager gelegen, ruime slaapkamer met groot, en goed bed. Alles zo sfeervol voor ern zeer vriendelijke prijs. Hier komen zeker vaker terug. Misschien dan eens wat andere kamers bezoeken. Maar deze kamer/appartement heeft ons enorm verrast en kijken we door de privacy die er heerste met heel verl plezier op terug.
Martin
Hardegerijp
Alles goed voor elkaar daar
Arnold
Abbekerk
Heerlijke plek!
J.
Arnhem
Al een paar keer geweest en alles is top! Schoon en gezellig.
Ellen
Limburg
Mooie locatie, vriendelijke ontvangst
Piet
Zwolle
Veel verschillende sauna heerlijkheden. Met top privé gevoel door soort sluis. De hartige hapjes waren lekker.
20 August 2026
GuZo
Amsterdam
Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken.
Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier.
Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.
We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte.
Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!
Atoomweg 12
1627LE Hoorn