Netjes keurig verzorgd

Heel mooi rustig plaatje erg knus alles netjes in orde

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prachtige, prikkelende en verrassend mooie ruimte

De kamer ziet er echt schitterend uit. De muurschilderingen, de mozaïeken, het zijn ware kunstwerken. De kamer prikkelt je zintuigen en heeft een spannend randje. We hebben the love swing uitgeprobeerd en dat was voor ons een unieke ervaring. Het bubbelbad en de douche waren lekker en we hebben heerlijk genoten. De ruimte was schoon en de hygiëne prima in orde. De ontvangst door de verhuurder was prettig en zij is meegelopen naar de ruimte om ons de weg te wijzen.

Mooie knusse ruimte

Mooie ruimte. Echter miste we een tafeltje en evt een koelkast en koffie en thee zou het bezoek bij jullie helemaal compleet maken.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijke lokatie met veel privacy

We hebben genoten van de mooie en schone lokatie met eigen ingang. Even weg van de dagelijkse sleur. Inchecken was privé wat ook fijn was. Alles zag er schoon uit en de ruimte was heerlijk. Mooi bubbelbad en inloop douche. Voor herhaling vatbaar.

mooi complete prive-sauna

sauna heerlijl heet, jakuzi fijn op temperatuur, top lokatie

• Prijs-kwaliteit verhouding

Een sfeervolle relax zolder met goede ligging en faciliteiten!!

Een hele mooi sfeervolle zolder. Erg mooi ingericht en voorzien van goede faciliteiten. In één woord Wauw!! Vriendelijke gastvrouw die alles goed uitlegt. Echt een aanrader!! Voor herhaling vatbaar.

Prima locatie

Leuke authentieke locatie met alle voorzieningen.

Wederom heerlijk!

Zeer mooie kamer! Mooi interieur. Een luxe hotel kan dit met moeite volgen denk ik. Heerlijke ruime douche! Alles zeer schoon.

Date ging niet door

Ben zelf wel geweest en heb volledige bedrag moeten betalen. 54 euro. Was overmacht. Maar wel teleurstellend dat de eigenaar wel volledige bedrag wilde. Ben daar namelijk al vaker geweest en ben een zeer betrouwbare klant.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Erg discreet. Mooi afgelegen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

knusse, discrete en intieme ruimte

lekker speciaal plekje waar we graag nog eens terug komen.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goed ontvangen en het gevoel dat het erg discreet is.

Discreet, geen moeilijk gedoe, dus erg fijn.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Prima verblijf voor rendez vous

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heel mooie kamer en super netjes

Hier gaan we zeker nog terug. Hele mooie knusse kamer alkes heel netjes en een super bed.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Perfect en netjes verzorgd!

Netjes en vriendelijk ontvangen! Perfecte kamer We hadden het naar ons zin

Prima en discreet

Gastvrije ontvangst en de gastheer regelde dat we de hele dag konden blijven.

Het is geweldig!

Het was geweldig

• Prijs-kwaliteit verhouding

Hele super mooie fijne locatie. Heerlijk privé.

top

boeking soepel verlopen, duidelijke communicatie

Naar tevredenheid

Op zich is het een prima locatie. Rustig, afgelegen en goed ingericht. Er zijn evenwel verbeterpunten. De afvoer van de douche werkt niet goed, waardoor de vloer van het toilet ook nat wordt. Na het sluiten van de matten voor de ruiten blijft inkijk mogelijk. Het koffieapparaat is aan vervanging toe.

Mooie plek erg rustig

Mooi huisje met alles erin

Geweldige dag

Mooie kamer, veel privacy en van alle gemakken voorzien! Wij hebben een geweldige dag gehad.

super

heerlijk rustig genoten van de wellness in een mooie landelijke omgeving. super ontvangen echt een aanrader

De prijs is het bewijs!

Prima hotelkamer voor een redelijke prijs! Kamer was verder niet groot maar wel knus en schoon!

Helemaal top

Dit was de tweede keer op deze locatie voor ons en is echt een aanrader. Er ontbreekt niets. Puur genieten

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!