Een geslaagde wellness avond!

De kamer was groter dan dat ik dacht. Was schoon en mooi. Wel jammer dat er geen wc papier was in de wc. Wat ik storend vond was dat er steeds de deur open en dicht ging in de hal. Het leek alsof er iemand binnen kwam.

Mooie karakteristieke kamer

Gezellig, schoon en comfortabel.

super

top super locatie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne kamer, snelle check in

Fijne ruime lichte kamer met eenvoudige schone badkamer. Discrete check in. Het was alleen onhandig dat maar 1 van de 3 liften het deed, dus lang wachten.

Leuke locatie

Locatie is prima, maar onderhoud loopt wat achter. Afspoeldouche in jaccuzi nog steeds niet vervangen. Sauna was absoluut niet heet. Graadje of 60 denk ik. Geen houder voor handdouche in de douchecabine, lag gewoon op de grond. Wc maakt veel herrie elke minuut.Gastvrouw is wel erg sympathiek.

Schoon en discreet

Heerlijk rustig en discreet. We hadden prachtig weer, dus dat hielp mee. Instructies perfect en duidelijk

Heerlijke kamer

We kwamen door een vergissing dag een dag te vroeg. Desondanks wel een kamer gekregen. Zeer discrete ontvangst. Vriendelijk en gastvrij. Een echte aanrader als je discreet wil genieten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super schoon vriendelijke uitleg gehad alles mooi en fris binnen fijne jacuzzi +zwembad Sauna’s etc echt genoten

Prima bevallen

Mooie plek, leuke accomodatie. Was wel even een speurtocht naar de theezakjes :-). Zou deze weer boeken.

Wat een genot!

Heerlijk om even volledig te kunnen ontspannen in het centrum van de stad. Alles is schoon, netjes en werkt goed. Royale handdoeken en badjassen maken het compleet. Ik kom zeker terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Héérlijk ruimte voor samen ontspannen

Echt genoten van deze rustige en ruime accommodatie. En de chocolaatjes waren heerlijk

Gezellig , ruim

Fijn onderkomen erg gezellig , schoon

Geweldige Oplossing voor discrete ontmoetingen

Fijne afhandeling! Mooie locaties! Ook betaalbare locaties! Fijn dat je ook contant kunt afrekenen!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige locatie, zeer vriendelijke gastvrouw

Prachtige locatie, kamer schoon en erg mooi. Heerlijke badkamer ook. Aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een heerlijke plek om je thuis te voelen

Een mooie verzorgde loft waar we meermaals zijn geweest en waar we waarschijnlijk regelmatig zullen vertoeven.

Uitstekende locatie

Mooie kamer, goed verzorgd. Discrete eigenaar.

Fijne kamer,mooie locatie

Heerlijke ruime kamer met bad,douche, bed,bank en Keuken. Heerlijk voor paar relaxte uren

Fijne rustgevende ervaring

Mooie discrete locatie in een rustig gebied. De gastvrouw was erg beleefd en hielp kort nog even met onduidelijkheden. De kamer was knus en erg schoon. Bij binnenkomst stond de verwarming aan, maar het was toch een beetje frisjes. Na het drinken van thee, goed opgewarmd. Verder heeft het een leuke indeling en is het een fijne locatie als je van rust houdt.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geen gedoe, gewoon goed geregeld, alles naar wens!

Je moet jezelf identificeren, maar voor de rest is alles goed geregeld. Het lijkt allemaal discreet. Prima date gehad.

Uitstekend!

Hele goede service! Goedkope hotellen, en een hele snelle service!

Heerlijk appartement!

Heerlijk appartement van alle gemakken voorzien, zoals keukenblok en regendouche. Schoon en goed geequipeerd met oog voor detail. Bosje verse tulpen op tafel maakt het helemaal af! Aardige en bereidwillige gastvrouw. Locatie biedt voldoende privacy.

Makkelijk

Makkelijk om ergens een ruimte te huren. Snelle reactie.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Gezellige kamer, maar aanvang is koud

De kamer, bed, douche etc. is allemaal prima. Alleen was het fijn geweest als de verwarming een uur van tevoren aangezet was. Nu duurde het een tijd voor de kamer eenigzins op temperatuur was. Het bad is te klein om comfortabel met zn tweeën in te zitten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Kamer was dik in orde omgeving/locatie wat minder

Kamer is goed ingericht en voldoet helemaal aan verwachtingen. Ligt midden op industrieterrein, daar moet je even doorheen prikken.

Heerlijke mini wellness

Fijne locatie in centrum. Alles was er schoon. Sauna, douche en jacuzi zijn goed. Heerlijk om te relaxen. Enige minpuntje is dat de losse bedden vrij makkelijk van elkaar schuiven.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!