Niet te wens

Geen mens om jou te begeleiden Koelkast leeg terwijl hebben we 35 euro arrangement betalen Slecht ervaring ga ik nooit meer aanraden

Onwijs Vette ervaring!

Onwijs leuke en vette ervaring, samen met mijn vriendin ben ik naar deze spa gegaan. We hadden nog een beetje onze twijfels over hoe het zou zijn (dit was de eerste keer). Zodra we er waren waren alle twijfels weg! Onwijs mooi en heerlijk was het! Wij hebben echt genoten!

Hele fijne verzorgde ervaring

Ik kan deze sauna aan iedereen aanbevelen. Nette, chique, verzorgde plek waar het je aan niets ontbreekt.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het is oke maar de badkamer mag schoner!

Voor het eerst deze locatie bezocht omdat ons vaste plekje bezet was. De ruimte is oke en het bed is niet echt groot maar prima. Wel jammer dat er 2 dekbedjes op liggen ipv 1 dekbed. Een kleine tip nog...de lampjes naast het bed...bij de action hebben ze sfeer lampjes met minder Lumen. Dit zijn echt bouwlampen. De badkamer was niet echt schoon te noemen. Vieze schoenafdrukken op vloer en onder het houten badmatje durfde ik niet verder te kijken. Ondanks deze puntjes hebben we wel een heerlijke ochtend gehad.

Zeer ontspannen

Zeer aardige host. Mooie gezellige privé kamer niet tegroot en niet teklein. Zeker de volgende x andere kamer proberen

Heel fijn

Service is top. Hygiëne ook.

steeds weer heerlijk

Voor de 4e keer hier geweest met mijn geliefde, heerlijke sfeer, schoon en veel privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Gastvrouw is echt een toppertje! Kunnen vele eigenaren voorbeeld van nemen. Hygiëne is echt een dikke 10 schoner dan dit kan je niet krijgen.

Super relaxend

Was super mooi lekker schoon en lekker genoten van de hottub en sauna was lekker ontspannen. De gast heer was ook super aardig en legde alles uit hoe en wat werkte. Zeker een topper.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super relaxed, schoon en met alles aanwezig voor een heerlijke tijd

Prima ontvangst en uitleg. Een sauna, whirlpool en goede privacy. Wat een top plek

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top, heerlijke nacht gehad. Vriendelijke eigenaar vol passie

We hebben ons goed vermaakt. En komen zeker nog is terug. Bedankt

• Prijs-kwaliteit verhouding

Dit is the place to be als je zowel je partner als jezelf eens even goed wil verwennen :)

Heerlijk

Heerlijk grote ruime kamer met sauna bubbelbad douche infra rood cabine

Heerlijke.plek

Heerlijk ontspannen, fijn bed, fijne douche en sauna. Niets op aan te.merken. Wij hebben genoten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Na wat onrust vooraf goed.

Tip om de code eerder door te geven. Drie minuten voor het ingaan van de tijd hadden we geen code. Sms naar secret rooms werd niet verstuurd. Gelukkig had ik nummer eigenaar en werd t meteen toe gestuurd. Echter. Geeft onrust.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Slechte communicatie en zeer onhygiënisch

4x contact over de betaling geweest. Dat heb ik direct gedaan. Tig formulieren in moeten vullen incl creditcard. Verlenging was niet mogelijk. Gelukkig maar achteraf. Zeer slecht hotel!

Geweldig!!

Ik kan werkelijk helemaal niets bedenken wat niet goed (genoeg was) wat een geweldig appartement. Lekker ruim, keurig schoon, comfortabel en leuk ingericht. We hebben echt niets te klagen en de kans is heel groot dat we nog een keertje komen.

Fantastische plek. Aardige eigenaar. Aan alles is gedacht# aanrader

Top nachtje gehad. Heerlijk buiten in de overdekte jacuzzi gezeten, muziekje er bij. Ook complimenten aan de eigenaar , ondanks wat vervelende problemen in zijn prive situatie heel vriendelijk en vol humor. Kortom , niet twijfelen GEWOON BOEKEN!!!

Helemaal Geweldig!!!!

Super vriendelijke medewerkster en goede uitleg. Alles is netjes en schoon en het ruikt er fris. Echt een aanrader.... We gaan zeker nog eens terug!!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Kamer was goed maar ze vragen om je id

Vriendelijke receptie, mocht zelf half uur eerder inchecken zonder kosten maar het Voelt niet echt discreet, voelt je ook beetje aangekeken voor de receptie. Jammer want zou een toplocatie kunnen zijn. En niet goed geprijsd .

perfecte plek

perfecte plek vriendelijke ontvangst erg schoon

super

het was super en leuk

Fijne plek!!

Discreet en netjes bij de receptie ontvangen. De kamer was een normale kamer, geen thema kamer maar mooi, schoon en comfortabel. Een aanrader!

Leuk voor een keer

Pluspunten: - lieve gastvrouw - goede parkeermogelijkheden - beamer groot scherm - alle apparaten (jacuzzi, sauna etc) werkten goed Minpunten: - Er zaten restjes vuil in de jacuzzi - Jacuzzi spuitmond zat los - Kussens op het bed stonken - Geen netflix op het grote scherm

• Prijs-kwaliteit verhouding

Bij aankomst denk je mmmm hier op t industrieterrein maar eenmaal binnen denk je wow wat mooi. Na de rondleiding en uit leg hoe alles werkt kun je heerlijk genieten van alles alles was tip top in orde.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!