Mooie prive sauna

Fantastisch!

Erg genoten, alles schoon en netjes. De borrelplank en de opmaak daarvan was heel erg mooi en smaakte heerlijk. Daarnaast waren het zeer vriendelijke en oprechte mensen.

Heerlijke vrijheid

Ontzettend mooie en ontspannende locatie, super vriendelijke gastvrouw Top locatie

Hele fijne sauna

Mooie schone nette sauna. Meerdere bezoekjes gedaan en altijd keurig.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Lekker rustig en veel privacy top

Ook mij partner deelt de mening

Mooi appartement.

Heel mooi groot en schoon appartement op een prachtige plek. Hele vriendelijke eigenaresse.

SUper mega geweldig

We werden ter plaatse super leuk ontvangen door de gastvrouw. Welkomst drankje stond voor ons klaar , jacuzzi was al gevuld en er stond een lekker muziekje aan. We kwamen gestressed aan, maar gingen volkomen ontspannen weg. Wij hebben een top verblijf gehad en gaan hier zeker nog een keer terug

Super!!!

Heel angenaam!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super plek met veel privacy

Goed ontvangst - leuke gastvrouw Discreet Erg schoon Mooi Erg veel privacy 4,5 uur was eigenlijk te kort

Geweldig!

Heerlijk genoten, voelt als een mini vakantie. Wij gaan zeker terug komen ❤️

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk genieten met mijn minnares

Prima locatie, beneden moest ik wel m’n legitimatie tonen en boven werd ik opgewacht door een schoonmaakster. Volgende keer kom ik zonder twijfel terug.

Geweldig locatie

Geweldige locatie en kamer voelde me echt beetje een crimineel in die gevangeniskamer maar wel superleuk ik ga die vaker boeken

Schone en nette locatie

Mooie ruimte.met alles erop en eraan. Goed verzorgt. Hier komen we zeker nog een keer terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Complete luxe kamer met douchecabine, infrarood sauna en jacuzzi. Kamer is schoon en netjes. Overstroomd water van de jacuzzi loopt niet weg en stroomt naar zijkant bij het bed. Kamer is wel vrij klein en prijs is aan de hoge kant voor de ruimte. Had obv de foto's een wat grotere kamer verwacht.

Leuke bovenappatement

Prima privacy alleen wel een bijzondere gedachte dat je bij mensen thuis op hun boven verdieping bent.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk middag: rust en wellness

Is echt top: ruim, sfeervol, lekkere sauna en jacuzzi. Luxe sanitair. Schoon. En 100% privacy. Vriendelijke ontvangst.

Goed alles netjes

Was mooie kamer niks mis mee

Top ervaring!

Een van de mooiere prive sauna’s tot nu toe. Mooi groot zwembad met alle benodigde faciliteiten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nette accommodatie, privé en nette gastvrouw. Zeker aantebevelen.....

• Prijs-kwaliteit verhouding

genoten van een dagje wellnes in ons eigen stadje bij een leuke gastheer.

heerlijke nacht gehad op een heerlijke locatie in de stad waar we echt ff tot rust zijn gekomen,zeker de moeite waard om nog eens te gaan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Helaas kon ik geen factuur krijgen, vind dat dat wel veranderd moet worden.

Geweldige kamer

Mooie moderne kamer voorzien van alle luxe. Aardige eigenaar, gastvrij. Kortom aanrader.

Het was geweldig!

Super vriendelijke gastheer, duidelijke uitleg en rondleiding gekregen, hele ontspannen omgeving, de accommodatie en de tuin zijn precies zoals je op de foto's ziet, top geregeld ! Faciliteiten zijn super en alles is perfect schoon… Wij kijken al uit na de volgende keer!!

Helemaal geweldig

Op de foto’s zag het er al geweldig uit, maar in het echt, nou prachtig hoor. We hebben ontzettend genoten van de faciliteiten aldaar, echt top. Het was super hygiënisch, keurig netjes, door de gastvrouw werd keurig uitgelegd hoe het werkte, echt een aanrader.

• Prijs-kwaliteit verhouding

absoluut een aanrader om er even helemaal uit te zijn

heerlijk geweest en lekker ontspannen goede ontvangst duidelijke uitleg en twee heerlijk uurtjes gehad totaal ontspannen weer naar buiten gekomen

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!