Geweldig en lekker relax

Geweldige lokatie, eigenaren zijn vriendelijk behulpzaam, het is er van alle gemakken voorzien heerlijk relaxen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie. Erg netjes. Heel fijn. Om rekening mee te houden; - open toilet, wel achter een muurtje maar geen deur.

Niet netjes

Geen nette omgeving... kamer ook niet echt.. stinkende koelkast.. Handdoekje washandje... gekreukt en grauw... Volgens mij komt daar niet veel... Wij in ieder geval nie sorry

Keurig netjes

Geweldige lokatie

Heerlijk genoten van deze lokatie kom zeker terug

Prima accommodatie

Prima verzorgd, niets op aan te merken. Aankomst en vertrek(looproute)niet geheel anoniem, maar voor ons niet heel groot punt.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Knusse locatie om te ontspannen.

In deze, niet al te grote ruimte, hebben wij een paar fijne uurtjes gehad. Een heerlijk bubbelbad en infrarood sauna. We hadden ons een beetje verkeken op het feit dat er geen bed was. Maar er was wel een prima loungebank op de etage hoger. Het is al met al een fijne locatie om heerlijk te ontspannen, te genieten van elkaar en alles om je heen even te vergeten. Het enige nadeel vonden wij: de tijd ging veel te snel! ;)

• Prijs-kwaliteit verhouding

Schone kamer met veel privacy en vriendelijke eigenaar.

Veel privacy. Een mooie schone kamer. Vriendelijke eigenaar!

Voldeed aan alle verwachtingen

Ik had een fout gemaakt in de eerste boeking die ik had gemaakt. Omdat ik meteen heb gebeld kon die boeking worden geannuleerd (geld terug na 2 dagen) en kon ik een nieuwe boeking maken. Na de boeking kreeg ik vrij vlot contact met duidelijke instructies van de verhuurder. Als er toch iets niet zou zijn zoals verwacht, zou ik contact kunnen zoeken, zodat dat meteen opgelost zou kunnen worden. Maar alles was tip top geregeld, dit was dus niet nodig. Na aankomst en opvolgen van de instructies een prettig en discreet (heb verder niemand gezien of gehoord) verblijf gehad. Ruimte was schoon, handdoeken waren ruim aanwezig, kortom: top...

domper!

Vol verwachting naar Venlo afgereisd. Op een schimmig industrieterrein een zo mogelijk nog dubieuzere locatie. De ontvangst was hartelijk, maar de kamer is een soort grot, zonder daglicht, zonder adequate mogelijkheden de temperatuur te regelen. Voor 399,- per nacht kan er geen drankje of hapje vanaf. We hebben er het beste van gemaakt. Na het uitchecken werden we beticht van het meenemen van 'dopjes' van het bubbelbad!!! Wat krijgen we nu! De volgende keer zal ik mijn 400,- aan een dakloze geven, dat lijkt me beter besteed dan aan deze uitermate slechte locatie! PS: is dit een legale locatie? Geen vluchtwegaanduiding? Geen plattegrond van de locatie? Blusmiddelen zeer beperkt. De kamer had maar één in/uitgang, geen enkele andere vluchtweg! Geen uitleg over de locatie.

Fijne locatie

Mooie kamer en fijn bed

Keurig en goed verzorgd

Aardig ontvangst, top discretie.

Heel mooi

Echt een mooie kamer en een mooie omgeving lekker rustig. We een mooie kamer echt netjes verzorgt alles.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie locatie, rustig, kamer netjes. Alles goed schoon. Ontvangst erg vriendelijk

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie, nette, zeer schone kamer

Zeker voor herhaling vatbaar. Sterker nog.... de volgende keer is alweer geboekt.

Heerlijk

Alles was weer top voor elkaar. Keurig netjes, alles wat je wil is aanwezig. Gewoon top.

Prima locatie

Nette kamer met voldoende voorzieningen. Ontvangst door gastvrouw zonder vragen. Wij hebben ons prima vermaakt!

Leuk gezellig plekje

Mooi plekje met privacy

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi appartement, schoon & discreet inchecken.

Duidelijke communicatie vanaf verhuurders kant, keurig op tijd de sleutel code gekregen zodat je geheel anoniem kan inchecken. Leuk ingericht appartement, schoon mooie badkamer (gelijk inspiratie voor als mijn badkamer aan vervanging toe is ;-) ) Heerlijk rustig gelegen en het bed is ook meer dan goed. Ik kom hier zeker nog eens terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was fantastisch alleen bed mag vervangen worden

Was heel netjes en schoon alleen die bedden schuiven steeds uit elkaar wat irritant was en bad mag ook beetje breder de rest wad prima

Had beter gekund

Mijn ervaring dat er voldoende ontspannings mogelijkheden waren maar de jacuzzi was erg vies. Dreef van alles in en op het water. Moet hoognodig schoon gemaakt worden. Wij waren er absoluut niet over te spreken, maar was op dat moment niet meer te verhelpen. Een groot minpunt.

Superkamer! Schitterende romantische omgeving

Anonieme check-in is altijd goed natuurlijk. Verwarming stond al aan toen we binnenkwamen. Super netjes allemaal. Kan ik zeker iedereen aanbevelen!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima kamer met veel faciliteiten

Het is rommelig, tikkeltje verouderd maar verder een prima kamer. Service was goed.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het is klein maar wel knus

Leuke ontvangst

• Prijs-kwaliteit verhouding

Met het gezin (vrouw en 3 kinderen) 3 uur lang heerlijk genoten van mn het zwembad en de jacuzzi. Zeer schoon en sereen, alles ziet er mooi/strak maar wel warm/huiselijk uit, badjassen/handdoeken/ed lagen netjes klaar, erg fijn ook dat er een tv/beamer is, duidelijk niet beknippeld om ook de laatste details in orde te maken...en uiteraard uitstekende service/gastheerschap.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!