Mooie ruime voorzieningen en erg schoon!

Supergoede lokatie. Alleen de entree is een beetje rommelig. Daar zou de ervaring moeten beginnen maar dat is een klein verbeterpuntje.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was geweldig en zeker waard voor het geld.Fijn,vriendelijke medewerker,leuk ontvangst,fijne rondleiding.

• Prijs-kwaliteit verhouding

hele mooie spa heel schoon en een hele goeie verzorging heerlijk kunnen genieten maar een lekker hapje ik kom zeker terug !!

Geweldige ervaring

Goed uitziende en hygiënische kamer. Privacy is ook erg goed. Al met al een zeer leuke ervaring

Prima locatie!

Heel erg anoniem.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Compleet maar kan een make over gebruiken.

Lekker ruim opgezet. Mooi zwembad. Goed op temperatuur. Sauna was erg lekker. Deze plek kan je leuk buiten zitten maar is daardoor weers afhankelijk. Het kan alleen wel een opknap beurt gebruiken. Het is allemaal wat gedateerd.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Geweldige kamer was echt super ! Kom zeker nog een keer voor terug

Prachtige kamer, leuke sfeer, goeie service We hadden niks beters kunnen hebben

Topappartement op toplocatie.

Smaakvol ingericht en zeer netjes en schoon. Heerlijk groot appartement en alle luxe aanwezig. Inchecken is eenvoudig en discreet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie locatie, kamer wel wat te klein.

Wel te doen voor een paar uur.

Top geregeld! Geen airco helaas

Voorderest verzorgt

Een verborgen lusthof

Een geweldige plek om samen met je geliefde te ontspannen in een zeer luxe omgeving. Een prachtige Jacuzzi, sauna en een stortdouche buiten. We hebben een onvergetelijke middag gehad en komen zeker terug.

Heerlijk

Schoon netjes heerlijke jacuzzi. Aardige mensen top Wel een beetje duur

Leuk

Leuk

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfect een echte aanrader!!!

Als je even tijd met zijn tweeen wilt geen kids en puur ontspannen en van elkaar genieten is dit perfect. We komen zeker nog een keer terug

Super top weer

Tweede keer hier. Heel blij dat we deze plek gevonden hebben. Anoniem, relaxte ontvangst, gave ruimte waar je heel veel fantasieën kwijt kan. Absoluut een aanrader!

toppie

Was super verzorgd en we komen zeker terug

Had beter gekund

Met vriendin naar prive sauna geweest. Vriendelijk ontvangst, redelijk goede uitleg, jammer dat er na het begin van de uitleg nog iemand binnen kwam en er plots haast was met de uitleg. Hamam werkte niet, gaat administratie mij over bellen!!!!!! Ook leuk als mijn vrouw naast me zit en krijg telefoontje? Na douchen lekt er erg veel water de "droge" ruimte in, natte plek wordt erg glad. Per persoon een handdoek is wel erg weinig. Was wel naar ons zin.

Controleer jullie mail

Ik wacht op een reactie.

geweldig

Ik werd prettig ontvangen op een leuke geweldige locatie. Was heel fijn om daar te zijn een aanrader.

Prima locatie. Discreet en Vriendelijk ontvangen

Prima locatie. Discreet en vriendelijk ontvangen Goede hygiëne

• Prijs-kwaliteit verhouding

Allereerste ervaring dus geen referentiemateriaal. Prima ontvangst, ervaren gastvrouw.

De loft bevindt zich op de tweede verdieping van een huis in een woonwijk. In het begin wat ongemakkelijk: komt er echt niemand 'per ongeluk' naar boven? ;) Er is aan alles gedacht. Prima. En bovenal heerlijk om samen te zijn.

Fantastische kamer

Zeer romantische kamer, voorzien van alle gemakken. Enige nadeel is dat het erg gehorig is.

Prima locatie

Wel een ietwat krappe kamer maar met douche en toilet was het van alle benodigdheden voorzien. Parkeergelegenheid in de buurt. Privacy prima

• Prijs-kwaliteit verhouding

Was een goeie en schone Spa.

Super netjes verzorgd

Alleen jammer dat je langs het huis moet lopen van de eigenaar

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!