Gastvrij ontvangen. Alles gezellig aangekleed en sfeervol neergezet. Heerlijke sauna die lekker geurde en goed warm te krijgen was! Vrij gebruik van scrub, shampoo, koffie, thee en water. De 2,5 u vlogen voorbij! Voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk genieten! Super rustgevend, heel vriendelijk personeel en alles was heel schoon en goed geregeld. Heel erg bedankt voor deze heerlijke dag!

• Prijs-kwaliteit verhouding

prachtige wellnes met voldoende faciliteiten

vriendelijke ontvangst zeker voor herhaling vatbaar

Heel leuk gemaakt

• Prijs-kwaliteit verhouding

door de 2 reuze vriendelijke eigenaren ontvangen en na een rondleiding en mondelinge uitleg hoe alles werkt hebben wij een hele nacht een serieus feestje gebouwd in de ruime, schone gezellige en complete wellness. door de gezellige bar hangt er een soort bruine kroeg sfeer.. we waren er voor het eerst maar zeker niet voor het laatst! bedankt voor een topnacht, groetjes Taeke en Angelique

Relaxt en gezellig

We hebben het als zeer goed ervaren en het is zeker voor herhaling vatbaar. Knusse inrichting en alle benodigheden waren aanwezig. Zeer vriendelijke gastheer.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles ziet er schoon, mooi en top uit

We hebben een nacht geboekt, spontane gastvrouw, duidelijke uitleg en rondleiding gekregen, hele ontspannen omgeving, de accommodatie en de tuin zijn precies zoals je op de foto's ziet, top geregeld ! Wij kijken al uit na de volgende keer,

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles was super geregeld en zeer netjes.

Zeer leuke en mooie locatie. Zou binnen een paar graden warmer mogen zijn.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige entourage om heerlijk te genieten!

Mooie royale ruimte met ondeugende items. Fantastische middag gehad, komen zeker terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer en alles netjes

Alles was goed voorbereid. Jacuzzi was al vol, de sauna stond ook al aan. Verder werd alles netjes uitgelegd.

Volgens verwachting

Exact volgens verwachting. Mooie accommodatie, zuiver en hygiënisch. Eenvoudig plannen en goede communicatie. Top verblijf

Prachtig en fantastisch

Heerlijk genoten op deze mooie locatie! Dit huisje heeft een heerlijk vrij uitzicht op landerijen, geeft zeer veel privacy en in het huisje ontbreekt het aan niks. Een vriendelijke gastvrouw heette ons welkom en liet ons verder met rust. Rustig is het er wel. De hond van de eigenaar is de enige die je hoort. Het is een heerlijke plek om in alle stilte te kunnen werken of van elkaar te genieten. Het huisje is mooi ingericht. Praktisch voor een werk- of logeerverblijf. Romantisch voor een uitje met twee. Voor ons zeker nog een plek om naar terug te komen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi aangekkeed, zeer ruim, schoon en flexibele host

Die flexibiliteit was wel nodig, door uitloop van ons programma ervoor, maar geen enkel probleem bij de host (tevoren betaald). De ruimte voldeed meer dan aan alle verwachtingen.

Netjes

Fijn dat de code op tijd was. Cijferslot blijft wat gedoe om cijfers goed te krijgen. Kamer netjes. Middenstuk bed schuift uit elkaar, waardoor je in kuil belandt.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alle voorzieningen die nodig zijn voor het verblijf zijn aanwezig!

Intiem, romantisch en gastvrij

Prachtig comfortabel huisje met veel privacy!

Leuke ingerichte kamer

Leuke kamer, keurig ingericht, goede sanitaire voorzieningen

Mooie locatie

Mooie locatie met alle voorzieningen. Netjes schoon en verzorgd. Aanrader.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige locatie, super vriendelijk gastheer en heerlijke wellness.

Top geregeld

Snel.en accuraat alles geregeld zoals ik gewend ben.

Fijne locatie

Een fijne locatie om tijd met elkaar door te brengen. Voorzien van alle gemakken (keuken, woonruimte, badkamer met een heerlijk ligbad, slaapkamer). Voor herhaling vatbaar

Mooie schone knusse locatie

Super plek om te ontspannen. Netjes,lekker warm,schoon en gastvrij. Echt een aanrader.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Kom nog een keer, was super!

Super mooi, comfortabel en prive. Er is alles aanwezig wat men kan bedenken: badjassen, slippers, muziek met sportify mogelijk favorite muziek te kiezen. Jacuzzi super warm, prachtig uitzicht. Liefst voor 4 u zou willen blijven. 3 u lijkt net te kort. Hygiene perfect

Zeer netjes en discreet

Dito

• Prijs-kwaliteit verhouding

Veel persoonlijke aandacht en vriendelijke gastvrouw

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!