Gewoon goed

Heerlijk privacy

Hele nette kamer. Goede en snelle ontvangst Wat kleinere kamer maar voor met lover heb je alleen goed bed nodig. Kleine badkamer maar heel netjes

Ontzettend genoten

Echt een aanrader, keurig verzorgt, prachtige kamer, zalig bed en badkamer, echt van alle gemakken voorzien, helemaal top.

Slechte anoninimiteit, onhygiënische binnenkomst,

Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van de kamer wegens sleche ontvang.

Mooi ruim van opzet

Mooie grote ruimte. Hottub is lekker als je de bubbels uit laat, teveel herrie en niet echt masserend effect. Het bed is ook niet echt super. De barrelsauna is echter heerlijk. Wel oppassen met de zandloper want die hangt niet heel handig direct boven de kachel en is dus gloeiend heet

Helemaal top!

Helemaal top!

Heerlijk

Even ertussenuit met mijn geliefde

Heel fijn

Mooie kamer fijn ontvangst aanrader Alleen was het heel koud in de kamer dat het buiten -7 was zal wel hebben meegewerkt maar het was wel jammer

Hele mooie schone locatie

Met mijn geliefde al 2 keer geweest. Gezellige inrichting. Lekker in de jacuzzi. Enige verbeterpunt zou de mengkraan in de douche zijn. Privacypuntje heeft met parkeren voor de deur te maken. Je kan hem natuurlijk ook ergens anders neer zetten.

• Prijs-kwaliteit verhouding

geweldige locatie, lekker prive en goede faciliteiten

Het enige wat het nog beter zou maken is een lekker 2 persoons bad, tevens zou ik een kwalitatief betere thermostaatkraan plaatsten. verder is alles zeer goed verzorgt en je kunt er heerlijk relaxen.

Prima ontmoetingsplaats

Aardig appartement, leuk aangekleed. Wel wat gedateerd maar netjes. Goede prijs prestatie.

Super mooie locatie

Super romantische locatie

Luxe

Mooie kamer! Comfortabele bed met alles erop en eraan

• Prijs-kwaliteit verhouding

We zijn hier al meerdere keren geweest, heerlijk huisje.

Veel privacy, aardige gastvrouw en gezellig en knus huisje dat van alle gemakken is voorzien.

Aangenaam

Zeer leuk en knusse accommodatie locatie was ff zoeken maar meteen goede privacy Zeer schoon en hygiënisch.

Was oke

Was goed

Eerste verblijf via Secret Rooms

Eerste keer dat ik een verblijf probeerde te regelen ging t niet goed en is de reservering gecanceld. Slechte ervaring dus. Paar maanden later nog een keer geprobeerd, nu ging het vlot en gesmeerd. Heerlijk verblijf gehad...

• Prijs-kwaliteit verhouding

Alles was privé, netjes en schoon. Goed ontvangen, zeer vriendelijk personeel

Geweldig genoten

Ontvangst netjes en zeer discreet. Kamer schoon netjes en alle voorzieningen die we nodig hadden. Roomservice geweldig en zeer uitgebreid. Kortom tot binnenkort

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer netjes. Mooie omgeving.

Netjes en een mooie omgeving.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer , goed geregeld, vriendelijke mensen

Altijd goed geregeld, schoon etc

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was super leuk ik en mij vrouw heb genopte eg

Het was heel mooi

• Prijs-kwaliteit verhouding

Snel, efficiënt en heel discreet.

Het reserveren ging probleemloos. De bevestiging was vlot. Top locatie en heel discreet! We zijn vriendelijk door de gastheer ontvangen. Knusse, schone en nette kamer met een fijne douche. Wij hebben genoten! En zullen zeker nog eens gebruik maken van secret rooms en de locatie.

1 woord Top

Perfecte verblijfplaats

Wederom genoten

Wederom weer genoten... Lekker met z'n 4en op het heerlijke bed... Zijn er al vaker geweest en komen graag weer een x terug..

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!