Heerlijk prive in een landelijke omgeving

Keurig nette kamer, geheel privé gelegen. De kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, douche, wastafel en toilet, alles nieuw, hygiënisch en schoon. In de douche en naast de wastafel hangen schone handdoeken. De ruimte van douche is open en apart van de open ruimte met de wastafel en de toilet. Naast het bed 2 nachtkastjes met lamp. Verder heeft de kamer een open kast waarin men de kleding kan hangen en is voorzien van een tafeltje met daarop een karaf en twee glazen. Het tafeltje wordt geflankeerd door twee leunstoeltjes. Aan de wand hangt groot schilderij. Bij aankomst wordt je vriendelijk en gastvrij ontvangen. Een heerlijke drie doorgebracht. Beslist een locatie om terug te komen!!!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooie ruimte, alles netjes schoon

Mooie ruimte, wel beetje jammer dat het toilet buiten de ruimte valt. En een bank of bed zou misschien ook wel fijn zijn in de ruimte.

Aanrader

Super rustig gelegen. Leuke kamers en netjes. Wc wat klein maar zeer goed voor een leuke ontmoeting als het thuis niet kan.

Genoten

Genoten van de locatie, van elkaar en van de heerlijke lunch. De koffie is ook lekker als je niet op je date hoeft te wachten..., het boek met alle antwoorden is een aanrader. Voorzichtigheid is geboden als de boer eieren nodig heeft uit de keuken , maar verder in volledige rust van, op, in en onder elkaar kunnen genieten. Katelijne is een heel vriendelijke, discrete en correcte gastvrouw. Het heeft ons aan weinig ontbroken. De zeer verzorgde tapas-schotel was een welkome versnapering. Daarna konden we er weer even tegen(aan). Kortom : gewoon doen!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Het was keurig en schoon

Netjes heel mooi aangekleed en keurig verzorgt

• Prijs-kwaliteit verhouding

Keurig, netjes en mooie lokatie

mooie plek, leuk ingericht en gastvrij ontvangen. Alleen geen privé parkeerplaats, maar aan de weg. Enigste minpunt

Heerlijke middag gehad

Mooi tuinhuisje en mooi uitzicht over het weiland. Eerlijke middag samen gehad bed ligt zalig en het huisje is schoon. Gaan zeker nog een keer terug....

Netjes en schoon

Vriendelijk ontvangen Netjes en schoon Heerlijke uurtjes gehad

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een plek om op en top te genieten

Alles perfect voor elkaar , leuke ontvangst Bovendien een rustige plek Zeker een volgende x weer

Geweldige locatie,

Volop privacy, netjes, schoon, knus

• Prijs-kwaliteit verhouding

Keurige woning en gastvrije ambiance

Keurige woning en erg gastvrije ambiance

• Prijs-kwaliteit verhouding

Totale ontspanning in mooie omgeving

Heerlijke sauna en ontspannings faciliteiten in een mooie landelijke omgeving. Locatie is tot in de puntjes aangekleed en mooi verzorgd.

Netjes

De kamer zag er netjes uit, bad ook geschikt voor 2 personen, mooie regendouche.. Jammer dat het bed kraakte...

Gastvrij, relaxed

Een paar uur van te voren geboekt. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en alles was al gereed. Mooie ruime ruimte. Privacy, schoon en een heerlijk buiten.

Sfeervolle ruimte

Goed ontvangst, privé en alles aanwezig Aanraden om minimaal 4u te boeken ;-)

PERFECT

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima ruimte, zeer rustig en goede prijs

Altijd fijne ontvangst hier. Alles is altijd goed voor elkaar en schoon. We hebben een heerlijke tijd gehad:)

• Prijs-kwaliteit verhouding

Super discreet en goede service

Zeker aan te bevelen!

• Prijs-kwaliteit verhouding

Net, schoon en gastvrij verblijf

Hele fijne tijd gehad

Mooi maar duur

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed. Alleen konden ze de reservering niet vinden.

Leuke en complete privesauna

Lekker genoten van sauna enz. Alles is aanwezig. Top

Fijn!

Fijne, mooie en sfeervolle kamer in een landelijk gelegen B&B. Prettige ontvangst van gastvrouw.

Knus huisje maar afgeleefd

Mooie locatie, maar het huisje heeft zijn beste tijd gehad. Te zien aan het onderhoud. Daarnaast een sterke geur binnen van pompouri om iets te verbergen?

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!