Groot en schoon

Een prachtig ruim appartement dat ook brandschoon is. Fijne voorzieningen ook met koelkast, thee en Nespresso. Een minpuntje van vandaag was het graafwerk buite wat het wat onrustig maakte.

Mooie ruimte, rustige omgeving

Dit is een hele mooie ruimte om lekker te genieten. De ontvangst was heel prettig. De ruimte was voor het grootste deel netjes en schoon, er lagen alleen nog een paar kruimels op tafel die de schoonmaker blijkbaar gemist had. Het was wel een beetje warm, maar dat is logisch bij een zolderverdieping in de zomer. En dat was voor ons een extra reden om snel uit de kleren te gaan... :-) Het is heel comfortabel en sfeervol, echt een aanrader.

Was top.

Voldeed aan de verwachting. Alles netjes en schoon.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastisch tijd te kort lekker ontspannen.

Ontspannen sfeer om je helemaal te ontladen en helemaal tot rust te komen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer, romantisch landelijke sfeer. Discrete ontvangst

Ronduit fantastisch en luxe

We hadden een arrangement met kaarsjes en rozenblaadjes en ook hadden we een tapasplank besteld. Perfect parkeren vlakbij en mooie rustige straat. Vriendelijk en discreet ontvangen. Naar de kamer begeleid en daarna heerlijk genoten samen van de zeer luxe en mooi afgewerkte en ingerichte zolder etage. Echt een hele fijne ruimte om even helemaal terug te trekken. Alles even mooi en smaakvol afgewerkt. Tapasplank was meer dan gewoon lekker. Vers water met fruit, thee en koffie, handdoeken en de muziek stond al aan. Wij komen ZEKER nog eens terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alleen de bewegwijzering ‘Spa in t groen’ zou beter kunnen dan wel in bevestiging.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Discreet, schone omgeving keurige ontvangst

De gastvrouw heeft ons correct en discreet ontvangen. De ruimte is achoon ze is attent. Wel verblijft ze mogelijk in huis. Maar ik heb dit juist als veilig ervaren. En wij zaten daar voor haar ook als wild vreemde in haar huis. Kortom aanrader!!!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima nette locatie veel privacy

Aardige gastvrouw mooie locatie, veel privacy

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zoals ook bij vorige bezoeken “prima” Enige aanmerking is, wij hadden de nieuwe kamer gereserveerd maar helaas niet over kunnen beschikken. Desondanks alles weer goed verzorgd zoals vanouds.

Basis, professioneel

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super. Alles zoals ik hoopte. Keurige kamer. Alles anoniem .

Werd keurig geholpen. Werd nergens naar gevraagd. Nette mooie kamer.

Nooit meer

Geen stroom in badkamer afvoer verstopt

Geweldig!

Super vriendelijke gastheer. Legt alles goed uit. Super ervaring en heel hygiënisch.

Was leuk en schoon

Hier gaan we zeker weer boekenki9

Helemaal geweldig!!

Super ontvangen door deze aardige mensen. We waren wat aan de vroege kant en kregen gelijk wat te drinken aangeboden. De Spa is echt helemaal top, mooi groot zwembad lekkere sauna en een super jacuzzi! En alles heel erg schoon! Eten en drinken ook netjes verzorgd! Al met al een dikke aanrader en we komen graag nog een keertje terug!

Relaxen zoals het hoort

Ruime locatie, prima uitleg faciliteiten, slaapkamer en ‘terras’ goed verzorgd. Kurkentrekker zou de inv completer maken. Enige minpuntje vind ik dat je één handdoek krijgt. Na een 5 tal uren verblijf wil je je ook douchen en weer afdrogen. En laten we wel wezen, voor €0,70 cent koop je wegwerpslippers…. Waarom €5,0 vragen?

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prijs en kwaliteit passen bij elkaar

We hebben een heerlijk verblijf gehad

• Prijs-kwaliteit verhouding

Romantisch ingerichte kamer , veel privacy en heel erg kunnen genieten

Helemaal fantastisch

Bij binnenkomst vlot ingecheckt en de route uitgelegd gekregen naar de kamer. Fantastisch personeel aan de receptie.

Voor herhaling vatbaar

Top locatie en vriendelijke mensen.

Heelgoed

Super netjes

Wij hebben een hele leuk avond gehad! Was super netjes in de kamer en we werden erg prettig ontvangen!

prachtig

Wij zijn nog steeds blij en onder de indruk van ons bezoek aan de spa in Almere , alles is super mooi en heeft een luxe uitstraling . Ook de ontvangst is heel vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben hier heerlijk kunnen genieten van elkaar en prachtige model foto`s gemaakt met deze omgeving . wij komen vast een keer terug , aanrader . Ar -Raf

• Prijs-kwaliteit verhouding

Vriendelijk ontvangst, geweldig mooie goed verzorgde uitgebreide welness met zelfs een buiten gedeelte. Echt een aanrader

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!