Super fijn, mooi, heerlijk genoten!

Het was ontzettend fijn, alles werkte perfect naar behoren. Alleen veel te kort, dus reden om snel terug te komen wat zmwe zeker gaan doen. Heel vriendelijke mensen.

Geweldig!

Afgelopen dinsdag een geweldige tijd gehad bij Byonz. De aangevinkte arrangementen waren uitstekend en ruimschoots voldoende voor ons. De locatie is brandschoon en van alle gemakken voorzien. Eigenlijk te weinig gebruik gemaakt van de faciliteiten. Te druk geweest met elkaar :)

Super verzorgd

Een onwijs mooie kamer zoals op de foto’s wordt afgebeeld. Rustige ligging en een fijn welkom. Zeker voor herhaling vatbaar!

Heerlijke lekkere privé locatie

.Tweede maal geweest. Nu een uur langer Top locatie. Goede faciliteiten. Ga er zekers voor een derde keer weer naar toe en een vierde enz enz.

• Prijs-kwaliteit verhouding

We hebben ons goed vermaakt

Een erg leuke en comfortabele plek We komen zeker weer een keer terug

Discreet

Discreet en schoon en vriendelijk personeel maar ik blijf het niet uit kunnen staan dat er geen nachtkastjes zijn. I

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi huisje en heel vriendelijke gastvrouw

We hebben genoten, ondanks dat er iets niet goed was gegaan, maar de gastvrouw heeft dat prima opgelost/ goedgemaakt. We komen zeker nog eens terug!

Super netjes en vriendelijk

De kamer was mooi,netjes . En een goed lekker lunch plankje. Was helemaal Top!

Netjes en schoon

Kamer is netjes en schoon alleen ben je bij iemand thuis en dat is best raar.

Super belevenis!

Super mooie spa. Wij hadden een Valentijns arrangement geboekt. Erg prettige ontvangt, was erg schoon, ze hadden allemaal hartjes ballonnen en rozen in de ruimte gelegd, bad was al lekker vol met water en rozenblaadjes, champagne, chocola kortom echt een verassing! Dikke aanrader en wij komen nog zeker een keer terug!

Schoon, sfeervol, leuk gedaan

Prima ontvangst. Is wel even wennen omdat het in een huis is. Maar desondanks toch voldoende privacy. Zag er netjes en sfeervol uit. Een aparte douche of desnoods een scherm tegen het spatten had wel handig geweest. Leuke swing en grappige soft sm speeltjes. Leuk verblijf gehad.

Gezellig en knus

Super fijne kamer.. leuke prijs....aardige beheerder.. Genoten

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk relaxen & bijkomen!

Ik kwam aan en werd vriendelijk ontvangen, heb een rondleiding gekregen met wat de faciliteiten waren. Helaas was de douche niet gebruiksklaar want de leiding van koud water was bevroren. Voor de rest prima kunnen relaxen in het bed en in de sauna, prima dranklijst en de prijzen hiervan!

Geweldige dag gehad

Was super. Mooie plek super netjes en door de open haard romantisch. Lieve gastvrouw vanaf aankomst 1 x contact voor eventuele uitleg daarna niet meer gestoord door de gastvrouw. Heerlijk bad Alles wat he nodig hebt is daar te vinden. In 1 woord Geweldig

Supermooi

Supermooie kamer en vriendelijke gastvrouw. Minpunt is dat het een erotische massagesalon blijkt. Niks mis mee maar dat moet wel van tevoren gecommuniceerd worden. Het adres zie je pas na betaling en als je googled zie je dat

• Prijs-kwaliteit verhouding

Echt perfecte locatie voor ons

Leuke ervaring

Vriendelijk ontvangen ziet er netjes uit allemaal top

Het was goed

Het een leuke ervaring, de kamers zijn erg gehorig. Ook het personeel op de gangen kan misschien minder luidruchtig zijn!!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie, veel privacy, gunstige ligging.

Soepele ontvangst, prima parkeren, De ruimte is gezellig en biedt alle privacy die je wenst. Schoon, huiselijk, ruim en goed sanitair en een goed bed. Niets te wensen over!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een nette kamer, met een mooi uitzicht.

Gewoon een nette kamer, met een mooi uitzicht.

Snel en simoel

Werkt prima. Jammer dat er soms dubbele boekingen zijn

Klein maar fijn.

Fijne plek om samen te ontsnappen. Zeer schoon, mooie grote douche en mooi beddengoed (waar te verkrijgen? ). Alleen tissues o.i.d. ontbreken.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wederom fijn, warm en schoon

Het is voor ons een fijne mogelijkheid om elkaar te treffen en een dagje samen te zijn. Het is er ruim en schoon en van alle gemakken voorzien.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Echt alles tip top voor elkaar!

Supermooie kamer

Mooie kamer, van alles voorzien, liggend op een prachtige locatie met parking.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!