super !

Alles netjes geregeld, mooie locatie en alles was schoon. Vriendelijke ontvangst.

Zeer vriendelijk en ruimtelijk

Super en vooral erg aardig en vlot

Prima service en communicatie

Keurig en netjes

• Prijs-kwaliteit verhouding

Niet alle ramen kunnen afgedekt worden in de kamer daardoor is het privecy gevoel minder

Heerlijk!

We hebben het weer heerlijk gehad. Mooie schone locatie. Helaas konden we het bad niet gebruiken en daarvoor kwamen we eigenlijk ook.

Great

Great place, friendly people. Found them through a friend recommendation and would recommend 10/10

Top geregeld, en gastvrij

Mijn secretroom was echt top geregeld, we kwamen aan, checkte in, en hadden een mooie kamer…

• Prijs-kwaliteit verhouding

Altijd alles perfect geregeld.

Naar diverse malen te zijn geweest. Kan ik niets anders zeggen dat het allemaal prima is geregeld. Schone kamer lekker bed heerlijke douche. Zeker voor herhaling vatbaar.

Leuke beleving. Mooi ingericht

Mijn partner en ik hebben genoten van deze privé sauna. Alles werd goed uitgelegd en we hebben lekker kunnen ontspannen.

Geweldig!

Samen met mijn vriend onze eerste prive spa ervaring hier beleefd. Was geweldig! Fijn ontvangst bij binnenkomst, werd de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen. Alles werkte naar behoren en het was super schoon en fris. Wij komen zeker weten snel weer!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super naar ons zin gehad!

Het was er erg mooi en netjes! In het begin iets warm maar je went er snel aan! Super mijn verjaardag kunnen vieren. Privacy is zeker gegarandeerd. Voor herhaling vatbaar.

Top!!

Leuke ontspannen plek en erg netjes.

Klasse Anlage, klasse Gastgeberin

Sehr empfehlenswert, werden es sicherlich öfters buchen. Der Preis ist berechtigt kann aber mit Frühstück inbegriffen sein.

Top locatie, heerlijk afgesloten van de buitenwereld!

Heerlijke locatie om helemaal zen te worden

Goede ontvangst

Wij waren iets later maar werden goed ontvangen. Erg vriendelijk personeel en de hygiëne waren ook goed

Zelfs na 10 keer verrassend

Ruim, schoon, privé, privacy, altijd kloppend Een van onze vaste adressen om echt te genieten

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel schoon, veel privacy geweldig genoten

Zeer fijne lokatie

Het bdsm pakketje was erg leuk zeer goede vlogger, en veertjes waren ook geniaal. Lunch was ook zeer goed. Bed ligt heerlijk. Verbeterpunt: Zeer leuke badruimte, maar even douchen is wat minder, alles wordt nat en temp is niet goed regelbaar. Een gewone douche om af te spoelen zou fijn zijn. En iets meer handoeken zou mogen Verder een heerlijke lokatie waar we zeker nog eens terug komen

• Prijs-kwaliteit verhouding

leuke locatie, kamer goed verzorgd, met schoon bad en douche. Komen zeker keer weer terug.

Prachtig verblijf met jacuzzi

Jacuzzi met prachtig uitzicht over de weilanden. Fijne keuken met alle voorzieningen, heerlijk bed en hele vriendelijke gastheer!! Wij komen snel terugz

Vriendelijk, maar niet compleet

Uitermate vriendelijke ontvangst met rondleiding. Ontbreken van toiletpapier, op de muur waren doodgeslagen muggen/vliegen. Het bed en de dekbedden waren wel heel fijn

Vriendelijk, schoon, relaxed, romantisch

Mooi en gezellig plekje!

Top plekje, alles aanwezig! Discreet parkeren, zeker een plus! Vriendelijke eigenaar. En gaaf rond bed op verdieping, aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Discreet, goed te bereiken, schone kamer. Verder alles zoals je verwacht

Nette en fijne locatie.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!