Top locatie

Super leuk knus huisje schoon en netjes. Top gastvrouw erg vriendelijk en discreet! Mooie locatie met veel privacy.

warm, huiselijk

Hans is een zeer goede en vriendelijke gastheer. Elke x is het weer keurig verzogrd. Beetje als thuiskomen voelt het.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer schoon en netjes

Heerlijke ochtend

Ik had een heerlijke ochtend met mijn geliefde. Mooie plek in bossen bij Naarden. Prettig gewandeld in de buurt. Het huisje is knus en gezellig.

Nette discrete kamer

zeker voor herhaling vatbaar. mis wel koffie en of thee op de kamer. mag eventuee ook meerprijs voor gerekend worden.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastisch alleen jammer dat er geen bad in zit

Relaxend

Het is een fijne ligbad plus stoom cabine als je er samen heen wil met je vriend of vriendin en ook nog een rug klachten het krijg je hier een goede service

Prima, zeer tevreden

Eigenaar vriendelijk en behulpzaam bij het openen van de toegangspoort - faciliteiten voldeden volledig aan verwachting - klein minpuntje was dat bewoner in naastgelegen pand voor het raam stond tijdens het wegrijden (maar niet bepalend voor mij om deze locatie eventueel nog eens te reserveren)

• Prijs-kwaliteit verhouding

Schoon, prive en een leuke plek om te relaxen

Vriendelijke, ongedwongen ontvangst

Schoon netjes en luxe!

Een prachtige kamer, alles is netjes. Smaakvol ingericht en van luxe voorzien. Er zijn geen verbeter punten.

Mooie lokatie

Perfect voor een avontuurtje

Luxueuze kamer droeg bij aan de sfeer

Super fijne kamer

Mooie ruime kamer. Prima tijd gehad

Prettig verblijf - super ervaring

Voor ons een nieuwe ervaring. Mooie prive sauna. Ruim. Voldoende faciliteiten. Vriendelijke gastvrouwen. Goed bereikbaar, maar ook goed verstopt. We bleven een nachtje. Zeker ook een aanrader. Ontbijt was prima, ruim voldoende. Aandachtspuntjes: verlichting stoomcabine & douchekop warm.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Discreet, schoon en zeker zoals altijd voor herhaling vatbaar

Super plek

Zeer teleurstellend

Bij aankomst in Malden werden wij ontvangen door de werkneemster achter de balie, bij de rondleiding bleek al snel dat het niet mogelijk was om lunch te bestellen:"Nee dat had 24 uur van te voren gemoeten ivm de coronaregels". Pas nadat we onze teleurstelling uitte en wij aangaven dat ons door Secret Rooms iets anders was verteld, kregen we te horen: "Ja jullie kunnen misschien wel wat bitterballetjes krijg ofzo, of ik moet kijken of er nog iets over is." We besluiten om daarover nog contact te hebben het komende half uur. In het volgende half uur heeft er dus de jullie de al bekende whatsapp wisseling plaatsgevonden. Daaruit komt naar voren dat we zelf ons eten mogen bestellen en laten bezorgen, per toeval bestellen wij blijkbaar bij hun vaste cateraar, maar waar wij helemaal geen weet van hebben. Als de bestelling na ongeveer een uur binnenkomt, wordt er vervolgens 15,- extra gevraagd door de werkneemster, omdat dit normaal hun cateraar is en dat zij hieraan normaal wel 30 euro verdienen. Er vindt een discussie plaats, vervolgens komt ons eten 40 min later alsnog aan (en is het dus koud). Ook worden wij nog gebeld door Secret Rooms die in eerste instantie verhaal lijkt te halen, maar al snel realiseert dat wij eigenlijk een ontspannen middag zouden moeten hebben maar dat door deze gang van zaken volledig mislukt. Eigenaresse zelf komt pas laatste minuut van ons verblijf binnen en biedt geen luisterend oor, maar houdt monoloog waarbij ze alle schuld externaliseert (schuld van cateraar, haar werkneemster). Ze geeft wel aan dat het niet onze schuld is en biedt compensatie voor volgende keer, echter voelt dit als mosterd na de maaltijd. Kortom voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Relaxte omgeving

Heerlijke ruime kamer voor ongestoord plezierige tijd. Voorzien van alle comfort. Zeer vriendelijke eigenaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Onthaasten en ontspannen. Even geen afleiding

Wat een rust in en om een gezellig, schoon en knus huisje. Zeer attente en vriendelijke ontvangst en de mogelijkheid om buiten rustig op te warmen met koffie, gebak of een wijntje. Mooie badcel met bad en douche en een gezellig goed bed. Je xou er met gemak een paar dagen willen blijven.

Even lekker ontspannen

Als je even lekker wil ontspannen zeker een aanrader! Alles netjes en hygiënisch Sauna was goed jacuzzi was heerlijk Borrelplankje erbij top! Aardige gozer!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Waanzinnige locatie, totale privacy en magnifieke wandelomgeving!

Deze locatie is werkelijk fantastisch wanneer je komt voor ontspanning, rust en even ontspannen! Wij werden ontvangen met Brabantse openheid. Zeer sfeervol ingericht. Super schoon en alles bij de hand! Wij komen hier zeker nog eens terug!

Een fantastische lokatie

Een fantastische lokatie met veel privacy, fijne binnenkomst , schone en hygiënische badkamer. Ook de gastvrouw is erg discreet, en vriendelijk.

Fijne en rustige locatie

Een prettige omgeving en veel privacy. Kamer niet groot, maar erg netjes en schoon.

Lux SPA experience in centrum of Amsterdam

It was a really beautiful experience, especially the sauna. The room was perfectly clean and the owner is super friendly. Highly recommend it as a gateway from daily routine.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne plek in prachtige omgeving

Ons verblijf voelde als een mini-vakantie! Leuk huisje met patio. Fijne sauna.

Relaxed veel privacy

Redelijke kamer, heel relaxed en veel privacy

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!