Super ontspannen

Super vriendelijk personeel, super schoon en super ontspannen

Goed, schoon, vriendelijk

Aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super mooie en schone kamer. Mooi prive ook al zit je in het centrum. Was onze eerste keer maar gaan hier zeker vaker heen. Zeker een aanrader!

Super luxe "thuiskomen"

Het sleutelkluisje bij de voordeur vergt nogal wat prutswerk om het te kunnen openen maar als je de sleutels te pakken hebt stap je binnen in een super luxe appartement. Het ontbreekt je aan niets! Minpuntjes? Ligbad is relatief klein en omdat je verder niemand ontmoet (dus wel totale privacy) zou het fijn zijn om wat instructies op papier aan te treffen mbt het Sonos muzieksysteem, de wifi codes en bijvoorbeeld mbt de (electrische?) open haard.

Prima plek!

Heerlijk huisje met prima faciliteiten. Vriendelijke verhuurder.

Heerlijk ontspannen

Snel en net ontvangst, alles goed schoon, voldoende drankjes, alles werkte simpel en na behoren.

Geen privé gevoel

Het was te klein totaal niet zoals ‘t leek zoals op de foto’s van internet daarnaast kon de deur niet eens op slot ofz hopen op goed geluk dat er niemand binnen komt.. ten tweede geen aparte ruimte om je om te kleden wat aan het begin nog wel te doen is maar na sauna gebruik heel lastig wirpool zeer troebel water en ramen in sauna en douche cabine waren niet schoon. Jammer dat je een romantische Boeking doet en dat we de theelichtjes niet eens aan konden steken omdat ze op waren, net als het badjas zonder touw heel goedkoop

Heerlijk privé ontspannen

Mooie rustige privé locatie met prima voorzieningen en goede service!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nu 4x geweest en bevalt ons erg goed ! Alleen iets gezelligere verlichting in de douche zou top zijn .

Niet goed

De stroom was om 2.30 uit gevallen slaapkamer in hé plafond waren muizen te horen in de terras liep een grote rat het was niet fijn om te zien

Zeer fijne ervaring!

mooie lokatie

mooie lokatie met alles er op en eraan voor relex verblijf wel lastig te vinden

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne, rustige plek om ongestoord te verblijven

Mooie lokatie en fijne kamer. Prettige sfeer om ongestoord te genieten.

Fantastische beleving

Persoonlijk ontvangst, geweldige faciliteiten, echt privé, heel schoon en netjes...in één woord fantastisch!

Heerlijke dag

In alle ontspannenheid genieten

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ineens vraagt men borg. Wil een kopie van rijbewijs. Geen badslippers etc

Wat een nacht was dat zeg. Nooit meer. Naar Rotterdam. Moest ineens 100 euro borg betalen. Kopie van mijn rijbewijs geven. Geen slippers aanwezig, vloer was spiegelglad. Je voelde de metro elke keer langsrijden. Uit de shishaa kwam een vloeistof uitlopen... in de ochtend aangegeven dat de shishaa niet goed was en dat ik deze niet heb kunnen gebruiken. De medewerkster gaf me gelijk maar kon er niets meer aan doen. Ik had gelijk moeten bellen.... Laat maar zitten. Kom er gewoon niet meer. Er zijn genoeg anderen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Kamer was oke. Helaas zat een bewoner naast ons te bellen.

Kamer was schoon. Keurig! Echter dat de bewoner in de kamer direct naast ons te bellen. Was wel een nood killer.

Super plekje

Mooie, schone, frisse kamer en badkamer. Leuke gastvrouw.

Heerlijke lokatie

We enorm genoten van de lokatie en elkaar. Een heerlijke open haard een kleedje...ervoor en prima slaapkamer en badkamer. Gastvrouw is discreet en telefonisch goed bereikbaar en alles perfect mee af te spreken. We waren later en was allemaal geen probleem. Top!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie kamer met voldoende privacy

Mooie schone kamer, genoeg privacy, leuke avond gehad.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk ongestoord genieten in een compleet ingericht huisje.

Een keurig net schoon knus huisje. Van alle gemakken voorzien incl keuken met oven en alles erop en eraan. Fijn om zelf met een code in- en uit te kunnen checken. Alleen zou er nog een deken of dekbed bij kunnen. De kant van kamer en keuken was prima te verwarmen, maar slaapgedeelte en badkamer waren frisjes.

Mooi gezellig verblijf

Goede locatie, discrete toegang. Mooi, schoon en compleet ingerichte trendy kamer met aparte slaapkamer en badkamer. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Het was een erg gezellig verblijf, wij komen hier zeker terug.

Super ontspannend

Heerlijk

Vriendelijk en schoon

• Prijs-kwaliteit verhouding

Makkelijk te reserveren, goede prijs-kwaliteit, netjes en schoon.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!