Prachtige kamers

De kamers zijn allemaal prachtige. De één wat ruimer dan de ander maar allemaal zeer schoon en gastvrij ingericht. Ook mooie badkamers

• Prijs-kwaliteit verhouding

Goede locatie voor een date

De locatie is discreet en goed bereikbaar. Sobere kamers maar geschikt voor een discrete date.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Wauw echt geen woorden voor, het was geweldig!

Geweldige belevenis

• Prijs-kwaliteit verhouding

Nette ruime zolderkamer met veel privacy

Fijne plek om je even in alle rust terug te kunnen trekken. Alles keurig netjes.

Mooi appartement

Mooi appartement, groot en schoon. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zeer lieve gastvrouw, worden met open armen verwelkomt en voelen ons al gelijk thuis. Genoeg privacy.

Discreet en ontspannen

Samen met een vriendin een bezoek gebracht aan locatie Drachten. Vriendelijke en ontspannen ontvangst, mooi verblijf en prima verzorgd. Discretie verzekerd. Aanrader voor een paar ontspannen uren.

• Prijs-kwaliteit verhouding

Heerlijk ontspannen genoten van dit mooie verblijf

ik zou hier zeker nog eens terug gaan

• Prijs-kwaliteit verhouding

Mooi en net appartement met alles erop en eraan. Helemaal geweldig om optimaal te genieten van elkaar

In één woord geweldig!

Al meerdere keren hier geweest en het is altijd netjes en tip top in orde!

Goed genoeg

Leuk discreet chaletje, jammer van de uitbreiding door succes, van de aansluitende ruimte, nu zijn de bijkomende geluiden een beetje storend en dat doet de discretie geen goed. Ik snap de beslissing van de eigenaar, maar stuurt mensen zoals ons wel wel weg.

Awesome

Zeer vriendelijk ontvangst super ruimte mooi netjes en romantisch buiten locatie ook super op naar de zomer lekker te kunnen zwemmen daar heerlijk voor een dagje ontspanning ... je bent van alle gemakken voorzien in een woord super en zeer aan te raden want wij hebben alweer geboekt 👌🏼👍🏼

Discreet hotel

We waren op zoek naar een discreet hotel om samen te ontspannen en dat is met dit hotel zeker gelukt. Bij binnenkomst gemeld bij de receptie en bij het doorgeven van de reserveringsnaam kregen we meteen de sleutel van een kamer op de begane grond. De kamer was voorzien van een groot bed, een badkamer met douche en bad. Het was voor ons prima maar vond het geen deluxe kamer.

Ruime kamer

Mooie ruime kamer, heerlijk prive. Heerlijk genoten, goede muziek installatie. Bad is wat klein, pas je niet samen in...

Heerlijke ervaring

Erg mooie locatie met heerlijke faciliteiten. Je komt tot rust midden in de natuur.

Aanrader!!

Aanrader, heel mooi, netjes, verzorgd en schoon!!

Schoon netjes en anoniem

Makkelijk en snel te boeken en goed geregeld. Alles is schoon netjes en anoniem

Netjes verzorgd

Kleine kamer maar zeer netjes

Heel goed!

Mooie grote verzorgde kamer. Helaas gooide een telefoontje roet in t eten en hebben we er niet zo lang van kunnen genieten. Maar gaan zeker terug.

Geweldige lokatie

Sfeervol ingericht, het enige wat ik mis is een bad

• Prijs-kwaliteit verhouding

Zag er mooi uit , goed verzorgd ook , afspraken netjes na gekomen echt super !

Een top ervaring

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van een Secret Room. Mooie nette kamer en een heerlijk bed. Douchevloer was wat glad tijdens douchen. Maar verder top

Romantisch verblijf

Mooi en nette locatie

Mooie Sfeervolle Kamer

Mooie sfeervolle kamer, met luxe badkamer, Heerlijk bed, aparte oprit met veel privacy, in een rustige wijk, voor een secret dat een top locatie,

Super.

Echt super geregeld. Mooie locatie, mooie gelegenheid. Top zeker voor herhaling vatbaar.

Atoomweg 12

1627LE Hoorn

Over Secret Rooms

Secret Rooms, Snel, discreet en veilig een kamer huren. We bieden een platform waar je gemakkelijk, snel en flexibel een kamer voor een paar uur kunt reserveren door heel Nederland. Een Secret Room moet een sfeervolle plek zijn om af te spreken. Lees hier reviews van gasten bij Secret Rooms, hoe gasten Secret Rooms beoordelen en welke klachten gasten hebben over Secret Rooms. We begrijpen hoe belangrijk eerlijke en betrouwbare reviews op Secret Rooms zijn, daarom werken we met een onafhankelijke review leverancier. Beoordelingen zijn ook voor ons erg belangrijk. We waarderen het altijd enorm als gasten de tijd nemen om een beoordeling te schrijven. Als je een klacht over Secret Rooms hebt kun je deze ook altijd even mailen naar [email protected], dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. We zijn enorm trots op de hoge scores die gasten geven bij het beoordelen van de service van Privesauna.nl en onze aangesloten locaties. Uiteraard is er altijd ruimte voor verbetering, daarom nemen we feedback altijd ter harte. Met Secret Rooms staan we voor samen, exclusief genieten. Daarom doen we er alles aan het reserveringsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en altijd actuele beschikbaarheid te tonen. Zo kun je altijd veilig, snel en vertrouwd reserveren bij de mooiste privé sauna locaties van Nederland!