Goed personeel, schone ruimte

Aanrader

Alles aanwezig, schoon en netjes ! Ff weg van de wereld en zo hoort t ook!

Geweldig locatie, leuk ontvangst

Heel erg discreet, erg mooie kamer

uitstekend

Mooie landelijke locatie. Prima service. Heel discreet

• Prijs-kwaliteit verhouding

was eerste keer Maar echt super

Heeeeerlijk..

Ontvangst was fijn, kort discreet... Ruimte netjes en schoon. Van alle gemakken voorzien. Enorm genoten van een moment samen...

Mooi en landelijk gelegen

Kamers goed verzorgd

Heerlijke ervaring

Zeer verzorgde locatie, er lag een aardige attentie voor ons klaar!

Excellent !!!

Wat een fantastische plek. De was host flexible genoeg om mijn vergissing tegemoet te komen ( ik had nl per ongeluk voor een week later geboekt Ipv de dag dat we voor de deur stonden) en ons van een kamer te voorzien. De kamer voelde ontzettend goed aan, wat er voor zorgde dat we van instant serenity konden genieten. Super schoon , heerlijk bed met even zo heerlijk beddengoed. Gezellige tafel waaraan we onze lekker hapjes konden nuttigen. Top locatie !!! Wij gaan hier zeker nog eens terug komen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne tijd, wel wat benauwend voor mij.

De ruimte was voor mij wat benauwend. Het was er schoon, het glaswerk kon wat beter. Helaas kon de deur naar de hal niet op slot. Veder prima.

Schoon en professioneel

Professionele ontvangst. Complete privacy binnen. Buiten wel de kans mensen tegen te komen op parkeerterrein oid. Ruimte zelf was ruim en schoon, zeer compleet qua wellness aanbod en aangevuld met zitzakken, tv/koelkast en bed. Paar aangename uren doorgebracht.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima kamer voor de prijs

Ontvanfs was prima en professioneel. De kamer was netjes en ruim. Wel zonder daglicht. Maar als je dat niet mist is het een goede ruimte voor een redelijke prijs

• Prijs-kwaliteit verhouding

Net en vriendelijke ontvangst!

Mooi en schoon hotel! Vriendelijke en behulpzaam personeel. Duidelijke uitleg en goede kwaliteit eten! Een aanrader en voor herhaling vatbaar

Super fijne Spa!

Mooie ruimte waar we heerlijk genoten hebben van de jacuzzi, sauna en het grote relaxmatras. Het stoombad zijn we niet aan toegekomen; de 2 uurtjes waren zo voorbij.

Fantastisch genoten

Wat een heerlijke plek ! Vriendelijk ontvangen , en ontzettend genoten Zeker voor herhaling vatbaar

• Prijs-kwaliteit verhouding

Tis een simpele kamer maar Is de prijs ook naar, prima verblijven voor het privé samenzijn.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige ervaring behalve het laatste gedeelte

Geweldige prive locatie. Goede ontvangst Er werd goed geluisterd naar opmerkingen De tijd vliegt voorbij. Helaas bij ons viel de stroom uit. Daar zaten we dan in het donker. Daar konden de eigenaar niks aan doen Er werd ons een kortingvoucher toegezegd.

Echte secret room

Heerlijke grote gezellige ruimte. Heel vriendelijk ontvangen. Gaan graag nog een keer.

Heerlijk

Ruime kamer, mooi aangekleed. Super aardige gastvrouw. Niet schrikken als je aan komt rijden, want zodra je de juiste deur door loopt kom je in een fantastische kamer. We hebben er erg van genoten.

Heerlijk

Wat een mooie lokatie. Heerlijke plek om even te ontsnappen met je geheime liefde. De zwemspa is super, de hapjes lekker en de relaxruimte’s en slaapkamer zijn super.

Schoon en veel privacy

Voor t eerst gebruik van n secret room gemaakt. Ontspannen ontvangst al blijft t wel raar dat hij weet wat j er komt doen. Kamer was basic maar super schoon met n prima douche .

Goed zeker

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige en nette locatie!

Niet de eerste keer dat we hier waren en ook vast niet de laatste. Nette en ruime kamer met een fijn bed en douche. De gastvrouw is altijd zeer discreet en aardig! Een echte aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Discreet, schoon en netjes..

zoals boven benoemd, het is erg discreet schoon en netjes. Een aanrader!

Erg prettige locatie

Erg prettige en discrete locatie, met uiterst vriendelijke gastheren. Kamers zijn schoon en hygienisch, perfect.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!