Vriendelijke ontvangst, lekker warm en uitstekend ingericht

Aardige ontvangst, veel privacy en gezellige ruimte

Netjes en goed verzorgd

• Prijs-kwaliteit verhouding

Verassend grote en discrete ruimte met veel voorzieningen

Bijzondere maar leuke (discrete) locatie, bij binnenkomst ontvangen door een zeer vriendelijke gastvrouw, die ons in het kort een uitleg en rondleiding gaf. Wij waren verrast door de grote ruimte om samen te kunnen genieten. Zwembad was echt fun, mooi en groot, living mooi grote hoekbank met heerlijke kussens. Bedroom is voorzien van een douche en een goed en groot bed. Lekker samen mogen genieten van de meeste faciliteiten, want bijna teveel voor een samenzijn van 3 uur. Helaas kregen wij de jacuzzi / bubbelbad niet op temperatuur, zoveel knopjes ook... De mogelijkheid om muziek af te spreken in het zwembad via Google lukte ons niet. Wij als genieters van een wijntje, zouden hiervoor het bedoelde glaswerk op prijs stellen, deze ontbrak ( er waren kartonnen drinkbekers, dat brengt toch weer net een andere sfeer. Maar kortom wat een mooie locatie, prima ontvangst, veel privacy en aan 3 uren hebben wij niet genoeg gehad om alles te kunnen ervaren...

Alles super !

Fijn contact, fijne ruimte! Gevraagd om kamer lekker te verwarmen en dat was ook goed geregeld; lekker muziekje op de SONOS-box... fijne douche, kortom alles TOP. Erg bedankt !

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ultiem cadeau voor een romantische en veilige ervaring in Corona tijd

Ik had deze wellness suite geboekt als cadeau voor mijn vriend zijn verjaardag. We hebben samen onwijs genoten van een romantische en veilige Corona proof experience. De gastvrouw was heel vriendelijk en alles was heel schoon en de inrichting was stijlvol, vooral de jacuzzi echt top! We hebben samen 3 uur genoten van deze suite en komen zeker terug!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super schoon, keurig ontvangst. Mooie locatie. In 1 woord gewoon top!

Goed geregeld

Fijne service en heel goed geregeld qua boeking. Niet te veel poes pas, maar geheel simpel. Alleen vond ik het jammer dat de TV-verbinding vastliep.

Het was fantastisch

En heerlijke relaxte tijd gehad lekker privé, samen heerlijk genoten. Dat gaan we zeker vaker doen

Romantisch

Heerlijk je eigen zijn

Overall goed, 1 minpuntje

Helemaal top, zeer compleet. Alleen deed de boiler raar nadat mijn vriendin had gedoucht en ik daarna nog wilde.

Geweldig !!

Top sauna ! Vriendelijke mensen, super mooie en zeer hygiënische sauna. Zeker een aanrader! En we zullen daar dan ook zeker nog vaker naartoe gaan .

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne knusse locatie bijzonder vriendelijke en attente gastheer

nette schone accommodatie op een discrete locatie , van alle gemakken voorzien. De gereserveerde lunch was overdadig en goed. voor ons een locatie om terug te komen.

Excellent

Very good

Super fijne ervaring!

Wat een mooie rustige plek. Met een gastheer die erg vriendelijk, gastvrij en openminded is! Zelfs laat in de avond kwam hij op verzoek een aansteker brengen. Het was heerlijk warm in temperatuur, en ook visueel! Leuke ontdek plekjes waar je je fantasie werkelijkheid kan laten worden!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Sfeervol, relaxed en vooral prive

We werden vriendelijk ontvangen en de werking van de diverse apparaten werd uitgelegd. Hierna hadden wij de volste privacy.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige locatie, op en top luxe!

Super vriendelijke host, een prachtige locatie helemaal in de middle of nowhere. De locatie is in het echt nog 10x mooier dan op de foto’s! Wat een ervaring, wij komen zeker terug!

Super fijne plek!!

Sfeervol, huiselijk, van alle gemakken voorzien. Anoniem inchecken wat prettig is.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hygiënisch en rustige omgeving. Voor herhaling vatbaar.

Klein maar fijn

Aan niks ontbreekt. Duidelijke omschrijving om binnen te komen.

Gezellig schoon veel luxe

Mijn aanrader

• Prijs-kwaliteit verhouding

Net als op de foto’s! Geweldig

Warm ontvangst, vanwege de verbouwing een mooie bos rozen gekregen. Stonden lekkere chocolaatjes klaar en munt water en pinda’s. Baden en sauna’s heerlijk. Bed ligt goed. Luxe ontbijt bijgeboekt en die deed z’n naam eer aan! Goede service en echt een aanrader. We komen zeker nog een keer terug! Locatie was ook schoon, lag alleen een leeg plasticje van een ob op de grond in het toilet maar verder keurig!

Top ervaring

Erg netjes. Heerlijke ruime regen douch en een zacht bed. Heb erg genoten .

• Prijs-kwaliteit verhouding

Bij aankomst bleek het bubbelbad lek maar wij hebben vrijwel meteen een andere welness ruimte toegewezen gekregen. Deze moest nog wel schoongemaakt worden terwijl de dag daarvoor de gasten ook al een lekkend bubbelbad hadden, dus die tweede welness had als back-up eigenlijk al gereed moeten zijn maar ze hebben het verder heel goed opgelost. Een mooie sfeervolle ruimte, zeker de moeite waard. Ik miste alleen een paar haakjes voor de handdoeken bij de douche

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk discreet en prachtige omgeving

Het was een heerlijke lokatie schone douche en lekker bed. We hebben genoten samen.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!