Redelijk vermaakt

Whirlpool had wel schoonmaak beurt nodig zat vieze vet rand in, handdoeken waren niet aanwezig moesten we apart voor betalen wat we niet wisten vorige x waren die er wel namelijk, voor beetje goede service zou ik die er bij doen voor de gasten. Infrarood sauna was wel warm alleen deed de verlichting ervan niet. Verder goed vermaakt

• Prijs-kwaliteit verhouding

Altijd goed hier mooie ruimte schoon goede service vriendelijke gast vrouw top komen nog alleen maar hier dat zegt genoeg

Perfecte locatie

We hebben deze (nieuwe) locatie voor het eerst gebruikt. In één woord: perfect! De locatie is mooi, ruim, discreet, schoon en van alle gemakken voorzien. Heerlijk bed en fijne douche. Toegang middels een sleutelkastje, ook erg discreet dus. En prima service van de gastheer. We komen zeker terug!

Top prive spa

Gister een super avond gehad in Privé wellness - De Veluwenaer! Super aardige gastheer die alles netjes en discreet uitgelegd heeft. Alles zag er netjes en schoon uit. Hier gaan we zeker nog een keer terug komen. Ook leuk om een keer daar te overnachten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super leuke kamer met mooie attributes

Ben erg tevreden met alles. Perfect ruimte voor intimacy en fun!

• Prijs-kwaliteit verhouding

We hebben weer heerlijk genoten samen. De kamers zijn altijd schoon en netjes en een fijne douch. Ook de gastvrouw is erg vriendelijk Aanrader om discreet samen te zijn

Perfect!!!

Super ervaring! Van te voren perfecte uitleg! Zeer discreet aan rustige weg gelegen. Prachtige kamer. Hebben hier heerlijk genoten!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima plek om te onthaasten

Goede service, mooie sauna met veel privacy

dit was helemaal top!!!!

ik ben hier samen naartoe gegaan met mijn vriend zijn verjaardag !! overnachting wat een top service alles was zo schoon het rook heerlijk de sauna was geweldig bubbelbad!!! en we hebben heerlijk geslapen u heeft echt een heerlijk moment voor uw zelf de tijd heeft u niet eens door de Host was zo geweldig aardig beleefd van begin tot eind dit was een geweldige ervaring !! wij komen zeker terug !!! ik zou zeggen doen en niet nadenken :) we willen de host nogmaals bedanken voor deze geweldige ervaring tot snel !! Rebecca en zinho

Prive.

Mooie schone kamer en douche.

Super locatie

Super locatie,alleen een matras zou fijner zijn nu zak je tussen de twee weg,maar ben nog steeds verbolgen dat er gelijk incasso bureau wordt ingeschakeld zonder enig overleg waardoor privecie vervte zoeken is en voor grote problemen kan zorgen

Wat een prachtige locatie

De locatie is heel ruim, netjes en heerlijk om te verblijven. Een leuke verrassing was de hardpoint aan het plafond, als liefhebbers van bondage is dat een fijne extra. Jammer alleen dat de slaapbank was vervangen, waardoor we toch even moesten schakelen om onze gast een plekje te geven. Een gewone (leren) bank slaapt toch net iets minder fijn dan een slaapbank. Uiteindelijk met zijn 3-en in het tweepersoonsbed geëindigd wat wel ok was. Tip: is om een kleine oven toe te voegen zodat je 's morgen lekker verse afbakbroodjes kan maken

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig naar dons zin gehad

Accomodatie is fantastisch, ontvangst heel vriendelijk, voor herhaling vatbaar

• Prijs-kwaliteit verhouding

Iedere keer weer geweldig!

We komen hier geregeld ! Het is altijd helemaal top!

Zeer schoon en prettig

Prettig, modern en schoon. Mooie badkamer. goede temperatuur. fijn bed.

Vriendelijk en schoon!

was top

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke tijd gehad! vriendelijke discrete ontvangst.

Met mijn vrouw 3 uurtjes genoten van de heerlijke whirlpool, het zwembad en de sauna. We ontvingen via een lift heerlijke tapas en een wijntje en konden onze eigen muziek afspelen. Zeer schone, mooi verlichte ruimte. De tijd is voorbij gevlogen!

Netjes

Mooie locatie

Heerlijk relaxte plek, fantastische locatie met heel veel privacy. Schoon en compleet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne locatie met veel privacy

Prima communicatie, leuke omgeving

Communicatie met verhuurder uitstekend. Locatie is landelijk en fraai. Hygiëne in het huisje is voor verbetering vatbaar. Al met al positief.

Netjes goed Alles voor elkaar, heerlijk plekje om te ontspannen

Netjes goed Alles voor elkaar, heerlijk plekje om te ontspannen

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wederom bedankt voor de service

Voor de tweede keer en wederom prima

Alle privacy.

Alles was netjes.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!