Fijne dag

Precies als op de foto's. Alles is ook schoon en temperatuur goed. We hadden 5 uur geboekt. Vriendelijk ontvangst, goede uitleg. Tijd was zo om. Ik vind wel heel duur. Vanwege de prijs zal ik het niet nog een keer doen. Maar dat is dan ook de enige reden. Verder was alles naar wens.

Zeer fijne kamer

Alles was prima

• Prijs-kwaliteit verhouding

Luxe locatie, zag er allemaal heel schoon uit. Uitgebreide rondleiding en hele vriendelijke mensen. Echt een aanrader, wij komen op zeker nog een keer terug.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Aller eerst is het super mooi.. de perfecte plek om even te ontspannen ! Kleine hapjes, drinken we kwamen niks te kort ! En als laatst en belangrijk heel hygiënisch.

Meeste was prima

We hadden een kamer met bad besteld en hapjes. De kamer had geen bad en er waren geen hapjes, wel een flesje wijn. De receptie was niet meer bemand, dus wisselen ging niet.

Superfijne plek!

Alles was goed geregeld , schoon en discreet. Een hele fijne plek !

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was heel erg top en goed geregeld

Ik raad deze locatie aan iedereen aan. Waaron: Mooie afgelegen locatie. Heel mooi van binnen. Aardige eigenaar. Echt om lekker te ontspannen. Ik geef 5 stars hierom. Geweest op: 04-02-2021

Helemaal goed

Zeer mooi, schoon en netjes, overal is aan gedacht en het is een hele discrete plek om even te ontspannen.

geweldig

we hebben er van genoten. het was perfecte gelegenheid om zo even tussenuit te knijpen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Top locatie en goeie service.

Mooie sfeervolle kamer met leuke extra.s en vooral verzord en schoon.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer fijne kamer, prettige discrete ontvangst

Vrijwel alles prima de luxe. Enige minpuntje: de kamer was nog ijskoud toen we binnenkwamen en het duurde vrij lang voordat alles verwarmt was.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fantastisch huisje met top jacuzzi

Wat een prachtig huisje en fijne jacuzzi. En helemaal top was het warme welkom met een fles bubbels

Mooie nette kamer

Super netjes, minibar gevuld, makkelijk te bereiken, vriendelijke eigenaar.. allemaal dik in orde, ons zien jullie zeker weer terug

Een geweldige ervaring

Een mooie locatie,goede hygiëne en prettig ontvangst!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Uitgezonderd van het feit dat ik vind dat je auto vanaf de weg te zien is, is het een toplokatie. Bed is top, keuken en wc zien er ook keurig uit. Je kunt er koffie en thee zetten. Douche is fijn. Kortom je hebt alle privacy daar. Badjassen ( hangen in de slaapkamer ) is ook erg fijn. We komen zeker eens terug...

Snelle reactie cq bevestiging

Prim

Nette kamer, dikke voldoende

Het was netjes, schoon, goed bed, en leuk uitzicht. Wel stevige prijs voor hetgeen geboden werd.

Op en top genieten!!!

Super fijne ervaring, gastvrij, nog mooier als de op foto’s. Klein puntje de muren in de externe wc ruimte waren niet schoon.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wij hebben heerlijk genoten van de jacuzzi en de sauna. Zeker aan te raden! De secret room is super netjes en schoon het was top!

Mooie ruimte

Mooie kamer met douche Aardige mensen die het beheren Erg vriendelijk

Mooie schone kamer

Mooie schone kamer. Veel privacy.. Helaas wel een beetje rumoerig op de gang.

Heerlijke accommodatie!!

Heerlijk genoten van de faciliteiten!!

Heerlijke dag!

Alles top! Goede ontvangst alles lekker schoon, top gedaan! Komen nog een keer !! Alleen hottub maakt heel veel lawaai. Ff een andere kopen !

Gewoon een prettige locatie

Geweldige locatie ! Netjes, gezellig, schoon en zeer discreet komen er nu al bijna een jaar regelmatig.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!