Lutje

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel knus en heerlijk prive

Alles was prima geregeld...mooie omgeving prima inrichting! Authentieke boerderij...enige puntje wat ik zou kunnen bedenken is dat het bad wel echt klein is zeker om met z’n 2-en te baderen...

Toplocatie

Aankomst zonder problemen en goed geregeld! Voldoende privacy, mooie ruime kamer, netjes en schoon. Wij komen zeker nog eens terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goedeverzorgde ervaring, het enige wat we hebben gemist zijn de bubbels uit de fles!!

Super locatie!

Mooie schone kamer! Veel privacy! Vriendelijke eigenaar!

Prima locatie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede faciliteiten. Mooie locatie. Aardige gastvrouw.

Heerlijk

Mooie en fijne ruimte. Je kunt hier heerlijk anoniem verblijven. Discrete zeer vriendelijke gastvrouw.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super discreet en prima voorziening

Kans is groot dat we terug komen ;-)

Zeer makkelijk te vinden

Kamer was schoon en netjes .. Was zeer makkelijk te vinden

• Prijs-kwaliteit verhouding

Dikke prima, super discreet, goed geregeld

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeker voor herhaling vatbaar!

Mooi schoon appartement met veel privacy

Mooi schoon appartement met veel privacy

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen in een perfecte omgeving

Alles wat je nodig hebt om een paar uurtjes heerlijk te ontspannen, af te schakelen zijn aanwezig. Zeker de moeite waard om terug te komen voor wederom een paar heerlijke uurtjes.

Super en leuke mensen

Was super daar

Prima en nette locatie

Leuk ontvangen

Nette en prettige kamer

Zeer netjes en erg schone kamer! En zeer stijlvol.

Prachtige ruime kamer

De eerste keer dat wij een kamer huurde was er helemaal niemand en konden we lekker anoniem via het sleutelkastje naar binnen. De tweede keer was het wat drukker en zagen en hoorde we ook andere gasten. De kamer was prachtig, ruim en lekker warm. Mooie badkamer ook. Geen koffie op de kamer maar wel een flesje water en pinda's en snoepjes.

Heerlijke overnachting gehad

Goede service en heerlijke sauna maken het samen met de mooie kamer helemaal af. Zeker een aanrader

Ontspannend en genoten

was een goed ontvangst bij binnenkomst en alles weest netjes uitgelegd. Alleen jammer dat de stoomcabine kuren had en dat we daar geen gebruik van konden maken.

Great location, massive space

Overall an excellent space and experience - this home if gorgeous - some notes - (1) check-in was easy and private - perfect (2) I did text with the contact on the day, but did not receive responses - but, the responses were not in the end necessary and all things went well for the booking - no problems (3) the place was generally clean (no major complaints), but there was a slight odor in the air (a bit of sulfur) - I opened the windows to air it out, which worked fine. The couch could use to be vacuumed of dust/debris. Additional effort could be made by the renter. (4) lighting in the apartment is amazing - great views (5) hot water takes some time to come on in the shower - be patient I would book this place again and I recommend it.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk genoten van deze totale ontspannen ervaring!

We hadden een heerlijke ontspannen avond en nacht in deze brandschone kamer met privé sauna en bubbelbad. We werden hartelijk ontvangen door Willem en zijn vrouw, duidelijke uitleg over alle faciliteiten. De kamer is stil en knus en van alle gemakken voorzien.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima te doen voor een keer

Kamer zag er schoon uit. Wel minder luxe dan verwacht. Prima service. Alleen heel gehorig. Denk dat het meer bedoeld is voor stelletjes/minnaars. Wij zijn als gezin 1 dag geweest met overnachting. Hebben de tv redelijk hard aan moeten laten omdat de buren het wel heel gezellig hadden met elkaar. Dat ging door tot laat in de nacht.

Geweldig!!

Wat een geweldige loft... de aankomst is heel gastvrij en discreet. De loft is van alle gemakken voorzien en is super schoon en comfortable. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie voor een spannende date.

Zag er keurig uit. Leuk speelgoed. Erg ruim. Het was warm, misschien wel wat te warm. Ramen konden niet open, of we wisten niet hoe dat moest. Badkamer is mooi. Niet geschikt voor twee personen. Prijs is goed.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!