Bij aankomst gelijk doorverwezen naar de kamer. Hier stonden al kaarsjes klaar en muziek stond aan. Een mooie, sfeervolle kamer. Na afloop konden we gewoon vertrekken zonder dit te melden. De kamer lag wel aan een soort plein waar mensen van het park gewoon kunnen komen. Gelukkig geen last van gehad, gezien het slecht weer was. Ik zou zeker weer terug komen!
Pas geleden hier geweest, alles was picobello in orde, mooie, grote ruimte, van alle gemakken voorzien, super lekker groot bed! Komen hier graag terug!
Wij hebben een overnachting gehad in dit huisje en het is van alle gemakken voorzien. We hebben hier optimaal genoten!
Aanrader, schoon, fris en fijn. Aardige eigenaren.
Mijn vriendin en ik moesten er even tussen uit. De privacy is dik in orde en de locatie is heerlijk bosrijk. Via de app had ik extra verassing wensen geregeld voor mijn vriendin en de gastvrouw heeft dit allemaal netjes uitgevoerd. En ons anoniem ontvangen. Super geweldig verblijf gehad en mooie rozen :-) In de zomer willen wij daar graag zwemmen. De Sauna was heeeeeerlijk!!! Gaan we snel nog een keertje doen hier maar dan langer :-)
Relaxte lokatie en heerlijk rustig kunnen genieten
Mooi en leuke locatie discreet en veel privacy.
Mooie tent en alles is goed schoon.
This is my second time staying here - and it was even better than the first experience. Nothing, really could be improved - so, if you are looking for the best option available in the center of Amsterdam - you found it.
Top sauna alleen kwa prijs in verhouding met de faciliteiten aan de prijzige kant. Daarnaast het hapjes plateau te waarde van 17 euro was schandalig klein. We kregen 4 cheese sticks 4 mini breekbroodjes 2 kiptenders en 2 tempurah garnalen.
Schoon, alles aanwezig, knus,
Warme ontvangst door Shirley en Peter. Kregen een heerlijk stuk appeltaart met slagroom! De inrichting was schitterend mooi, hygiënisch en schoon. We zijn saunagangers maar dit was onze eerste privéssauna, maar hier zal het echt niet bij blijven! De slaapkamer was groot en eveneens zeer mooi ingericht. Je voelt je meteen ontspannen! De menukaart is sober maar desondanks was het eten heerlijk. Drank was goedkoop! Een echte aanrader!
We hebben er een hele relaxte middag gehad, Lekker warm met de vloerverwarming, de open haard en heerlijk op ons zelf. Mooi uitzicht overigens.
Prima kamertje, geen extreme luxe of zo maar wat heb je nodig .... een heerlijke date en die regel je toch echt zelf.
Tevreden!
Willem heeft ons warm ontvangen. De kamer is uitstekend ingericht, warm bad en warme sauna, goede bedden om overdag uit te rusten. De binnentuin is een oase van rust en vogelgezang, dit verblijdde me bijzonder. Ook heel fijn dat de ramen wijd open kunnen. Op de gang is een keukentje waar je thee en koffie kunt maken, er is literatuur over Amsterdam en in de kamer is een klein koelkastje om meegenomen eten in te bewaren. Fijn dat er badjassen, eenmalige slippers, plenty badlakens en handdoeken, zeep en shampoo zijn. Een flesje water en chocolaatjes op de bedden maken het helemaal af. Bovendien is deze secret room heel schoon, fijn om er te zijn. Enige verbeterpunt voor onszelf: het is fijner om 4 uur te reserveren in plaats van 3, dan is het verblijf meer ontspannen.
Zeer fijne locatie en heerlijk rustig goede faciliteiten en een super lekker ontbijt echt super veel. Aardige gastheer zeker voor herhaling vatbaar
De suite was prima, alleen de sfeer daar en alles eromheen was niet oke. De jacuzzi maakte ontzettend veel lawaai, ook als ie uit stond. We hadden ook echt het gevoel dat we geen privacy hadden omdat het zo lawaaierig was. We besloten om 03:00 s'nachts naar huis te gaan ipv 09:30... We wouden naar de receptie lopen want die was zogenaamd '24 uur open'. Nou nee! We moesten bellen want het zat potdicht. We meldden dat we wouden uitchecken en ze vroegen niet eens waarom we nu al weg wouden? Beetje vreemd als je gasten midden in de nacht vertrekken. Ze namen niet eens de moeite om onze kant op te komen en zeiden dat we de sleutel in de brievenbus moesten doen. Ik vond het geen fijne overnachting.
Was heerlijk, goede overnachting gehad en top ontbijt aanrader!
Er stond een suite met zonneterras
nette kamer , goede locatie, alles goed verzorgt, lekker kacheltje stond aan, kunt uitstekend van elkaar genieten en van de mooie kleuren, vooral blauw tinten viel in de smaak. Opletten bij douche, water stroom snel naar andere gedeeltes. Veel aandacht voor interieur en details als schilderijen en kleurafstemming viel ons op.
Verzorgde nette kamer. Verder goed en netjes ontvangen bij de receptie.
Mijn vriendin kunnen verassen met een 3 uur durend verblijf bij Thermen Mi Casa. Heerlijk ontbijt erbij, daarna wat gezwommen in het grote binnen bad en eventjes de sauna in. Al met al maar één minpuntje, dat is dat we niet naar Huis wilden. Hier kun je makkelijk een dag vertoeven!!
Ik zal zeker nog een keer boeken, mooie sauna, Toffe eigenaar, heerlijk drie uur genoten Dikke 10
Prima locatie met een mooie kamer en badkamer.
Atoomweg 12
1627LE Hoorn
Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!