Sfeervol, schoon en zeer gastvrij

Meteen toen we de zolder opkwamen, waren we onder de indruk van de fijne warme sfeer die de kamer uitstraalt. Alles is aanwezig: handdoeken, een fijne muziekinstallatie, cv met thermostaat, een waterkoker, dimbare verlichting en een heerlijk bed. En het bad is echt een pronkstuk! De kamer is schoon en de gastheer is erg vriendelijk. Bij speciale verzoeken wordt er goed meegedacht! Deze kamer is een aanrader!!!

Super locatie

Super locatie,goede ontvangst....al bij al een geweldige tijd gehad op deze geweldige locatie,kom zeker nog een terug !!

Iedere keer weer prima

Zoals iedere keer prima huisje, schoon voldoende handdoeken en zoals gevraagd stond de haard aan.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Erg vriendelijk ontvangst, mooi en alles aanwezig!

Heerlijk bad, sauna en douche. De koelkast stond liefdevol gevuld klaar en voelde erg gastvrij.

Heerlijk genoten

Mooi en schoon verblijf. Was aangekleed met rozen en hartjes balonnen echt super leuk. Werden leuk ontvangen voelde ons.gelijk welkom. We hebben echt.genoten!

Goed heel goed.

Goede ontvangst netjes allemaal.

Super locatie

Erg discrete gezellige locatie. Gastheren zijn erg vriendelijk

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima, maar niet in prijsverhouding. De kamer was kleiner dan verwacht. De vloer was nog goed nat van de vorige bezoekers.

Rust, privacy en kwalitet

Elke keer weer helemaal top verzorgd, schoon, ruim en zoals je dat wenst

Fijne accommodatie

Een paar extra handdoekjes en een zeepje zou fijn zijn voor dit bedrag

Rust en privacy

Een mooie rustige plek om te genieten. De privacy sprak mij erg aan, ga hier zeker nog terugkomen.

Prima vertoeven

Top lokatie, netjes en schoon, 1 minpunt de badjassen waren niet droog, zodat we die niet hebben gebruikt.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Bijzonder fijne lokatie met goede faciliteiten

Ruim opgezette loft met keuken, ruime badkamer en infrarood.

Heerlijke kamer 6e verdieping top

Uitstekend bevallen!

Mooi en hygiëne is erg goed..

Een heerlijke dag gehad

Fijn geholpen bij aankomst. Vriendelijk ontvangst van de gastheer, korte duidelijke uitleg over de gang van zaken en daarna alle privacy. Ruimte is zeer sfeervol ingericht en voorzien van luxe jacuzzi. En ook nog voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Volledig naar verwachting.

Gastvrij ontvangst duidelijke uitleg en een net en schone accommodatie. Het bad stond al uitnodigend gevuld klaar met heerlijk warm water. De luxe lunch perfect verzorgd en smakelijk. De drie uur waren voor ons zo snel voorbij dat het van ons langer had mogen duren. Heerlijk ontspannen en genoten. Echt een locatie om terug te komen.

Was prima !

Goed verzorgd. .! Een blik biertje en een kleine fles wijn zou t compleet maken

Geweldige ervaring

Zeer nette en ruime kamer. Prima locatie om gezellig samen te kunnen zijn.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super relaxed en volledig tot rust

Heerlijk zen

Top geregeld

Eenvoudig te regelen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

All better than what I was expecting

Friendly service, very private, cozy ambiance. Everything on point! Loved every single activity in the room! Highly recommended

• Ci consiglieresti? Si

Smerig en gehorig

Dat een accommodatie gedateerd is, prima dat is een kwestie van smaak. Alleen dat er al weken niet is schoongemaakt, het stof 5 cm dik op tafel ligt, het bed stinkt en de badkamer vol schimmel zit is niet acceptabel. Daarnaast is de ruimt door een dunne houten deur gescheiden van het privé verblijf en erg gehorig. Dit geeft een gevoel van nauwelijks privacy. Voor ons eenmalig en nooit weer, helaas!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Makkelijk, discreet en fijne locaties

Heerlijk verblijf gehad. Locatie was discreet, romantisch en schoon. Gastvrouw is zeer discreet en aardig.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige locatie met geweldige faciliteiten...aanrader!!

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!