Begint was rommelig,maar wel een goede locatie

Het is geen gratis parkeren, ik heb nergens gelezen dat je borg moet betalen bij aankomst. Ik geef aan om contant te betalen, kom je op locatie aan moet er toch gepind worden. Dit zijn dingen die ik niet zo leuk hebt ervaren. Het personeel bleef vriendelijk en hulpvaardig. De locatie was netjes, schoon, goed bereikbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima ruimte in een mooie en inspirerende omgeving

Derde keer op deze lokatie. schoon, Intiem, uitnodigend en comfortabel. heerlijk om zo'n mooie plek in het drukke deel van Nederland te hebben. Grappig: verwarming was deze keer wat aan de koele kant

Fantastische lokatie, Goed verzorgd

Fantastische lokatie. Goede ver,orging. Keurig netjes allemaal. Prijs is wel wat hoog

• Prijs-kwaliteit verhouding

Leuke ruimte in een heel stil klein dorpje

Leuke ruimte in een heel stil klein dorpje. Plezierige ontvangst, netjes en alles aanwezig. Zelfstandig huisje, met kleine badkamer/douche/wc. Duidelijke route beschrijving. Voor herhaling vatbaar

Het was heerlijk

Het was weer zalig, alles was weer perfect. Ontzettend genoten van de privacy en de geboden service.

Klein maar fijn

Een hele fijne plek om echt even samen te zijn! Schoon en fris. En super discreet. Alleen het parkeren was wel een dingetje. Je kon steeds maar beperkt de meter betalen. Dus moesten 2 keer terug lopen naar de auto.

Janine

Nette kamer, heerlijk warm en erg fijn dat er dekbedden zijn.

Mooie lokatie en netjes

Prima secretroom en was verder netjes. Wel ontbraken de handdoeken. Met de 2 gastendoekjes hebben we onsZelf droog gekregen :). Mocht de pret niet drukken.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne locatie, leuke sfeer, schone kamer waar je in alle rust van elkaar kan genieten. Perfect!!

Mooie kamers

1e keer was kamer Kato en qua ruimte is deze 2x zo groot tov Jacob die ik gister had. De prijsverhouding is hetzelfde wat mij eigenlijk wel verbaasde ik had een lagere prijs verwacht. Verder prima verblijf alles goed schoon

Slechte gastvrouw

Kamer is vies , badkamer is vies Slechte service Gastvrouw nergens te bekennen

Altijd alles netjes geregeld

Een prachtige goed verzorgde locatie, met een aardig ontvangst. Gaan zeker nog een keer!!

Super locatie

Netjes en de jacuzzi is een plus. Bijzonder aardige eigenaar.. Komen hier eker vaker terug voor wat avontuurtjes ;)

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke ervaring! Wat een genot, het voelde bijna als vakantie

De plek is bijzonder. Bijzonder compleet ook! Bijna overweldigend. We hebben echt genoten van de accommodatie. Wel een paar verbeter puntjes: 1. Het bubbelbad had iets schoner gemogen. 2. Misschien wat grotere handdoeken om te douchen. 3. Een idee, een handleiding hoe de tv, bubbelbad en boxen werken en gekoppeld kunnen worden. Alles is er, maar het is lastig om alles te gebruiken. Als deze drie punten worden opgelost, vijf sterren. In ieder geval zeker een aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Op de kamer was het koud

De kamer was schoon en netjes. Het was er wel koud. Wat minder was dat ik door secret rooms gebeld werd over een aanpassing van de boeking. Dit is niet echt handig. Had dit liever over de mail gehad.

Perfect!!!❤️❤️

Hartelijk ontvangen op de plek. Zeker een aanrader. Mooie kamer, heerlijke sauna en een heerlijk bubbelbad.

Goed geregeld goeie service

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima ervaring. Vriendelijk personeel. Er mag bij de soort kamer beter worden aangegeven wat voor soort bubbelbad het is, dus met massage of alleen bubbels of allebei of alleen straling.

Prima faciliteit

Wel wat gehorig.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was prima, schoon maar ik vond de instructie erg onduidelijk waardoor het gebruik van de sauna en stoom cabine lastig maakt. We miste de jacuzzi maar die komt nog.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed en snel en prijs is zeker waard

Foto komen overheen zag mooi schoon uit en bevestiging kwam snel binnen

mooie prive sauna.

mooie prive sauna maar omdat je in dezelfde ruimte slaapt hoor je de hele nacht het geluid van het zwembad,voor alles wat je in de sauna gebruikt(blikje drinken, zakje chips kop koffie worden extra kosten in rekening gebracht) wat andere sauna's niet doen,dat is een beetje jammer want je betaald tenslotte genoeg dat dit gewoon inbegrepen moet zijn .Vriendelijke gastvrouw die overigens lastig te bereiken is vooraf. Sander & Marissa.

Een geweldige ruimte!

Alles was aanwezig goede service een top locatie

Heerlijk genoten mooie kamer

Mooie groote ruime waar je heerlijk kan chillen in jacuzzi

Snel en goed geregeld

De reservering ging snel en goed. Duidelijke mail over hoe wat en waar. Incheck en uitcheck was prima. Penthouse was niet helemaal wat we hadden verwacht. Er was geen gezellige verlichting waardoor we het niet echt romantisch konden maken en het zag er beetje gedateerd uit. Bed en badkamer waren prima. Maar we zouden niet nog een keer voor deze kamer kiezen. Wij gaan vaker een nachtje in een suite en zijn inmiddels ook wel beetje verwend. Maar het is absoluut geen slechte kamer maar niet echt iets voor ons.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!