Zeer nette sfeervolle kamer

Nette rustige sfeervolle kamer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was heel relaxed miste de badslippers

Was verder fantastisch komen zeker nog terug .jammer van de tuin moeten jullie zeker wat aandoen daarom een 8 binnen vwas het een 9,5 waard

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede lokatie om paar uurtjes te verblijven

Voor herhaling vatbaar

Het was een geweldige ervaring, super mooi en zeer gastvrij ontvangen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer met de juiste sfeer

Fantastische lokatie!

Fantastische lokatie van alle gemakken voorzien!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een mooie, schone omgeving met prima jacuzzi, droge sauna, douches en ligbed

Awesome & sexy

Fijn ontvangst, zeer vriendelijke en enthousiaste host. Super unieke kamer, je begeeft je even in een andere wereld. Extra genoten van onze tijd en we komen gegarandeerd terug!

Goed netjed

Ik heb het goed ervaren was netjes en mooi en schoon

Wat een verrassing !

We waren al eerder geweest , Maar er blijkt een upgrade te zijn gebeurd Knuffelbank in huiskamer is echt een plus En het bad was al heerlijk maar deze is een echt massage bad We waren ‘s avonds en het was koud Maar het terras was als je uit de fijne houtsauna komt heerlijk vertoeven Dikke plus en we gaan een keer een heel nachtje doen Nu al zin in

• Prijs-kwaliteit verhouding

Kwam niet overeeen met de foto’s

Zeer kleine ruimte , kwam niet over met de foto’s die ik gezien heb.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super hartelijk ontvangen mooie locatie alles was top ik kom hier zeker vaker

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer prettig verblijf , prachtige lokatie

Zeer prettig verblijf in een prachtig, zeer verzorgde lokatie. Heel mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Goed bereikbaar en parkeren geen probleem!

Niet tevreden .

Bij vorige bezoeken altijd goed , nu een slecht gevoel overgehouden aan het bezoek . Gereserveerd om 10 uur , stond om 10 uur voor de deur kwam even later de dame er aan voor het openen van de deur met de mededeling dat ze laat was en of ik wel wilde wachten tot alles gereed was , buiten gewacht bij 0 gr C . Bij binnenkomst was het er erg koud , zodat we er eerst een tijdje hebben gezeten met de jassen aan , Al met al was dit een slechte ervaring dit in tegenstelling met andere bezoeken . Kon het mail adres onderaan niet wijzigen . Mail adres is : [email protected]

• Prijs-kwaliteit verhouding

De gastvrouw heel aardig alles is goed geregeld fijn dat deze plekken vestaan

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles goed verzorg en zag er netjes uit.

Toplocatie

Een geweldige ontvangst , in een geweldige omgeving. Veel privacy en een zeer luxe accommodatie . Groot bed mooie badkamer alles brandschoon. Airco voor warmte of verkoeling helemaal niets op aan te merken !!!

Bovenverwachting een echte aanrader

Schoon, netjes en nieuw. Buiten koud binnen heerlijk warm. De pelletkachel stond al aan bij binnenkomst. Goed gevulde koelkast. Jacuzzi was top! Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk!

Prima locatie! Mooie en vooral rustige omgeving. Kamer is van alle gemakken voorzien. Prijs-kwaliteit verhouding is helemaal top! Enige verbeterpuntje is wat ons betreft het geringe aantal beschikbare handdoeken. 1 of 2 extra zou prettig zijn. Let wel, de kamer bevind zich op de eerste verdieping met op de begane grond het privé gedeelte van de eigenaren. Voor ons geen enkel bezwaar. Maar misschien wel iets voor een ander om rekening mee te houden.

Fijne rustige locatie

Het zo door kunnen lopen zonder iemand te treffen. Lekker warm op de kamer.

Geweldig!

Super mooie en nette wellness. Ook de gastheer was super vriendelijk!

Een geweldig avond

Er waren enkele punten waar ik niet tevreden voor was, over het algemeen was alles naar wens. Er was geen voldoende verlichten, geen kleedruimte, waar je kleren om kan wisselen en je kon geen extra service bestellen zoals eten voor langere boeking. Alleen de faciliteiten die ze bieden waren uitstekend. Wij hebben vol genoten van de faciliteiten

Super ruimte.

Prima room. De badjassen mogen iets groter van maatvoering. Verder super met veel privacy.

Nogmaals top

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!