Heerlijk ontspannen

Wij hebben heerlijk genoten van deze accommodatie! Vriendelijk ontvangen en kregen een duidelijke uitleg! Alles was schoon.

Super mooie lokatie

We waren voor de eerste keer op deze lokatie en blij verrast over de mooie kamer. Heerlijke middag gehad. Goed bed en mooie badkamer. We komen zeker weer eens terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Netjes, schoon, en gewoon knap ingericht

Zeer mooie en luxe ST

Geweldige en zeer smaakvol ingerichte SR! Heerlijk bed en douche, bad gaan we een volgende keer gebruiken ! Jan

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wat een super leuke locatie

Wij hebben een super leuke dag gehad. Vriendelijk ontbangst en fantastisch ingericht. Misschien wel een tip om extra handdoeken neer te leggen maar verder was het echt top.

Mooi!

Een locatie op een industrieterrein maar zodra je binnen en buiten bent merk je daar niks van.juist enorm rustgevend met privacy .De mooie aangelegde tuin , de ligbedden alles lekker nieuw en fris. Een hele mooie jacuzzi buiten onder de veranda. Met leuke zitjes . Een sauna appatt binnen douche etcetera. Binnen zeer sfeervol met een Roy Donders tintje ;-). Hartelijke gastvrouw , Eten was meer dan genoeg. Al met al een heel fijn onderkomen en heel belangrijk de foto's komen overeen met de werkelijkheid

Geweldige locatie

Super nette en mooie locatie, hygiënisch en discreet. Zeker een aanrader en hebben meerdere kamers

Geweldig!!

Afgelopen zaterdag heerlijk genoten. Alles was op en top in orde! De gastheer en vrouw zorgen dat het aan niks ontbreekt. Prachtige locatie, super eten, genieten in de jacuzzi en sauna. Wij hebben even een heerlijk dagje kunnen onthaasten en even de drukte van ons gezin achter ons kunnen laten. Even een dagje vakantie tussendoor!!

Lekker

Lekker

• Prijs-kwaliteit verhouding

A hot and steamy morning

Ondeugend fijne date waar de vonken vanaf spatten mede door de aanwezigheid van de whirlpool

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een fijne locatie en prettige hygiënische kamer

Het was zeer discreet. Een fijne en rustige locatie waar gratis parkeren. Professionele gastvrouw. Alleen een klein minpuntje. Te zacht matras. Het waren 2 aparte matrassen naast elkaar. Ligt niet heel erg comfortabel door ruimte tussen de matrassen

Heerlijk!!

De locatie was landelijk en heerlijk rustig gelegen direct naast de snelweg. Gastheer was aardig en behulpzaam. Het was zwker voor herhaling vatbaar.

Fijne locatie

Fijne, afgelegen locatie. Vriendelijke gastvrouw, al vind ik persoonlijk contact wat ongemakkelijk. Onze vorige locatie, inmiddels niet meer beschikbaar, maakte gebruik van een sleutelkastje. Maar dit is een mooiere locatie

Niet echt super

Klein bubbelbad die water de ruimte in spuit richting tv zodra je uit bad stapt. Erg gladde vloer… beetje simpel voor de prijs. Ook erg veel geluid op de gang en van andere ruimtes.

Heerlijk

Heerlijk. Wl een beetje warm binnen maar een schitterende sauna

Prima locatie

Prima geregeld, top locatie.

Prima verblijf

Vriendelijke ontvangst

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen en alles schoon en hygiënische. Goed geregeld

Geweldig ontspannen dag gehad

Aardige mensen die alles goed uitleggen. Rustig plekje met veel privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Vreemde ervaring bij mensen thuis, maar wel goed

Tot mijn verbazing was de kamer bij een wat ouder echtpaar thuis. We hebben er toch gebruik van gemaakt. De kamer was kleiner dan verwacht, maar wel goed verzorgd. Ondanks dat het bij mensen thuis was een dat de prijs wat hoog was voor het formaat van de kamer hebben we het toch maar ons zin gehad. Aanbeveling....? Ja, maar met een slag om de arm. Zeker niet direct, maar....lees hierboven.

• Prijs-kwaliteit verhouding

mooie spa, prima ontvangst en uitleg

Leuke ervaring prima spa, goede ontvangst en uitleg is duidelijk. Schoon en nette ruimtes, alles goed verzorgt en privacy is prima. We hebben genoten en bevelen locatie zeker aan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede locatie om even te kunnen verdwijnen

Prima "gelegenheidplek" in bosrijke omgeving. 2 minpuntjes: - Parkeerplaats staat op privé terrein maar wel aan de openbare weg (geen drukke weg) - de twee ruimtes zijn naast elkaar dus in theorie zou je andere gasten tegen het lijf kunnen lopen. Voor de rest alles in orde. Goede aanrader dus.

Het was best fijn

De kamer en privacy was wel goed alleen jammer dat de bed niet een geheel was, maar 2 bedden tegen elkaar aangezet. Ze waren makkelijk verschuifbaar wat niet prettig was.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel mooi en vriendelijke personeel.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer netjes en goed verzorgd

Lieve gastvrouw, die je hartelijk ontvangt en de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Sauna, douche en stoomruimte functioneerde prima en zijn netjes en schoon, de jacuzzi had iets minder chloor in gemogen maar het heeft de pret niet mogen drukken. Nogmaals bedankt we hebben er van genoten!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!