Fijne locatie, nette kamers

Discreet, goede ontvangst, schoon

Aardige dame, fijne kamer . Wij waren tevreden . En komen zeker en x terug

voor herhaling vatbaar

Gastvrije ontvangst, super netjes en hygienisch. Leuke kamer

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nette staat. Goed schoon en voldoende faciliteiten

Super ervaring

Mooi huisje, goed bed.

Even weg de vrouw en hier mijn vriendin een goede tijd gegeven. Aanrader.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie locatie, lekker prive en goede parkeergelegenheid.

Prachtige plek om even lekker saampjes in een bubbel te verdwijnen zonder gedoe en van alle gemakken voorzien die een avond/nacht succesvol maakt!

Super de lux

Het is een super mooi kamer en omgeving. Het is wel wat warm. en een ventilator slaap niet prettig. Meer frisse lucht stroming zou welkom zijn het blijft erg warm; misschien toch nog een arco op de slaapkamer? verder prima!

Netjes en discreet

Makkelijk reserveren. Keurig hotel met restaurant, ideale combinatie.

Zeer goed bevallen

Mooie kamer en goede uitleg.

Fantastische locatie

Netjes. Gastvrij. Huiselijk. Prive

Lekker ontspannen

Vriendelijk ontvangst en een heerlijke lunch

Geen probleem

Anders direct opgelost.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hele fijn en discrete locatie

Meerdere malen al hier geweest, altijd top. Hebben nu ook airco geïnstalleerd, wat natuurlijk op warme dagen ideaal is. 2 eigenaren zijn heel relaxte gastheren, gewoon top.

Klasse

Netjes en schoon zeker voor herhaling

Prachtige locatie, veel privacy

Goed verblijf gehad, alleen toch jammer dat je het bed via een steil trappetje moet bereiken en dat je er nauwelijks kan staan. Doordat het zo'n laag zoldertje is, is het er ook erg warm/ benauwd. De airco doet het prima, maar bereikt de zolder niet. Sauna was heerlijk, badkamer ook prima een voldoende handdoeken aanwezig. Gastvrouw ook vriendelijk, en de check in was heel discreet.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Helaas geen glazen of bestek

• Prijs-kwaliteit verhouding

Fijne gastvrouw en mooie/nette locatie

Vriendelijke gastvrouw,en een zeer verzorgde en nette locatie. Heerlijk genieten zonder de dagelijkse rompslomp om je heen. Even lekker terug trekken met je partner en genieten van alle faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. We gaan hier zeker nog een keer terug !

• Prijs-kwaliteit verhouding

prima en mooi locatie, jammer dat het twee eenpersoonsbedden zijn.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hotel Corona doet zijn naam wel een beetje eer aan helaas.

Hotel Corona in Zeist biedt helaas een ietswat treurige aanblik. En helaas is het een uitgeleefde, gedateerde tent waar men het blijkbaar niet nodig acht om te investeren in onderhoud. Enkele voorbeelden: de wc bril hing los, en het lampje boven de spiegel was stuk. Nu is dat allemaal nog geen ramp. Het ergste vonden we de doorgerookte lucht die er in de kamer hing, en de platgedrukte kauwgom aan het hoofdeinde van het bed. Het bed was verder wel comfortabel gelukkig maar zoals alles in de kamer stonk ook deze alsof er jarenlang zware shag in gerookt was.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige en discrete kamer met alles erop en eraan

Zeer mooie kamer met eigenlijk alles erop en eraan, zeker discreet, fijne gastvrije ontvangst

Geweldig!

Super luxe verblijf gehad in dit prachtige optrekje. Heerlijk Tapas gegeten, echt een aanrader! 1 kleine tip een airco op de slaapkamer zou het op warme dagen helemaal perfect maken.

Perfekt

zeer vriendelijk Prachtige ambience Een echte aanrader We hebben echt genoten. Komen zeker terug

Mooie locatie

We kwamen later aan en hebben daarom gebeld, jammer dat het nummer dat ik doorkreeg van de secretroom niet meer bestond. Graag direct aanpassen

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!