Voldeed niet aan verwachting.

De kamer voldeed niet aan het gestelde in de advertentie.

Was heel goed

Het was schoon en goed verzorgt en een aardige eigenaresse

Heerlijke loft

Voor ons de tweede keer, heerlijke tijd voor samen, schoon en heel veel privacy

Heerlijk ontspannend en schoon

Het was echt heerlijk, mooie spa en heel schoon. Het zwembad en jacuzzi hadden een lekkere temperatuur. Kortom: wij hebben ontzettend genoten en komen zeker nog eens weer.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Beetje pech, maar toch best leuk

Door een pech situatie was deze kersverse onderneemster even uit haar doen, en had het hier en daar best wat beter gekunnen, maar ze bleef erg vriendelijk en deed haar best. We hebben zeker wel genoten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel erg ontspannend en top service!

Ik heb deze kamer met mijn vriendin geboekt. Niet alleen waren de jacuzzi en sauna heel erg ontspannend. De ruimte was ook heel erg luxe ingericht. Heel erg lekker sushi arrangement erbij gekregen Daarnaast waren wij beide heel erg te spreken over de gastvrijheid van de eigenaar. Hele vriendelijke jongen die duidelijk zijn best deed om het zo goed mogelijk naar onze zin te maken :) Heel erg aan te raden!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een zeer nette en rustgevende wellness

Wij werden vriendelijk ontvangen, en alles werd ons uitgelegd binnen een paar minuten. De kamer was schoon en proper en alles wat we nodig hadden stond eigenlijk al helemaal klaar. (Drankjes, jacuzzi verwarmd, handdoeken, badjassen, waterpijp). Kortom een zeer geslaagde avond, en zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door!

Uitstekende kamer

Ruime kamer

Jeerlijk

Was netjes en mooie kamer

Was netjes en mooie kamer

Prima plek

Fijne ruime locatie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed, schoon en een lekker bad. Prima

Overheerlijk genieten.

Nice

Mooie privé kamer

Prachtig

Ik heb genoten van het het verblijf.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige sauna, echt genoten!

Alles is tot in de puntjes verzorgd, hele lieve eigenaren die alles goed uitleggen en voelde ons meteen welkom! Het was hygiënisch en wat heel fijn is dat de slaapkamer in een aparte ruimte zit waar het overigens heel lekker koel was. We hebben ontzettend genoten en komen zeker nog eens terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel mooi en verzorgde kamer

Het was een mooie en verzorgde kamer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuke kamer in een gezellige buurt

Inchecken ging goed met code en verders oude maar leuke locatie. Nadeel was dat de warmwater opbrengst van de (boiler) kraan niet genoeg is om het fijne bad te vullen. Met elke keer opnieuw aan en uit zetten toch het bad gevuld met warm water. Bed is een beetje krakend maar ligt verders goed. Verders goed verblijf gehad.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Echt in 1 woord, TOP! En wat er in een kleine ruimte staat, rust gedeelte, stoom-, infrarode-, gewone sauna, jacuzzi en ruime douchegelegenheid. Stoom afblazen kon voor de deur. Eten en drinken was ook super, wijn en sushi’s. Kortom, alles wat een sauna hartje beliefd!

bad reception

was bad reception, all old , not cleaning, a lot of garbage onder the chairs, some light broken, a have 3,5 hours payed I could use only 1,5 because it was so bad, a payed 40 euros for fruit and it comes just feel fruits and mo fresh , some fruits was even frozen , sorry I have more been in more os secrets rooms the last one was so bad , I don't know if I come back!!!! thansk you !!! I hope they get better, we expect a relax night and it was not so !!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Telefonische bereikbaarheid was niet goed. Ruim 20 minuten in de wacht, toen maar opgehangen en e-mail gestuurd Hierop kreeg ik direct een reactie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig, schoon en goede service

Super mooie welness, waar we zeker weerceens terug zullen gaan.

Eenvoudig heerlijk

Hartelijke ontvangst, fijne ruimte helemaal OK..

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede locatie, maar geen tweepersoonsbed

Op zich prima en schoon. Maar geen tweepersoonsbed wat wel in de beschrijving stond. Douchen is krap aan de ruimte. En wat gehorig als er mebsen in hal/gang lopen.

Heel fijn en mooi

Was sceptisch door de buitenkant, maar was top van binnen!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!