Netjes en discreet maar wel midden in het dorp..

Discreet, landelijke omgeving

Goede locatie, vlakbij uitvalswegen. Incheck is anoniem, landelijk huisje ,alles compleet ,netjes en rook lekker behalve de handdoeken helaas..rook naar natte hond.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ontvangst was super kamer was al.open geen gedoe we kregen sleutel achteraf door brievenbus super

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles naar wens en verwachting

Alles was netjes en sfeervol. Alleen douchen is niet ideaal en met z'n 2en eigenlijk niet te doen. We hadden een paar extra handdoeken ook wel prettig gevonden.

Heerlijk!

Schoon, fijne sfeer, prima faciliteiten, discreet.

Discreet

Klein maar alles aanwezig

Prima ontvangst, afgelegen locatie buiten de bebouwde kom, alles was aanwezig maar fijn zou een twee persoonsmatras zijn en niet twee een persoons. Verder koffie, badspulletjes etc aanwezig

Mooie smaakvolle loft

Heel mooi en stijlvol ingerichte loft waar het puur genieten is.

Ontzettend genoten

Het was weer een geweldige dag. Weer van alle kamer faciliteiten kunnen genieten.

Heerlijk!

Hele fijne kamer, schoon en lekker warm. Heerlijk om even een paar uurtjes te ontspannen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

duistere ruimte niet erg schoon

werden ook nadrukkelijk verzocht op tijd te vertrekken

Gezellig daar

Super leuk daar

Mooie lokatie / erg koud

1 verbeterpuntje.... het is een prachtige lokatie. Wat jammer is dat het er berekoud was en het een hele tijd duurde voordat het er warm was. Je zou denken, als je weet waarvoor mensen daar komen en dan voor die 2,5 uur, dat je dan zorgt dat het er warm is.... maar okee, dit soort dingen kunnen gemakkelijk verbeterd worden, toch ?

Meesterlijk genoten

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima ontvangst. Dit is zoals het bedoeld is.

Heerlijk genoten van de landelijke rust . Erg discreet. Mooie kamer . Groot bed. Prima onthaal. Een echte aanrader.

Aanrader

Rustig gelegen in een mooi gebied, erg vriendelijk en alle privacy

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ontvangst beetje rommelig, eenmaal binnen oke, niet erg warm.

Kamer was ruim, tv, audio en hemelbed, zag er leuk uit! Kleine douche, goed gevulde koelkast die gebruikt mocht worden. Voldoende privacy, geen gestress om op tijd te vertrekken. Parking oke.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Relaxen in een zeer fijne mooie schone privé spa. Zeker voor herhaling vatbaar.

Erg fijn en huiselijk

Het was onze tweede keer. En omdat het nogal een eindje rijden is voor ons, maken we vaak een andere keuze. Maar dit is toch wel een hele fijne accommodatie. Waar je naast fijn intiem samenzijn, ook gewoon kunt werken en kletsen.

Goed bevallen!

Alles conform verwachting, voor herhaling vatbaar!

Heel fijn

Ik vond het schoon en gastvrij. En we vonden het super leuk

Zeer prettig verblijf

De ruimte is voorzien van alles wat je kunt wensen in een Spa! De uurtjes waren zo om.

Prima ervaring

Nette kamer met alle basic voorzieningen die je nodig zou kunnen hebben tijdens een paar uur. Ondanks dat we op een hoge verdieping zaten helaas niet een kamer gekregen met een mooi uitzicht zoals bijvoorbeeld op de promo foto.

Top !

Prachtige lokatie.. schoon en discreet. Waren hier voor de vijfde keer. Vriendelijke gastvrouw. Er zit altijd een fout in de adres gegevens. Dat geeft soms problemen met de Tom Tom. Er staat namelijk Rottevaler. In de laatste sns met de vraag of ik dit wil invullen staat het wel goed. Misschien even corrigeren !

Geweldig en lekker relax

Geweldige lokatie, eigenaren zijn vriendelijk behulpzaam, het is er van alle gemakken voorzien heerlijk relaxen.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!