Mooie kamer

Zeer mooie kamer....mocht naar mijn idee iets goedkoper zijn dan zou ik er vast en zeker vaker gebruik van maken

Uitstekend!!

Echt een top Privesauna. Samen met mijn vriend geweest en dit is de beste Privesauna die wij ooit hebben gezien! Zeer gast vriendelijke mensen lief en alles was er top geregeld niets was teveel zelfs al hadden we dan geen ontbijt genomen had de gastvrouw lief broodjes gemaakt en wat lekkers voor onderweg echt een topservice zeer professioneel en wij komen zeker vaker terug, bedankt voor deze mooie belevenis!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Discrete ontvangst, mooie kamer met alles wat je nodig hebt

Het was heerlijk relaxt, super schoon ,netjes en alles is aanwezig, we komen graag nog een keer terug

Heerlijk

Het was zeker een geweldig kamer! Ruim, stil, zwembad groot en diep genoeg!! 2 min puntjes: 1- Wij horen gelijk van de gastvrouw dat wij moest zelf de vloer droog achter laten!!! Vreemd, toch?!?!! Tijdens het gebruik van de kamer zijn we een paar keer bijna op de grond gevallen. Natte voeten of slippers ivm natte grond hielp niet. Het water maakt het zo glad dat een ongeluk kan veroorzaken. Dus een trekker gebruiken om het water aan de kant te doen is noodzakelijk voor je eigen veiligheid!!! Heel vervellend... want iedere keer moest we de trekker gebruiken of extreem voorzichtig rond lopen!!! 2- de wanden van de jacuzzi ( bij de boven randen bij het water niveau) waren niet helemaal glad, dus niet goed schoongemaakt! Ik vrees dat ze laten de jacuzzi alleen maar leeg lopen en beetje met water spoelen! In de sauna, met de stoom die tegen het glas komt kan je goed zien waar de Schoonmaak doekje geweest is. En ook de tekening van de vorige gasten... een hartje!!! Tussen de matras en de bed frame er waren rozenblaadjes te zien. Zeker van een romantisch arrangement van andere gasten. Beetje opletten betreft schoonmaak en wat aan doen tegen de gladde tegels, kamer zelf is al fantastisch!!!!

Hele fijne sfeervolle plek

We zijn hier nu twee keer geweest. Rustige sfeervolle plek. Alles zoals het moest zijn. Heerlijke tijd gehad. Kom nog een keer terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hotelkamer was keurig in orde, zoals verwacht

Ontvangst en inchecken ging zoals verwacht. Discreet en professioneel. Helaas moesten we bij het uitrijden een parkeerkaart met pin betalen bij een automaat. We hadden graag de gelegenheid gehad om deze kaart contant af te rekenen bij de balie.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima lokatie om even te ontspannen

Prima lokatie om te ontspannen, helaas functioneerde het bubbelbad een beetje te goed. Kregen hem niet uit, verder is het jammer dat je nergens daglicht ziet.

Zoals altijd helemaal goed

Prima locatie professionele gastvrouw.

Voor herhaling vatbaar.

Een hele mooie ervaring in deze rare tijden. Jammer dat het raam van de sauna krom was getrokken (waarschijnlijk verkeerd gebruik vorige gasten) en te weinig en nat hout. Daardoor veel langer in de whirlpool gezeten terwijl mijn partner graag meer tijd in de sauna had doorgebracht. Al eerder genoemd: de tapas . De prijs veel te hoog voor dit plankje. Maar voor de algehele entourage zou ik het zo weer doen. Prachtige locatie met veel privacy en mooi landelijk uitzicht.

Prima verblijf

We zijn ontvangen door een aardige gastvrouw en kregen een mooie en nette kamer. We hebben een heel fijn verblijf gehad

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ruim, zeer schoon, smaakvol, begrepen!

Lastig om deze locatie niet weer te boeken. Gastvrije ontvangst, super privacy, diverse ruimtes, alle voorzieningen kloppen. Steviger (en hoger) matras zou de enige tip zijn. Af en toe boek ik iets anders, maar dit blijft wel de beste evergreen!

Heel slecht geregeld

Ik kwam op tijd maar niemand deed open !na een paar keer bellen kwam iemand aan heel aardig persoon en die vertelde ons dat hij helemaal niets wist van reservering de kamer was koud, geen handdoeken en niet zoals we hadden verwacht,, uit eindelijk zijn we toch weg gegaan zonde van ons geld!!

Zeer geschikte locatie

Hele mooie kamer voor een degelijke prijs. Aardige mensen die je open en vriendelijk ontvangen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne privésfeer met goede voorzieningen

We hebben heerlijk genoten in ons privé huisje. De jacuzzi was zalig; het huisje was knus en romantisch aangekleed (vanwege het romantisch pakket). Paar dagen van te voren contact opgenomen met de eigenaresse en sindsdien eigenlijk alleen maar zeer positief contact gehad. Al met al een enorm succes! + Verzorgde locatie + Mooie voorzieningen + Vriendelijk personeel

Mooie lokatie Alles discreet Vriendelijke ontvangst

Alles net niet

Na wat raar opmerkingen bij het binnen komen. Naar de kamer gegaan waar niet alles klaar stond waarvoor ik wel had betaald. Niet alles was schoon. Gebruikte bekers met wijn/ water er nog in. Vlekken in het bed en nog overal kaarsvet. En bad is veel teklein voor 2 personen niet netjes gamaakt. Echt alles maar net niks zeg maar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldig tot rust gekomen.

Alles perfect ervaren! 2 kleine dingetjes: Het bed ligt niet erg comfortabel en de koelkast maakt ENORM lawaai snachts. Dit neemt een klein beetje de rust en stilte weg. Maar verder echt een super ervaring!! Totale privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles naar wens. Heel mooi en schoon! Zwembad lekker op temperatuur, comfortabel bed. Zeer aan te aanraden en voor herhaling vatbaar.

Vriendelijk,netjes!!

Eerste keer naar een privé welness en is goed bevallen. De ingang van welness is naast een restaurant waar je ook bij de receptie moet aanmelden. We werden vriendelijk ontvangen en mochten mee lopen naar de welness. De jacuzzi liep al vol en de heerlijke lucht in de ruimte was een fijne binnenkomer. De sauna is erg groot en je kan er allebei in liggen.Er staan twee 2persoons bedden met handdoeken er boven op. Super grote tv en heerlijk ontspannen in de jacuzzi. De badkamer met dubbele stoomdouche is ook erg fijn.Alles was erg goed schoon. Er staat ook een tafel met 2 stoelen waar je een bakje koffie/thee kan drinken en een menukaart om iets van een snack/Chinees te bestellen. Al met al heerlijk genoten!!

Één super plekje!!!

Nu een aantal keer hier geweest. Worden gastvrij en anoniem ontvangen. Kamer is heerlijk en van alle gemakken voorzien. Ook een fijne douche ontbreekt niet. Wij komen hier zeker terug.

Leuke kamer

Een leuke kamer. Zou graag een keer terug komen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Enorm groot zwembad en jacuzzi. De sauna was ook ruim en al op temperatuur. Erg gastvrij ontvangen. Mijn kinderen van 4 en 7 hebben enorm genoten en wij ook. De volgende keer hopelijk met een overnachting.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was een gezellig en ontspannend dag

Een dag waarbij we in rust zijn gekomen en dingen voor paar uur achter ons rug hebben gelaten. Het jacuzzi is niet zo groot als verwacht maar je past er net met z’n tweeën.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Erg slecht, smoezelig en onveilig

Smoezelig, vieze WC, niet wat belooft was betreft douche/stoomcabine. Koud, onveilig een geplaatste kachel niet genoeg. Geen badjassen zoals beschreven. Zouden 4 uur gaan, maar net een uurtje volgehouden.

Super-de-luxe

Top locatie, mooie super de luxe kamer voor een fantastische prijs en een mooie tijd doorgebracht . Bedankt !

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!