Snel en goed geregeld

De reservering ging snel en goed. Duidelijke mail over hoe wat en waar. Incheck en uitcheck was prima. Penthouse was niet helemaal wat we hadden verwacht. Er was geen gezellige verlichting waardoor we het niet echt romantisch konden maken en het zag er beetje gedateerd uit. Bed en badkamer waren prima. Maar we zouden niet nog een keer voor deze kamer kiezen. Wij gaan vaker een nachtje in een suite en zijn inmiddels ook wel beetje verwend. Maar het is absoluut geen slechte kamer maar niet echt iets voor ons.

Super goed geregeld

Mooie kamer zeer discreet

teleurgesteld

we kwamen voor het zwembad omdat we nergens terug konden vinden dat het gesloten zou zijn. Dat was een flinke domper want de wellness was gesloten dus je kon alleen 2 uur op je kamer hangen. Dan maar met zn 2 het ligbad in.....te klein helaas, Dus maar diner besteld en weer naar huis. Dat was een duur uitetentje helaas. zolang de wellness gesoten is, geen aanrade. Jammer was onze 1e keer en hadden er meer van verwacht, verassing voor mijn man in de soep gelopen ,-)

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ruime omgeving, privacy. Je kunt rustig met zn tweeen genieten van de whirlpool en diverse. Ook kan je via de telefoon eten en drinken bestellen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede kamer, schoon en netjes, prima verblijf en service gehad

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hele fijne ervaring gehad!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ik heb heerlijk kunnen ontspannen

Wij zijn vriendelijk ontvangen en kregen uitleg over de whirlpool en sauna. Fijn dat er een kitchenette aanwezig is. Die deel je met een andere kamer (aan de oveekant). Je kan daar gebruik maken voor borden en bestek om je meegenomen voedsel en drinkwaren te nuttigen. Je komt binnen in een schone en warme aangeklede kamer. Wij hebben genoten van de whirlpool en sauna. Ook de douche is fijn. Ik waande me even op een resort, maar de realiteit ia dat het midden in het centrum was. En dat zou je niet denken, als je in de kamer was. Zij zien mij zeker terug.

Geweldig!

Super vriendelijk ontvangen. Korte, maar goede uitleg. Erg genoten van alles. Alles was schoon. Zeker een aanrader!!

Heerlijk

Na méér dan een (Corona) jaar hier weer terug! Nog steeds veel privacy in n heerlijk huisje. Compleet ingericht en allervriendelijkste ontvangst!

Zou weer gaan

Was allemaal netjes en mooie badkamer

Heerlijk

Verassende locatie, zeer vriendelijk personeel, mooie ruimte, zeer schoon, echte aanrader voor mensen die van een beetje privacy houden. En ja , zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

bevestigde boeking was ineens dubbel geboekt

Na een online reservering ontving ik een bevestiging. 30 minuten later ontving ik een nieuwe mail met de melding dat er sprake was van een dubbele reservering. Vervolgens heb ik de eigenaar op de locatie gebeld en die gaf aan dat dit best vaak gebeurd en dat hij iemand met een telefonische aanvraag voorrang had gegeven. Na 1 uur stond dezelfde sauna op dezelde dag en tijd nog steeds bij Secret Rooms beschikbaar. Wat een amateurs!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie voor je geheime avontuur!

Goede en discrete ontvangst in B&B locatie

Geweldig!

Een grote secretroom met 2 sauna’s, jacuzzie en een bed. Alles is heel luxe. Wij hebben ons erg vermaakt. De verhuurders zijn ook ontzettend aardig. Echt een aanrader.

Fijn verblijf!

Mooie comfortabele grote bed. Kamer is mooo ingericht en is netjes. Ik kon nergens een stof vinden :) Perfecte hygiëne. Ik kom zeker terug! Jammer dat er geen koffie/thee is in de kamer!

Mooie er relaxte locatie

Mooie locatie en goed verzorgd. Ook de borrelplank was heerlijk. Wij hebben genoten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima ontvangst gezellige gastvrouw.

Prima plek

Goedkoop en shabby

Eerste keer en dan blijkt dat goedkoop ook goedkoop is. Gehorig, complete steiger rondom het pand, en camera's op de gang, qua privacy niet heel fijn bij aankomst en vertrek. Voor 56 euro drie uur mag je ook niet meer verwachten.

Overweldigend

Het was mijn eerste keer dat ik via jullie heb gereserveerd. Maar dat gaat zeker vaker gebeuren. We werden heel vriendelijk ontvangen en er was een kleine verwarring , maar dat kwam gelukkig goed. De plek waar we waren was mooi en met een eigen ingang en parkeerplaats. Het huisje was schoon, maar voor de volgende keer maar een 2 persoonsbed ipv 2 losse bedden ,reserveren. Verder prima !

• Prijs-kwaliteit verhouding

Op onverwachte locatie leuke kamer

Ontvangst ietwat knullig, eenmaal binnen prima. Sauna stond al aan, jacuzzi al gevuld, netjes en schone kamer. Locatie goed bereikbaar, parkeergarage aan de overkant.

Nice!

Informeel ontvangst. Ruime badkamer, groot bed, badjas en handdoeken genoeg. Parkeren vlakbij. Heerlijke plek, ik wil hier wel terugkomen

Super ervaring

Sfeervolle kamer, mooi ingericht. Koffie/Thee/Fris allemaal gratis te gebruiken. Verhuurder weet waar je voor komt, wijst je de kamer en laat je vrij. Top locatie!

Boven verwachting super locatie

Wij hebben al een aantal prive sauna's bezocht en dit is toch wel een parel midden in Brabant, dat had ik vooraf nooit gedacht, want in werkelijkheid zo veel mooier, sfeervoller en luxe dan de foto's weergeven. Alles klopte, alles was af, schoon, warm, super details die een zen moment helemaal afmaken. De gastvrouw is een topper! Zodra we binnenstapten voelden we ons enorm welkom en wisten dit gaat helemaal goed komen, heerlijke energie. We hopen dat je snel nieuwe foto's laat maken of zelf maakt die je geweldige locatie echt tot zijn recht laten komen. tot een volgende X

Super huisje

Zo’n leuk huisje, super discreet, we hebben niemand gehoord of gezien, behalve het geluid van vogels in de natuur. Het huisje is smaakvol en schoon. Super mooie badkamer met ruime douche. Je kunt ook zalig en intiem buiten zitten. Echt super relaxed. Min puntje vind ik wel de super steile trap naar de slaapkamer. Persoonlijk zou ik nog een extra wat hogere trapleuning handiger vinden. Het bed had twee eenpersoons matrassen. Daar had ik persoonlijk een topper opgelegd als ik mijn huisje zou verhuren voor zulke doeleinden. Ondanks de minpuntjes zeker voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was een hele mooie locatie, rustig en heel netjes en schoon!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!