Top lokatie

Een keurige mooie nieuwe studio, privacy bij t naar binnen gaan. Heerlijk bed. Veel ruimte. De eigenaresse sprak ik even mee en zij heeft t allemaal super geregeld. Ik kom er snel weer eens :)

Goed prima

Duurkoop voor mwa mwa

Je denkt leuk te overnachten. Wc vies en lekt, hele nacht door hoor je water lopen. Airco doet het niet wat opzich geen probleem is toch? Dacht het niet maak je gebruik van jacuzzi succes hele kamer lekker stoom en vochtig. Ik dacht leuk overnachting maar is gewoon troep. Hele kamer benauwd kan niet echt ramen open doen. Hygiëne kan echt veel beter. Speaker in jacuzzi is slechter dan goedkoopste speaker bij action maak geen grappen. En dit allemaal valt opzich mee voor een budget kamer maar je betaalt wel de jackpot voor mwa.

Nette ontvangst

Bjhgv

Jjbhgjk htthhjgh

• Prijs-kwaliteit verhouding

Niet voor herhaling vatbaar.

Omschreven foto’s kloppen niet helemaal. Er hing een riool lucht. Bad voelde glibberig en vies aan. Zwembad/Water leek niet schoon. Zag ook geen afvoer van het water in het zwembad en er was maar 1 blazer in het water. Het opstapje op de grond bij het zwembad is niet zichtbaar en dus gevaarlijk. Erg warm binnen, geen ventilatie.

Geweldig!

Wij hebben deze ruimte afgehuurd voor het opnemen van een videoclip, de lichten binnen zijn zo mooi! Werden super ontvangen en er stond heerlijk eten voor ons klaar! Verder hebben de mensen van de wellness er echt voor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was! We werden liefdevol ontvangen en hebben een top avond gehad!

Heerlijk genieten

De locatie was prachtig. Accommodatie was schoon en alles goed geregeld. Zeker aan te raden.

Geweldige beleving

De echte wow factor, prachtige locatie en van alle gemakken voorzien. 'S ochtends van een heerlijk ontbijt genoten.

Kleine kamer in woonwijk

Wat kan ik ervan zeggen. Als je het niet erg vind dat je mensen hoort rondlopen en praten terwijl je goeie seks hebt dan is het een leuke kleine kamer voor dat geld. Het bed kan kraken maar als je dat ook niet erg vind . We hebben in iedergeval een leuke ochtend gehad.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Superfijne plek voor een liefdesbubbel.

De fijne accommodatie in combinatie met mijn geheime liefde maakt het beminnen nog intenser. We komen hier wel vaker en dit is zeker niet de laatste keer.

Ontspannen

Schoon, vriendelijke ontvangst, goeie locatie en super ontspannen

Geweldig!

Ik en mijn vriend hebben gister echt genoten!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Echt een prachtige rustige droomplek!!

Ontzettend lieve gastvrouw! Alles top geregeld! Wij komen hier zeker terug!!

Heerlijk uitgerust!

Het was heerlijk om een paar uurtjes te vertoeven. De host heeft werkelijk waar aan ALLES gedacht! Wij hadden het ontzorg pakket erbij geboekt. Het eten was verrukkelijk! Aanrader! Zelfs als het regent!

Topervaring

Super sauna, goede service

prima accomodatie

met mooi zonnetje heerlijk genoten van sauna, zwembad e buitenruimte

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtig huisje op een mooie rustige locatie. Erg privé en discreet. Misschien klein minpuntje is dat het matras uit 2 delen bestaat

Genoten

Een leuke ervaring ervan genoten netjes en schoon! Zeker nog een keer terug

super

also liked the girl who met us, would like to spend some time with her in this place:)

Voor herhaling vatbaar!

Netjes mooie inrichting, hele aardige gastvrouw

• Prijs-kwaliteit verhouding

Schone, mooie kamer geweldig!

Kamer was mooi opgezet en handig ingedeeld. Gastvrouw is super aardig en legt alles helder uit. Alles is voelbaar van handdoeken, tot eten heel fijn! Koffie en soep beschikbaar.. Vond het een mooi kamer en kom zeker nog eens terug

Extreem genoten!

Super entrance en gastvrouw.

Super met mn schat

Goed bereikbare locatie, jammer geen bad.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!