Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen zo'n privé sauna. Erg rustgevend. Alles was netjes en schoon! We hadden een ontbijtarrangement er bij genomen en de broodjes waren lekker warm en vers. Voor herhaling vatbaar!

Helemaal prima!

Goed te vinden, schoon, netjes, comfortabel. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima locatie en keurige jamet

Zie boven

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie rustige relaxte locatie. Leuk uitkijk op de dieren. Goede voorzieningen. 1 min punt als je echt privé wil zijn en pravecy hoog hebt staan. We zagen de tuinman de sproeier leggen en de huishoidelijkste medewerker over het terrein lopen . Verder dikke pluim komen graag nog eens terug.

Wat een prachtige Suite aan de gracht in Amsterdam

Dit is echt topklasse! Uitzicht op de gracht en een loft die echt helemaal af is. Super fijn gehad.

Uitstekende privé sauna

Nette privé sauna met mooie jacuzzi. Schoon, prettige ontvangst en mogelijkheid tot overnachting. Achteruitgang komt direct uit in wijkje maar goed beschermd.

Redelijk mooie spa met 1 minpuntje

Het is een mooi pand en leuk en gezellig ingericht. Ontvangst was ook heel goed en vriendelijk. Uitleg was ook goed van hoe een wat. Wat mij wel tegenviel is dat je daar bed hebt maar een kamer moet bij reserveren. Die stond niet duidelijk in de beschrijving. Voor alleen een spa vind ik erg duur voor een paar uurtjes. Dus geen aanrader voor mensen die meer willen als alleen spa. Of je moet er extra geld tegen aan willen gooien.

Warm, maar prima!

Ik kwam iets te vroeg aan, maar dat was geen probleem. Ik kon meteen terecht op de kamer. Daar was het flink warm. Verder alles prima. Volgende keer boek ik deze wederom

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een fijne locatie om rustig te genieten

Prijs kwaliteit is zonder meer in verhouding. Bed is groot en goed. Inrichting sfeervol. Zwembad en zonneterras hebben geen privacy en daarom geen gebruik van gemaakt.

Super goede ervaring

Netjes ontvangen en prima verzorgt in zijn geheel super

Het was wel goed

Voor de derde keer op de locatie geweest. Het bed is niet zo fijn. Je rolt steeds naar het midden.

Knusse en gezellige verblijf

Fijne aankomst erg vriendelijk. Daarnaast fijne ruimte en het bad zat ook heerlijk. Wel gehorig.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke frisse en ruime kamer om een paar uur te kunnen ontspannen.

De kamer voldeed helemaal aan onze verwachting. Frisse, schone en moderne inrichting. Heerlijke sauna! Voor de jacuzzi hadden we geen tijd meer. Wellicht de volgende keer! Perfecte middag gehad!

Heerlijke ervaring

Wat een super fijn plekje. Prachtig ingericht huisje en zeer schoon. Het bed zakt wat door en de slaapkamer is door het dakraam niet echt donker te krijgen maar dat is te overzien.

Altijd heel fijn!

Ik vind het altijd een fijne samenwerking met secret rooms en ik heb ook vertrouwen erin groet Nel

Eenvoudige kamer

De kamer was zeer gedateerd, kleine oude handdoeken, één badhanddoek (voor 2 personen). Moeilijk douchen in het bad. Bed kraakte.

Super locatie

Mooie ruime kamer.

Geweldig top locatie!!!!

Gewoon geweldig

Een heerlijk middagje q-time

Super fijne locatie, we werden heel gastvrij ontvangen en alles werd netjes uitgelegd! Alles was netjes, schoon en goed geregeld! Voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima kamer, discrete gastvrouw

Prima kamer, wat kleiner dan verwacht. Het was een warme dag en de zon volop de ramen, dus ondanks 2 ventilators behoorlijk warm. Maar ondanks dat enorm genoten met mijn lief. Verder een vriendelijke en discrete gastvrouw. Wel een aanrader!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede gastheer, prima locatie voor paar uurtjes er tussen uit met je lover Alleen jammer dat er geen douche op de kamer aanwezig is Er is wel een goede badkamer met bad en douche

• Prijs-kwaliteit verhouding

Ongestoord jezelf kunnen zijn in een prachtig ingerichte schone kamer en badkamer.

Een heerlijk verblijf in een mooie kamer in een prachtige villa. Prachtig ingericht, en schoon. Een aanrader!

Magic ......,

Magic ,

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super appartement met heel veel privacy

Een verborgen appartement op een industrieterrein. Geen uitzicht maar een supermooi ruimte met alle gemakken. Erg schoon ook. Volgende keer weer. Enorm veel privacy.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!